Var ska C bo?

Jag vill ha med mig mitt matsalsbord så var ska jag bo?? Kan ju oftast inte ta med sånt till ett kollektiv ju.. hmm har inte råd att bo själv och skulle jag ha det så måste jag antagligen bo jättetrångt och då får det inte plats. Det är ju samtidigt bra att bo med andra för att träffa lite mer folk, men det måste ju va kul folk så att man får ha fest ibland utan att det blir gnäll. Tricky tricky! Snälla gud skänk mig en perfekt lägenhet och perfekta sambos! Och perfekt kropp och perfekt kille och perfekt ekonomi!

Radiostar

C The RadioStar. Idag när jag satt på bussen lyssnade jag på norska NRJ, de hade någon tävling, man skulle helt enkelt smsa och säga vem som sjöng en låt som de spelade, det var Rihanna så för mig var det pissenkelt. Uppfattade aldrig vad man kunde vinna men tänkte att det va kul att vinna nåt i allafall.. skickar alltså iväg ett sms och sitter snällt och lyssnar vidare och tänker inte mer på det. Sedan ringer det ett Oslonr som jag inte känner igen och tänker, måste svara, kan ju va om jobb. Åh nej, det var ju såklart radio, "hejhej, Lars på NRJ här", ojsanhoppsan va pinsamt, ok, ska jag va med och skämma ut mig i radio alltså, fick alltså säga, "ja det är Rihanna", varpå han svarar "ja, det är rätt, du har vunnit quorn som kommer hem i postlådan så att du kan hålla dig slank och fin" Haha! Vilken jävla grej, finns knappt quorn i Norge och jag är ju vegetarian! Vilken skitskum grej. Vem fan skickar det i brevlådan dessutom!? Undrar hur mkt jag får? Och om det kommer fram eftersom jag varen kunde postnumret eller kom i håg att skriva CO/.

Joråsåatteeh!

Joråsåatteeh, jao, C ska titta på lägenhet på söndag igen, undrar hur den ser ut, ser skitskum ut på bilderna men verkar bra, hyfsad hyra och tre rum så hoppas på den. Vill ju klämma in det älskade matsalsbordet som jag köpte på myrorna i sundbyberg, det va riktigt spontant men skitfint! Undrar vem jag ska bo med i den här eventuella trean? Väntar och väntar på att M ska ringa och meddela att hon vill bli sambo men samtalet uteblir, timme efter timme, dag efter dag.. Jävla svikare :O
Hehe, nej det är lugnt, får väl stå mitt kast, men om det skiter sig här, är det lugnt att jag lånar ditt makeup-diplom och söker jobb på butterfly (haha) och flyttar in i din lägenhet, ja menar, sängen lär ju räcka, även om E är där, jag kan ligga långt långt ut?

Om jag vågade skulle jag berätta om hur det går för mig här, men det vågar jag inte, man vet aldrig vem som läser, även om ni som faktiskt läser är rätt få och jag har rätt bra koll på vilka nåra är. Typ släkting M, kompis A ev. kanske kompis E, och så några hemliga beundrare förståss.

You know you love me XOXO supergirl C ;)

Scrubs...

Det är bra mysigt att ligga i soffan och kolla på några sköna avsnitt av Scrubs... Ja herregud det finns verkligen ingenting roligt att skriva om. Kan ju prata om vädret, som alla andra gör!

Dag 1: 25 grader varmt och klarblå himmel -uhh va varmt det är! Käre värld, det är ju inte riktigt klokt detta, såhär VARMT...REDAN!!!!

Dag 2: 10 grader och småblåst! Uhh vad kallt det är, man kan inte tro att det är Juni. Såhär kallt ska det ju inte va!

Dag 3: 5 grader och regn,,, möööe regn. Uhhh vad det regnar, det är ju helt otroligt. MEN.... det behövs ju! MEN.... nu får det faktiskt räcka, nu har det väl ändå regnat nog mycke tycker jag!

Jaaa det blir väl säkert dretväder på midsommar oxå, säkert snö teåmä!

Det här händer faktiskt på riktigt, folk har inget bättre att säga. Det är därför jag inte är ett Big fan of Kallprat!

Ärligt alltså, vad blir det?

Over and out// M, som är bra trött på vädret!


Uhhdyrt?

Eftersom C är i Norge och M är närmre Norge än Stockholm kanske vi borde byta namn på bloggen till uhhdyrt.blogg.se för fy fan va dyrt allt är, det är inte nådigt alltså!

C kommer få panik

C kommer ganska snart få panik på alla Arvikafolk i Oslo, usch, varför måste det va så många? Är man inte från en liten stad kanske man inte förstår, eller jo, det gör man, för det finns alltid de där gamla klasskompisarna som man måste stå och prata med som man egentligen aldrig pratat med i skolan heller men som nu vill verka jätteintresserade av vad ni gör fast att både du och de vet att det skiter de fullständigt i. Problemet med att va i Oslo är att då träffar man dem ganska mycket oftare än i Stockholm. Känner att jag tagit en feglösning, det är så när hem. Men nu kan jag tjäna pengar och det kommer va skönt så jag kommer nog va nöjd ändå, över att kunna handla kläder och åka utomlands och så.

M, ska va åka på semester?

lelle ninen



Haha! Nu så.. Jag är en vanlig kaniiiiin vanlig men ovanligt fiiiin. Örona mina är långa och fina och viftar som örona ska, vifft vifft!

reunion-mödda!

Det blir fint det, M har bjudit in till en liten mödda imorgon kväll, vet inte riktigt vad det innebär men det innebär iaf att C ska va på plats och likaså J, tror det kan bli skittrevligt.

C har ju allltid haft en känsla av att det inte är ok att se ut hur fan som helst för att det allltid kan dyka upp situationer där det "inte passar sig" helt enkelt. Men har kommit fram till att det är möjligt att ha rosa hår när man jobbar i butik, iaf i den typen av butiker som C brukar uppehålla sig men tänker att det kanske inte blir helrosa utan lite mer nedtonat med någon liten slinga ev en liten extension för att lättare få bort om de ser ut som faen! Möjligtvis lite lila kanske för det kan va jävligt coolt till vita slingor och silverschamponera håret som fan.. hmmm jag tror det kan bli riktigt bra.

image70

Tror Lilly Allen är lite av min idol, om jag skulle designa klänningar åt någon kändis (ev sno någons klänningar) ja, då skulle det va Lilly!

Svettigt i Norge

Fotsvett överallt, lort under naglarna, katthår i datorn och t.o.m finne på ryggen. Men annars är det fint! Ska laga lasagne snart, mmm. Ms nya lägenhet i A-a kan nog bli riktigt fin när den blir klar tror C. C själv jagar ju med ljus och lykta, spett och rävfälla också för den delen, efter lägenhet i oslo. Har idag varit på två visningar + en i söndags men den i söndags va ingen hit, skaeeeeeeeeeeeebbigt.

Och de idag va egentligen för små men den ena så JÄVLA fin! Har idag hittat en annan, en fyra (med hög takhöjd vilket nästan är det viktigaste hehe) vilket ju vore superbra, som jag ska titta på imorgon plus att jag även ska se en annan imorgon. Men nu fan ska det bli ordning på torpet. Har bestämt att innan dagen idag är slut ska jag ha lägenhet och det kan man ju säga att det stämmer om jag hittat den idag och får den imorgon.. =)

Fan va varmt det är men nu ska här inte gnällas, hade det inte varit för att havet luktar så äckligt och kliar lite så hade jag inte gnällt utan snällt gått nerför berget och badat istället.


RSS 2.0