100-inläggsjubileum!

Får ta och visualisera förra inlägget för att fira att det var det hundrade. Tänk va många onödiga inlägg vi fått till hittills M! GRATTIS till mäg å däg! Här ska ni få se, må de leva lyckliga tillsammans i alla sina dar!


Dagens sanning: Tina Turner och Jerry Williams borde gifta sig

C skickade länk till låten Cosas de la vida- Eros Ramazzotti feat. Tina Turner till brorsan.
A: -Skulle du ligga med honom?
C: -Vet inte men han är ju lite snygg på nåt vis. Skulle du ligga med henne?
A: -Nej nej för fan, du vet väl hur hon dansar?
C: -Haha, aaa! Hon är ju typ U.S.As svar på Jerry Williams!

Tänk vilket passande par! Jag tror inte jag någonsin sett några som skulle matcha varandra bättre.

50% av våra läsare har svikit

kan det vara vädret? som ju är fint som fan! skönt med värme!! Trist att man får gå svettig till arbetsintervjuerna bara... MEN, inte till visningarna för nu har C och A fått lägenhet!! A var här igår och skrev på kontraktet, inflytt om en uke. Gött [G.Ö.T] som jag brukar säga!

Nu ska jag lyssna på min nya favoritlåt "Just Dance" - Lady Gaga featuring nån snubbe.

Norska för invandrare, lektion ett: Gnagsår och arbetsledig

Det finns en del ord i norskan som jag gillar speciellt mycket, arbeidsledig, ledig från arbetet så mycket bättre än arbetslös, har inget jobb. Undrar om man kan säga bostadsledig? hehe. -Hej, C, 21, arbets och bostadsledig.

Gnagsår, skavsår, någon (skon antagligen) har gnagt mig på foten och nu har det blivit ett sår, damn.

Bara så att ni vet så tycker inte mammas faster att jag är invandrare. -Ja, jeg ser jo ikke svensker som invandrere da. -Neeheej? =D

Har idag ringt tre gånger

Har idag ringt på tre lägenheter, fått två visningar än så länge och insett att det är väl ingen vits med att gå på en visning för en lägenhet som man måste gå genom ena rummet för att ta sig till köket när det bara är en två, och vi ska va två personer. Nej får nog ställa in den, känns onödigt att slösa tid på det.

Har tömt katternas lådor idag. Så nu kan de bajsa loss igen, det var det någon som hade gjort, utanför, om det inte var en kaskadspya, var svårt att avgöra.

Typiskt onödigt pucko-kort



för övrigt är det här ju en typiskt onödigt blogg och det här är en typiskt onödig bild, vet inte hur många sånna jag har på mig själv och diverse dittvingade djur som vrider sig loss


Elis, en pålitlig en!



Ställer upp i vått och torrt!

Nytt favorit-säg [säj]

När ragget inte riktigt gör som du vill, exempelvis inte är riktigt så intresserad som du skulle önska, då finns det egentligen inte mkt att göra, har du sumpat från början så är det ju tyvärr oftast så att han helt enkelt inte är intresserad men för oss som ändå vill leva på hoppet och skämma ut oss lite längre än er andra har jag kommit på en alldeles förträffligt rolig line att skicka/säga till mannen i fråga, en liten diss har aldrig skadat:

Jag vet ju att jag är både snyggare, smartare och bättre i sängen än dig så jag förstår inte varför det är jag som måste fjäska.

Om varför katterna hårar ner Cs skärm

Sa till min bror att jag irriterade mig på att katterna gnider sig mot min skärm, fick svaret: Ja antingen så gillar de väl statisk elektrisitet eller så vill de väl tycka om samma saker som dig, du sitter ju där hela tiden. Haha! Ja stackars små liv, ska snart lägga mig i soffan och gosa med dem. Jag är ju ändå kattvakt för att ta hand om dem, inte försumma dem.

Visserligen så är den skitkass

Sitter i soffan och bläddrar igenom kanalerna och fastnar i nån minut på America's got talent, Piers säger till en 12åring att han måste dumpa sin bror för att komma till sin rätt som artist och jag gråter, å gråter å gråter. Sedan byter jag kanal och finner till min stora glädje att kanal5 haft det goda omdömet att visa en film med Sean Patrick Flannery i en av huvudrollerna, filmen är visserligen skitkass, men va gör väl det när jag får ligga i soffan med min framtida man framför mig?

/Over and out C

Jag vet inte vad M egentligen tycker om detta..

Att jag nu publicerade hennes halvfärdiga inlägg men kan tänka mig att det antingen kan ha varit så att M helt enkelt hade lite problemas med att lägga upp det (det vet vi ju sedan tidigare). Men jag vet ju att M innerst inne är väldans klyftig så jag tror mer att det var grannens (!) internet som fuckade.. Haha :)

Äventyr i Tyskland å Fylla i Arvika

M har varit i Tyskland, närmare bestämt Hamburg och köpt bil med J. Det var en väldigt intensiv och spännande resa!
J och H kom och hämtade mig utanför jobbet kl artonhundra på torsdag kväll, detta var alltså för nästan 2 veckor sedan, f.y.i. Det skulle ju såklart fixas med lite telefonpåfyllning, bensinn

Focus man, focus!

Annars gåre fan inte. C är fortfarande hemlös i byn och har även lyckats bli tillfälligt (hoppas jag) arbetslös. Så nu fåre fan ta och bli nån jävla ordning på torpet. Detta går bara inte. Här ska ni få en fin bild som kanske piggar upp, eller två.

I vanlig ordning sket det sig med bilduppläggandet, but i tell you, I´LL BE BACK!

för övrigt så tror jag..

...att jag skrev mer igår egentligen och att det försvann i samband med att allt hängde sig och jag var tvungen att starta om datorn. för övrigt igen så kan jag aldrig täänka mig att gillt (tredje gången gillt) stavas med ett l så jag kan aldrig tro att det var jag som skrev det. Nej nej nej. det tor jag aaaaldrig. Häpårä!

Mäklaren drog tamejfan lott

Idag har jag ringt och terroriserat en "utleiemeglere", hon sa att jag fick det, och till slut ikväll när vi ringt om varandra flera ggr får jag ett sms där hon berättar att jag tyvärr inte fått lägenheten, hon var tvungen att dra lott för att det fanns flera potentiella hyresgäster och hon kunde väl inte bestämma sig.. jävla skit, ska det vara på det här viset!? Så nära.. men som sagt nära skjuter ingen hare. Det vet jag det! På alla plan.

Har idag varit på intervju för Diesel, vaknade imorse av att jag grät, hade drömt att de var jättetaskiga och jag blev så ledsen, vaknade och tänkte "öhhh, ehh, vad var det här, va ju inte ens nervös när jag la mig och somnade med en gång" (efter ett sune-avsnitt på Cartoon network, på min tid gick det minsann inte att få se barnprogram vid halvtvåsnåret). Men de var iaf trevliga och till mötesgående, sen hur de upppfattade mig som svettades som en gris, det vet jag däremot inte. Nu ska jag äta mat och hoppas (och tro) på bättre tider. Peace out bro!

Jahaha, nu har det vart kasst, dä vet ja.

Och det är inte bara jag som varit kass, det är M också. Jahaja, vad har hänt sen sist?
C har varit hemma två helger i rad, förra helgen var det ingen speciell anledning tror jag, men den här helgen var det ju lille festivalen.. jobbade till 5 på lördan så det blev ju iväg ganska sent och blev ett hejdundrandes (eftersom jag inte vill svära på bloggen) överförfriskande. Japp. det var det. T va hemma från Sthlm och var världens gulligaste, världens gulligaste! Och betalade in mig! 500pix skulle de ha för en dag, dyyyyrt! Till helgen blire tredje gången gilt

RSS 2.0