Uppföljning av inlägget "Still a part of everything i do, thanx S :)"

C ställde sig frågan "Is it finally over?" i slutet av inlägget. Kan nu efter många om och men svara på den frågfan (sådär skulle det ju inte skrivas men det passade rätt bra så det får va kvar, frågan - fråg-fan = skit-frågan). Ja, it´s over, efter alla funderingar, försvarningar (heter det så? antagligen inte), tårar, skratt och vakna nätter (mest beroende på ångesten men även på själva roten till det onda, sexuell kontakt). Så har hon nu lyckats att göra slut på detta icke-existerande förhållande, hon är värd så jävla mkt mer. Det får va nog med lurerier, säga en sak, mena nåt annat, eller inte mena nåt alls eller inte veta vad man menar. Visst man kan va förvirrad en stund och inte kunna bestämma sig men efter så lång tid så vet man om man vill eller inte så.. Varför ska nån som inte ser hur bra hon är få ringa hur som helst som om det vore nån jävla pizza-hemkörningstjänst vi pratade om. Det ger varken mig eller dig, stackars sate som läser det här, ett skit att svara på det där telefonsamtalet, inte ett skit förutom ångest som du tjatar hål i huvudet på dina kompisar med, lyssna på Melissa Horns låt Vår sista dans och bestäm dig du också.. för som boktiteln lyder "Dumpa honom - Han vill faktiskt inte ha dig" (läs den inte, du kommer bli alldeles för ledsen.. för han Vill Faktiskt Inte ha dig.)

C har följdaktligen sagt att det får va nog. C har även sagt att det får va nog på jobbet. Så har du nåt spännande jobb på lager så kan det kanske vara av intresse.

Till M: Have fun in utlandet!

//Beeaaatch, stif, C

Tillbaka till staden, från staden, mellanlandar i en annan stad

Då ska C tillbaka till Stockholm för en helg, men är först ett dygn, precis 24h i hemstaden, som ligger mellan Stockholm och min nuvarande hemstad. M är för övrigt i utlandet och hälsar på E, i allafall enligt uppgift till C. Tror att det är möjligt att C kommer tillbaka till Stockholm igen i höst, men hur fan göra hon om det blir ensamt och inte har nån inflyttandes M att se fram emot..? Nån som är sugen på att flytta ihop.. kan även tänka sig att ingå giftermål om rätt erbjudande skulle komma upp. Hoppas att M får giftermålserbjudande i utlandet.

//C, som har som nyårslöfte att va nykter hela januari men misstänker att det kommer skita sig i hufvudstaden.

RSS 2.0