Jag saknar Er


Ni var alldeles för många förra året och JAG SAKNAR ER!
Jag tror och hoppas att ni vet hur ofta jag tänker på er!

ÄLskar Er!


Favoritkund!

C har besök, Big bro' A är här, det är skojigt! Igår var vi ute en sväng, skulle hålla oss på ön men det blev av nån underlig anledning i vanlig ordning till Stureplan, why why why!? Känner ingen som tycker att det är kul där så varför hamnar vi alltiid där när vi har så mkt roligare på hemmaplan?

Idag har vi varit på Yttersta tvärgränd och Skinnarviksberget.. det börjar bli en gammal klassiker, det va mkt kids och jag hade t.o.m tillfälle att spana in en snygg liten pojkvasker. Satt och lyssnade på div. musik. Såg en svinfet limo, riktigt snygg, A är superimpad och har nämnt den vid flera tillfällen efteråt, han fotade och har beundrat kortet också =)

Dagens höjdpunkt inträffade för ca 20 minuter sedan när vi var på Ica, min favoritkassörska sa såhär: "-Mina små favoritkunder. Jag menar det!" Blev lite generad och vågade inte säga det tillbaka vilket jag såklart borde ha gjort! Hon är ju så gullig, liten utländsk dam. Trodde inte att det var ömsesidigt så det var ju kul!

H F och G L

Idag blev C nästan överkörd

Har varit ute i solskenet för att ta mig till en expert-butik för att titta på mobiltelefoner, mamma vill inte köpa den som jag vill att hon ska köpa till mig.. för dyr =( too bad, så jag måste hitta en billigare.

Var iaf på väg dit då,  såg inga bilar men det var rött så gick ett äldre par över, tänkte "va fan kan de så kan jag". Kommer till mitten av vägen, ser att bilarna ju har rött fortfarande och tänker, jaja, det måste ju växla till gult först, jag hinner om jag är snabb (och det är jag ju så klart..) men ljuset var snabbare än mig (med ljusets hastighet låter bekant.. hmm?) så jag fick hoppa tillbaka, pinsamt som bara fan och gubben kommenterade och allt. Fast inte på ett otrevligt sätt, vilket var tur eftersom det var han som gav upphov till detta destruktiva tillvägagångssätt som jag la mig till med.

Over and out, Thank you for listening

Hey Friday!

Idag har C varit ute på minäventyr, varit hos S och druckit lite cava och sett på topmodel, cava = fnitterattacker, det var skojigt. Fick se riktigt schyssta bilder på mig själv när jag sitter och ser riktigt illamående ut på Kvarnen, extra kul eftersom det faktiskt var så.. men i ungefär två minuter, kul att de prickat in 4 kort på det =)

Jodå F jag lever vettu! Det är så det går till med solariet allltså, det va ju bra att veta, så jag borde alltså vända mig helt om och sola på mage ett tag (vilket jag antar är ännu sjukare obekvämt? ...eller?)

För övrigt har C stekt halloumi för första gången idag, det blev torrt men gott, satan vad torrt det ska bli i matlådan imorgon, men men, en gång är ingen gång.. om en säjjer ;)

har fått tips

C har nu äntligen tagit sig iväg till solariet. Fick i Berlin ett tips av L i klassen att om man ligger ett tag på sidan (som för övrigt är sjukt obekvämt och svettigt) så får man inga vita märken på vad jag gillar att kalla vingarna, skulderbladen allltså, och inte heller på svansen(kotan) så det blir spännande att se i dagsljus imorgon, svårt att säga nu. Har iallfall rakat ben och använt Ms gamla ansiktsmask som jag hittade i skåpet så nu är jag hel och ren!

Nu blire mer Scrubs, sett 14 avsnitt so far, skrev det förra gången? Minnet är bra med kort. Hf Gl. Puss

Inte så flitig

Söndag 13 April

C har inte varit så flitig här som ni kanske märkt, har verkligen inte hhaft något bättre fö mig, borde ha fått tummen ur men har varit helt handlingförlamad sedan M lämnade stan. Hela helgen har C legat i sängen eller suttit vid datorn och har t.o.m fått skavsår på höftbenen från jeansen av allt datasittande.. inte bra. Men har iaf inte fått liggsår från allt Scrubs tittande än, sett 14 avsnitt den här helgen.

Var ute i onsdags, det var kul iofs, skulle gå hem tidigt men det blev verkligen inte så lugnt som det var tänkt, verkligen inte. men kul hade jag.

Nu ska jag roa mig med att läsa Ms inlägg och sedan gå till Ica och växla solpengar, kommer inte solen till dig, får du komma till solen ;)

hem

Nu är M hemma igen! Tråkigt att lämna C i Stockholm alldeles ensam, men men hon klarar sig säkert bra ändå!
Tågresan hem gick bra, men lite drygt är den ändå att åka ensam.
Nu ska jag se på film...
Gonatt!

vi har komme på´t

Nu har vi kommit på vad det är för fel på C!
Igår var M på avslutningsfest med klassen, det var jätte trevligt! C kollade på kort från kvällen, så kommer det upp ett kort med en liten tax på. Då frågar hon: Ärr´ä en katt eller hund eller vad är det?!?
M: hahaha det är ju en hund!
C: jaha
M: Jag har kommit på vad det är för fel på dig!! Du har ju djurdyslexi ( alltså när man helt enkelt inte ser skillnad på djur)
Ni kanske kommer ihåg det där med björnen och katten!!!

M åker hem idag, så nu blir det inga mer äventyr med C och M i Stockholm! Men C fortsätter säkert med egna äventyr och vem vet det kanske händer nåt kul i M:s liv som är värt att skriva om oxå!

Ut på byn, om en säjjer

Hallå hallå! Vi har besök från Norget, det är spännande, hon är iofs inte därifrån men bor där. Vi Har fått i oss diverse drycker och J tyckte att det blev läge för fyllesamtal. Det är kul att lyssna på, M och J har lösögonfransar (så allla boys som ser dem ikväll, Cs är äkta, deras är fejk, höhö. Cs bröst däremot...oops, nu fick mamma visst reda på det..eller?)
Hon skulle väl kommit på det förr eller senare iaf... eller hur var det med äktheten egentligen.

Nu blev vår gäst Småtvärsur. Kul ord, det ska vi också bli imorgon, C blev det iofs tidigare idag, gick hem i ren surhetsprotest, C fem årj som prjatarj.

uhhh, nu pratar A med oss på msn, då driter vi i er så hörs vi imorgon! M: -...eller i natt!? vem vet?

XoXo you know you love us

En öl är en för mycket....

Jag menar såklart att jag tycker att det ÄR tråkigt att vänta, inte ÄÅR tråkigt att vänta =)


väntar....

Jag haaaatar att vänta, J och C är på väg hoppas jag och det äår så tråkigt att sitta och vänta. Så jag var ju tvungen att öppna en öl och lyssna på Cassie - I´s it you..... Eller Ärrrrä duuu? Som jag och C brukar sjunga för att skoja till det lite! =)

Vill passa på att tacka Anonym för tipset oxå! Det är snällt att du tänker på oss=)

Nej nu börjar jag bli riktigt uttråkad här.....Får ta och lägga ut en rolig bild kanske...
nehej nu gick inte det heller. Jävlar va irriterande!

nej det går inte....

Spyyyyyy!!

Ser på Kockduellen... Vad är det för fel på familjen Wahlgren. Kan man bli käckare!? -Jag vill se ut som mamma! -Vad frågar du alltid när vi är på restaurang gubben? Jag vill bli musikalartist, som mamma!

Fick lite mer respekt för Pernilla när hon va på samma restaurang som C och satt med familjen och såg allvarlig ut! Tack!! Sluta va så skitinställsam och säg va fan du tycker någongång. Så jävla käcka kan ni fan inte va! Det tror vi bara inte på!


Besök...

Imorgon får vi besök av vår kära kära norgeboende vän! Det ska bli så roligt...
M har sina slutprov denna veckan oxå, C får snällt ställa upp och vara modell. Sista provdagen imogon innan jag får Diplom, eller förhoppningsvis får diplom ska jag väl säga. Mer info på fredag om hur det gick!

Dagens kommentar, vi sitter och kollar på Americas funniest Homevideos.
C: JÄÄÄVLAR vilken stor katt!
M: VA?? Ärä en katt?!?
C: Nähej, dä va en björn....
M och C: Hahahahahahahahhahahahahahahahahahha

Katt:


Björn:


..eller var det tvärtom? hmm..

RSS 2.0