Ojojojojojoj....

Nu var det längesen nån la ner lite kärlek i den här bloggen.... Får väl göra ett försök, men det händer ju inte så mycket som är värt att skriva om men. C är ju i Barcelona, har varit på bröllop och stannade kvar på lite semester oxå!

Kan berätta lite om lördagens festligheter. J och C (inte bloggC utan en annan C) var hemma i lördags. Vi hade bestämt oss för att gå ut och ha lite skoj. Hade vi skoj?....Om vi hade! =) Haha ja det började ju lite fint där med ett par öl på Jennies balkong. Sen förflyttade vi oss till W:s balkong, men vi gick in ganska snabbt för det blev kallt och började regna lite. M och hans kompis kom, sen kom det mera folk och ännu lite mera folk.....

Ja, sen efter det är allting lite som en dimma. Det var efter att W hade tagit fram den det började barka... tagit fram spriten alltså. Själv började jag lite fint där med ett par vattenshots, tills nån snällt fyllde på med sprit.

Vi kom iaf ut på krogen, jag, J ,C och M gick först in på puben där vi irrade omkring var för sig en stund. Sen hittade vi varandra igen och gick vidare. J kom in utan att betala och utan att köa. Jag och C kom, efter lite tjat, in före i kön men fick betala. M däremot var det tvärstopp för, han fick snällt gå och ställa sig in kön hahahhaha.

Ja vad hände sen? Jag träffade E och S, vi gick några varv där inne och pratade säkert med massa andra fulla människor. Köpte pizza och gick hem!

Vaknade på morgonkvisten i soffan med mjukisbrallor en filt och öppen balkongdörr... Herregud säger jag, när ska man lära sig?

C was here!

C har varit här på snabbvisit igen, denna gången för att hämta ut passet. Hon hade även med sig Sickan, hon var nyklippt och fin men luktade lite äckligt=)

Så berättade C en rolig grej om en uteliggare i Sthlm.  Han stod på ett ställe med en pappmugg i handen,C går dit och sträcker fram lite pengar. Men just när hon ska lägga i dom så ser hon att det är fanta i muggen. Blir lite osäker och säger:
-Jaha, du kanske inte...ehhhh

Han....-Jo, jag ehhh. (sträcker fram muggen)

C ger honom istället pengarna i handen och båda skrattar åt den konstiga situationen! Haha jag hade tyckt det ¨hade varit ännu roligare om han bara hade stått där och druckit sin fanta och plötsligt fått 17,50  isläppt i muggen. Sen blivit skitsur på C för att hon förstört hans fanta och tvingat henne köpa en ny och behållt de 17,50 som hon slängt ner i fantan!



Hemligheten är....

(För att återgå till tidigare inlägg )
...att inte hålla på att gå barfota i skorna! Då samlas fotsvetten där och blir gammal, då hjälper inga sprayer i världen! Det är som en gammal svettig tröja... Även om man duschar så sitter ju lukten fortfarande kvar i tröjan! Vissa tror att det går att dölja genom att spraya lite parfym eller nåt sånt på. Men icke, den stinkande doften tränger förbi och ingen märker av att man är nyduschad!

Samma med skorna, man svettas i dom... Tvättar fötterna, men stanken i skorna sitter kvar!

Då så, då var man tillbaks...

Så, nu är jag hema igen. Kursen var bra och Stockholm var fint=) Och träffade bara 1 pers hemifrån, på en lunchrestaurang i ett industriområde i Spånga. Vad är oddsen lixom? Han var där på jobb (Westmatic)

Igår var vi ute på middag oxå, det var nice. Var på en restaurang som heter Dalanisse och jag åt Serranoskinka med halloumi till förrätt, och en bit oxfilé till huvudrätt, endast! Fick potatisgratäng och grönsaker till oxå men åt inte det, bara smakade lite!

Nu är jag jävligt trött!
Alltså väldigt trött!

J - väninnan

Nu har vår kära väninna J meddelat att även hon ska bekämpa fotsvetten med en Body shop (verkar som att jag är sponsrad..) fotspray i sommar! Gött, säger jag, som kände fotsvetten här om dagen när jag hade besök av henne!

Argalappen - light

Ett litet inlägg jag skrev till min bror på facebook:

Yo! När du kommer hem köper du bröd, sylt (äter du sylt direkt ur burken??), sopsäckar och eventuellt ett litet band som kan fästas framför tvättmaskinen så jag kan hänga ett draperi där, du vet sånt som mamma brukade ha till sina draperier med små skruvkrokar? Och det där med tvätten.. suck. Jag hade faktiskt tänkt tvätta, det är ingen tvättkorg det där vettu. När du ändå är ute och handlar kan du ju köpa limm till handtaget och limma på det. Aight? Over and out, thank you for listening! //Lil sis


/C

Stockholm♥

Imorgon ska jag jobba, sen blir det av mot Sthlm för att gå på kurs om glas och grejer! Jag längtar tillbaks dit, vill bo där igen! Kanske ska försöka övertala E och C att flytta dit med mig=) Det vore mycket roligt det=) Ta kort i rulltrappor och på papperskorgar och annat skoj... Jao jao, vad ska man göra med resten av livet? Det är frågan det!

Jag stod och borstade tänderna..

..med min nya tandborste som tandläkaren har rekommenderat, dock har jag inte tagit mig till eltandborststadiet än men det kommer väl! Ja, hur som helst så stod jag och funderade när jag borstade tänderna, tänkte "-Tänk att få va inne i mitt huvud och höra va jag tänker, gud va kul!" Så insåg jag att det är ju precis vad jag gör hela dagarna, när man är såhär kul som jag är och på så bra humör som jag är just nu då finns det egentligen ingen anledning att gå och lägga sig.

Men så vet jag ju att jag måste jobba imorgon och att jag har våffelmannen (och eventuellt våffeldamen) att se fram emot så det blir bra! De är så söta, I love you! =)) Så nu ska jag lägga mig och läsa lite i Illustrerad vetenskap (ni som känner mig vet ju att jag har koll på läget även om ni som inte är lika bekanta med mig tror nåt annat, men det får stå för er och era fördomar, när pekfingret pekar på någon pekar tre fingrar tillbaka på dig själv) och kanske lite i döden är livsviktig och gråta lite, ja det ska jag unna mig när jag har varit glad så länge!

Over and out for yesterday!

Dagens musiktips: Thin Lizzy - Cowboy song (Yay!)

//C - I am just a cowboy lonesome on the trail

Men vadå?

Jag har väl byxor på mig eller? Din lortonge:-p

//M


Och där ligger M och vräser.

Ja, jag vill helt enkelt bara understryka vilken jävla vräsning M har lagt upp i tidigare inlägg!

//C

Stelbent....

Tänkte att jag skulle göra lite yoga/stretchövningar, började med högerbenet och det gick ju ganska bra jag fick upp det i luften och ganska rakt var det oxå! Men så var det vänstersidans tur. Vad händer då? Det är helt böjt och jag är helt stel i det, varför blir det så? Borde det inte vara ganska lika eller? Känner mig som en gammal tant.

Se här....



Bild nr1: Ganska smidig
Bild nr2: Benet krokigt och ont gör det! Det kändes inte ens som mitt ben. Det kändes som nån slags protes som nån bara har slängt dit, för att jag inte var värd ett ordentligt vänsterben....


Har något mellan tänderna och ska flytta till Vancouver

Har något mellan tänderna, men det gör inget för jag ligger i soffan på Nordstrand och är bara lokalkändis (känd från lokal-tv* kommer tillbaka till det senare), men när jag blir stor ska jag flytta till Vancouver och bli skådis, för där är jag exotisk enligt den enda Kanadensiskan jag är bekant med så det får det bli. Då ska jag börja digga hockey och hockeyröv! Hockeykillar.. jag tar tillbaka allt ont jag sagt! Förlåt!

*Har träffat tre killar vid olika tillfällen som sagt att de känner igen mig från något, detta var alltså när jag var en liten liten tonåring och inte kände så många grabbar än, det visade sig att de sett mig på lokaltv när jag utklädd till Melanie B (jag, mel b?) dansar och mimar till, ja kan det ha varit wannabe eller stop kanske, haha!

//C

Jag vill strypa bloggen....

Det gick bara inte att publicera det inlägg jag nyss skrev, därför tog jag bort det helt. Så nu missade ni hela historien om hur mitt hår gick från mörkt till orange till gult till lila till blont.... Det är spännande att vara blond, man vet aldrig vad som händer!


Jag vill strypa någon eller åtminstone stryka till, ska det vara för mkt begärt!?

Usch va jag är på dåligt humör, så luktade det mat i trappuppgången, jag har varken ork eller pengar att fixa mat så det blir inget. Det är fint väder ute så man borde ju gå ut. Ska man få dåligt samvete för det också. Eller så skiter jag i att få dåligt samvete och skyller på att det är för kallt, får köldskador.

Hur som helst vill jag döda någon, undrar om detta kan bero på att jag för en månad sedan började äta p-piller igen. Jag tror kanske att jag lider av ams, motsvarigheten till pms, efter häxveckan istället för före.

//Fuck off - C

Helt jävla värdelös

så känner jag mig idag. Helt totalt jävla värdelös. Kan inte ens komma på nåt fyndigt att skriva om det!

//You´re one and only C

Nej du får INTE slicka på lösgoodiset!

När jag, C, besökte köpcentret Palmviken en gång närmare bestämt butiken Konsum för några år sedan förfärades jag av synen av ett barn som står vid naturgodiset och slickar på pistashnötterna och lägger tillbaka dem, jag såg det, mamman såg det, jag "fick" inte säga nåt, mamman sa inget trots att det var hennes dreggelunge som dregglade på naturgodiset.

Så gjorde jag den 24:e april ett nytt besök i samma butik.. med skillnaden att jag själv hade med mig en dreggelunge.. nämligen min 2 och ett halvt år gamla lillasyster, hon va på naturgodiset direkt men hon fick aldrig slicka på nåt för jag va med heeela tiden och högg direkt hon försökte, sen var hon på lösgodiset också men hon kom inte närmre än såhär:


Sommar = häst = -va, du är väl ingen hästtjej?

-Noooope! Hade aldrig nån chans att bli heller, men och jag vill säga MEN, jag känner ju att det snart börjar bli sommar och sommar är lika med häst som är lika med trav och jag vinner alltid på trav, inte för att jag någonsin vunnit över 100 kr men det gör inget för jag har alltid mer pengar när jag går därifrån (beror iofs på hur många korvbröd jag ätit) och det viktigaste är inte hur mkt jag vinner utan ATT jag vinner. Så fram med pensionärshatten och följ med på Arvika-travet! Yay!! =))


Geeee määäg stripsa!

C och hennes brorsa A var i Sverige på snabbvisit igår för att fixa nya pass. Så C hade vänligheten att komma hit och säga hej utanför porten här efter de hade varit på McDonalds och köpt lite kvälls.

När jag kom ut satt C och åt lite strips... Och nu ska jag försöka återberätta nåt som i verkligheten var ganska roligt, sånt är alltid svårt!
Jag och C pratar om allt möjligt samtidigt som hon äter dessa strips....
Sen vill A ha tillbaks sina strips för det var tydligen hans och säger i lugn och fin ton:
-Kan jag få mina strips?
C: Nej inte än, fortsätter prata med mig...
A: Men får jag stripsen.
C: Frågar mig om jag vill ha lite strips
A: Men ge mig mina strips
C: Frågar Sickan (hunden) om hon vill ha lite strips, det vill hon! Samtidigt som vi fortsätter vårt samtal.....
A: Meeeen ge mig miiiina strips
C: Nej! Jag får passa på att äta nu när de var så goda för en gångs skull, de brukar aldrig vara goda på McDonalds.
A: Aaaaaaawwwh får jag dom nu, ät inte upp alla!
C: Snart
A: Geeeeeeeee mäj stripsa!
C: Ok, här har du!

Ok det kanske inte lät så roligt, men det var kul när man var mitt i det så att säga! =)


Brasornas dag!

Nu kanske ni tror att jag ligger här och fyllebloggar? Men...faktum är att jag inte alls är full!

C och Sportevenemang

På tåget på väg från Sverige till Norge, konversation mellan C och A:

-Jag skulle kunna tänka mig att gå på nån typ av sportevenemang. (A hör inte riktigt hela meningen)
-Ahh, va med eller driva?
-Nej!! Titta på, äta godis.
-På sin höjd.
-Ja precis.

Patrik 1,5

Jag (M) J och M har sett på Patrik 1,5 idag... Vi trodde ju att den skulle vara rolig, men vad fel man kan ha! Världens längsta och drygaste film. Den handlade om ett bögpar som ville adoptera men de fick inte det. Eller de fick, men det var inget land som ville skicka iväg nåt barn till ett bögpar. Sen fick de papper om att de skulle få en Patrik 1,5 år från Sverige men de fick istället en Patrik 15 år! Oxå blev det massa problem såklart och ena bögen flyttade ut och hejåhå. Men den slutade lyckligt, tror jag iaf? Det verkade iaf som att alla var nöjda. Alla som var med i filmen var nöjda, vi som såg den var inte lika nöjda. 


RSS 2.0