Homemakeover...

Idag har jag (M) köpt nya gardiner och 2 dukar till köket. Kul att göra om lite, och även om det inte är så mycket som är ändrat så gör det stor skillnad faktiskt!  Och såhär ser det ut nu....
 Gulligt va=)


Missar årets fest!

C och hennes brorsa mfl. har flyttat till ny lägenhet och de har inflyttningsfest idag! men jag missar den tyvärr =(
Jag skulle gärna åkt till Oslo på lite fest men min morfar är sjuk så partyhumöret är inte på topp. Så jag och min syrra åkte och hälsade på honom och mormor idag istället.

Har suttit ute i solen idag! Somnade till en liten stund=) Det var riktigt varmt faktiskt.... Skönt, längtar till våren.

Hoppas att festen blir trevlig iaf=) Det kommer säkert lite bilder och info om vem som blev fullast och så hoppas jag!
Eller... vi vet ju redan vem som kommer att va fullast=) haha

puss


Varför blir det så?

....att mina inlägg inte kommer ända fram lixom? Jag har väl lite brottom ibland och orkar inte vänta på att sidan ska jobba klart, väldigt segt att lägga upp bilder och så tycker jag!

Men boken handlar alltså om människan, jorden, djuren! Ja, allt möjligt helt enkelt...
Såhär kan det se ut.....
   



Potatissoppa!

Måste berätta att jag gjorde min och C:s potatissoppa idag till middag, den blev jättegod!

(Eftersom M har en tendens att inte skicka bloggen ut till allmänheten bloggar jag här hennes senaste inlägg!)

Ett glas vitt och skämmas lite

Torsdag 26:e februari 2009

Skämmas för att man ska va så förbannat envis och analysera sönder allt som kommer i ens väg, ja, killar då såklart, för det är väl det enda som intresserar. Önskar att man kunde göra som med jobbet, bara lägga det på hyllan och fundera när det verkligen är dags att fundera på hur det egentligen står till.

Har en ny inneboende btw och på söndag kommer en till.

Kul att M lagt upp bild på sin nya bok, det är ju inte första gången en barnbok fått tagit plats i bloggen, det är nåt visst med barnböcker.. kanske ska lägga upp en bild med rekommendation av "Hattjakten", shit vilka illustrationer!

M, vad handlar din nya bok om egentligen? Alltså förstår ju men kan du förklara lite mer ingående? Trevligt kalas ni verkade ha förresten!

Grodlår //C

24 Februari 2009

(M skriver)
Igår var jag på kalas hos svärmor på kalas med mat och tårta=) Vi firade min älskling som fyllde år igår! Han kunde dock inte närvara eftersom han är i Österrike och jobbar. Det var ett trevligt kalas iaf!

Idag köpte jag Stora Varförboken på REA! Funderar starkt på att behålla den själv, den är egentligen för små barn, men men.

 


C, har rekordbloggat minsann! 19/2

Det var värst vad C har bloggat! Många inlägg....

Jag (M) är ute efter lite medlidande bara, har spytt och haft feber inatt! Buhuuu va jobbigt för mig, men efter att ha käkat skorpor och druckit blåbärssoppa så börjar jag känna mig lite bättre.
Vill egentligen sova nu, är trött i kroppen men somnar ändå inte!

Ska se lite på TV och hoppas att jag somnar snart!
Kram

MCs tidiga verk

Onsdag 18 februari - eller torsdag 19 februari, beroende på hur man ser på saken

Har upptäckt att vi börjat fuska med att skriva vilken dag det är, ska bli skärpning. Vet att det står men det är ju fint att va tydlig, vi vet hur många av er som läser som är dementa.

Skulle verkligen vilja uppmuntra alla nya läsare att även läsa våra tidigare verk, de är det bästa, helt klart.

"Annie - snart misstänkt för mordförsök" är ju till exempel en klassiker.

Rolf

Skäms lite för vilka tråkiga inlägg som har skrivits på sista tiden, M måste komma hit så det kan bli lite kul bloggning om reunions och rulltrappsåkning och sånt, här händer ju ingenting!

Vi trenger litt moro-göy!

Två barn satt i en sandlåda
det ena barnet säger till det andra:
-Är du kille eller tjej?
-Det vet jag inte.
-Nehej, men va heter du då?
-Rolf.
-Jaha, men då är du inget av dem, då är du en katt.


Helt otroligt onödigt att kommentera

men se bara hur otroligt bra bilden matchar vår fina layout på sidan! Va? I know!

En ensam alkoholist som inte har nåt bättre för sig

Sitter du ensam och dricker en öl eller ett glas vin just nu kanske?
Va? Jag nääee. Ok då.

Tänker du ofta på när du ska dricka härnäst?
Ehh, jo, imorgon tror jag.. med en kompis!

Stämmer en av två eller två av två så är du förmodligen lite alkoholist, varför skulle du förresten annars va vaken och läsa det här just nu, om du inte va en ensam alkholist som inte har nåt bättre för sig..?

Ja själv har jag fått i mig en halv öl, den va ganska god, skulle gärna va ledig imorgon men ska upp tidigt och försöka få ordning på butiken, ser lite märklig ut just nu. Kanske va för att jag ägnade hela kvällen åt att försöka imponera på killen som jobbade i butiken mitt emot, han va utanför butiken och spanade flera ggr men kom aldrig med nåt frieri så det verkar inte som att det blir vi två ändå. Skit.
Men han kanske jobbar imorgon också, vem vet!?

Har folk som bloggar egentligen något liv?


Out of order /C

Alala alala... Varför tycker du så, jaha, så det tycker du, varför då?

Borde sova men som vanligt så är facebook en trogen om än jävlig vän. Va gör facebook med våra liv? Vad gör internet med våra liv, ställ er den frågan och ha en internet-fri vecka. själv så ska jag lyssna på CSS - Alala och fundera över livets väsentligheter och se på Mia och Klara, debatt och den där nya serien med Tuva Novotny (Ja hon gick ju högstadiet i vår hemstad) och inte fundera på nåt förutom va drunken text romeo (jag alltså) ska skriva härnäst..

Peace out /C

M! Nu var det länge sen vi hade så många läsare!

C sitter och slösurfar och borde hoppa in i duschen istället, men skulle gärna vilja meddela M att den 8/2 hade vi hela 7 läsare! den du! Det har vi inte haft på länge, skulle även vilja uppmuntra eventuella läsare att läsa förra inlägget som är ett av de bästa hittills. Funderar på att starta en tjejtidning.

5 rimliga anledningar till att man INTE vill ha hockeykille:

5 rimliga anledningar till att man inte vill ha hockeykille:
1. De snusar alldeles för mkt samtidigt som de gnäller om du röker en cigg.
2. Hockeykille = hockeyröv.
3. Han lyssnar förmodligen på dödsmetall eller acdc eller nåt annat fränt.
4. hockeykille = hockeykillkompisar som i grupp inte kan föra sig bättre än va de kunde när de gick i femman.
5. De har antagligen skitjobbig morsa, annars skulle de aldrig ha spelat hockey från första början

C sover med skateboarden bakom huvudet och basebollträet i sängen inatt!

Jävla nojiga ljud överallt, fan skulle ha druckit den där ölen som jag hade tänkt, får av nån underlig anledning rejält reducerad hörsel vid minsta alkoholintag. Det hade varit på sin plats nu för det låter märkligt, överallt och A är inte hemma, fan att man ska va så nojjig men bor man längst ner och en före detta inneboende har vaknat av två heroinister på väg in genom fönstret så kan det lätt bli så. Igår var jag inte alls nojig men nu av nån jävla anledning, så jag sover med skateboarden bakom huvudet och basebollträet i sängen inatt, borde kanske skaffa en kniv också..? Pistol? Antagligen. Pistol är nog bäst.

Från det ena till det andra, idag har jag gjort så mkt, gjort en massa skit på jobbet som behövde göras, gick hem någorlunda i tid, diskade, vek tvätt, la in tvätten i skåpet, gick och handlade, solade på väg tillbaka, lagade mat, gjorde matlåda plus smörgåsar, åt, gjorde juni-budgeten för jobbet (kom på att årsbudgeten inte alls skulle va klar den 21:a, varför skulle den va det? På en lördag? utan närmare bestämt på fredag), duschade, fixade tårna, målade med grundlack så att jag kan göra resten imorgon, så nu är det väl time to sleep, ska upp tidigt på butikchefsmöte i centret, måste komma i tid!

SKÖNT MED FRÄSCHA FÖTTER! TESTA NI OCKSÅ ;)

Att man aldrig lär sig

Som M skrev tidigare så var jag (C) ute med J i Oslo igår, eller, ja vi var på fest och jag fastnade och J drog iväg ut med en killkompis så vi slöt upp senare på natten/morgonen, C några öl rikare och J en mobiltelefon fattigare. Trist, nån jävla ****-fan hade stulit den ur hennes väska.

Smarta som vi är så satte vi oss, ganska så överförfriskade (av öl, vin och sprit - jag tål inte sprit, inte J heller) i en taxi, som vi fick betala rejält överpris för men J hade glömt koden så vii fick 15 kr billigare än fuskpriset han hittat på för vi hade inga mer kontakter. Har jag tappat tråden och missat poängen nu.. Va, jag, aaaaldrig! Taxi-resan tog oss iallafall till Politidirektoratet där J skulle försöka få dem att spåra telefonen eftersom tjuvfan svarade i den hela tiden och apade sig. Men hello, vad tror vi liksom, ja det blev inget med det, däremot fick hon en lapp som hon skulle fylla i. Ifylld och klar går hon till luckan och lämnar den till polisdamen som säger -Du kanske kan skriva lite tydligare, jagförstår ingenting av vad som står. till slut säger polismannen till mig att vi ska ta med lappen hem och komma tillbaka nästa dag.

Går till Deli de Luca för att köpa refillkort och godis, hade ingen aning om att jag hade minus på svenska kortet så det gick ganska dåligt, J hade fått total kodminnesföörlust så jag får nog inte köpa jelly beans där nån mer gång..

Melodifestival....

M var hos ett  par vänner och såg på melodifestival vi var väl sådär 10-12 st! Trevligt, men jag var dock lite okoncentrerad  och fokuserade inte helt på låtarna och artisterna så jag har ingen åsikt om vem som var bäst eller sämst eller nånting! Tyckte bara det var synd att inte Björn Gustavsson var med i år!
Sen bar det av till Tiki en sväng, där slog vi oss ner i ett par soffor och satt där typ hela kvällen... M och M gjorde en fuldans på dansgolvet, det tyckte vi var jävligt roligt faktiskt=) Så blev det såklart lite fyllemat som avslutning på en bra kväll! Ostbröd och kebabsås.....

C däremot var ute med J i Oslo hoppas att dom hade en trevlig kväll oxå=)


Hej hopp


Kalas...

Idag har jag (M) varit på kalas hos J som fyller år idag, så det bjöds på tårta och grejer! Gott!  Han hade fått en radiostyrd helikopter av sin kära M! Men efter en kvart så kraschlandande han och helikoptern bröt ena vingen=( Inte bra! 

Snart börjar ju melodifestivalen igen... Men eftersom C och jag inte är kombos längre så blir det nog inte så mycket tittande på den!

Puss och God Natt!

Sunday...

Nu har jag kommit hem från utlandet, det var jätte trevligt! Mysigt att träffa E igen=)
Vi hade mysiga dagar med fest, badhusbesök, mys och annat skoj! Det var tråkigt att åka hem igen=(

Blev avundsjuk på C som har varit i Sthlm. på besök, jag vill ju oxå dit!!! Längtar tillbaks till våra sambodagar!

Jag har köpt en ny mössa... Tips: Om ni känner er lite deppiga nån dag -köp en ny mössa, det piggar upp i flera timmar efteråt=) Kanske t.om dagar!!!



Ciao!


RSS 2.0