Kylskåpsmagnet med Björnbusarna

Idag har det varit en kulturell dag. C ahr varit på den så kallade "Höstutställningen", det är alltså någon typ av årlig norsk utställning som enligt mitt konstutbildade sinne var skit. Jag har haft flera människor inne på jobbet som sagt sig köpa kläder till "Höstutställningen"s vernissage. Det var inte mycket jag skulle vilja betala för att hänga upp, däremot mycket jag skulle ta betalt för att hänga upp, bra betalt skulle jag ta.

Har även varit på marknad på "BLÅ", det var en ganska skojjig marknad som hade allt från secondhand-gummiskor till kylskåpsmagneter med "Björnligan", köpte en till A som uppskattade den. Kanske lägger upp en bild. Time to sleep.

Vad glad jag blir! Men allvarligt konstig skillnad..?

Jag har ringt till F som befinner sig i USA, närmare bestämt San Francisco! Jag kollade upp vad det kostar att ringa till henne, endast 99öre minuten vilket alltså är två kronor billigare än till Sverige. Det var skojj, då kan man prata länge! Otippat att det är så billigt att ringa dit och så dyrt att ringa till Sverige.

Åh! Det piggade verkligen upp min dag!

Puss på er!

Åhh, M!

Va glad jag blir M, när du skriver så fint =) Jag får kanske ta en tur till dig i smyg, hehe. Ja ska hem när lillan i familjen fyller två. Annars ses vi ju i London om du inte planerar att komma till Norget?

Killar är PRECIS som tjejer.

Har kommit fram till, baserat på egna erfarenheter, att, killar är precis som tjejer och vill bara ha tjejer som är helt slut i huvudet, som spottar dem i ansiktet, slår sönder deras bil, hotar med att ta livet av sig, med mera med mera. Så kontentan av det hela är: är du inte tillräckligt dum i huvudet.. eller kanske du rent av är helt fantastisk, ja.. då blir det inget, det är kört.

Godis

C, när ska du komma tillbaks till Arvika då? Jag har ju försökt locka med JellyBeans å allt möjligt! Dom kommer ju att mögla sönder och gå ut härifrån av sig själv snart juh!
Måste säga att du ä sååå dökktig på att blogga på vår blogg:-)
Kram

Det satans knät och Fröken Gynning

Cs knä is still not well, ramlade så satans hårt och skrapade upp knät, byxorna gick sönder och det var ju trist eftersom det var favoritparet.. Varför ska alltid favoritparet gå sönder..? -Jo! För att du använder dem oftast. Knät har varit "skikklig plagende", låset till dörren på jobbet sitter längst ner på dörren och det är lite svårt att låsa där när man knappt kan böja benet.. fick alltså sträcka ut benet ungefär som när man strechar för att ta mig ner till låset, detta har nu pågått i ca 2 veckor, trodde det var kurerat nu så jag satte mig på knä.. satan i gatan, OOONT! Men men, är man en klant så är man.

Upptäckte alldeles nyss, va jag inte tidigare visste, att min kära Fröken Carolina Gynning, min ledstjärna, mitt träd i stormen, mitt ljus i tunneln, har börjat blogga, jippie! (Ok, kanske överdrev lite, men jag tycker att hon är "rektit dökti"). Thank you and goodbye, hoppas att allt är under kontroll. Jag har själv ganska bra koll för tillfället, "Håll dig borta så behöver du inte fundera".

Mjao mjao.

Still a part of everything i do, thanx S :)

Sitter här och funderar och så skickar S en låt till mig, och då får man ju den där skitkänslan igen, men det stämmer ju.
"I cant waste time so give it a moment", "You´re still a part of everything I do", "Sick of playing all these games", "Sorry but I gotta be strong and leave you behind". Is it Finally Over?

When everybody's dancing, everybody, but me

Uh, I'm standing in the corner Thinking all I want to What am I to do? Should I go home still sober Should I buy me another glass of wine And forget about time Though my jeans are too tight Don't feel like dancing And all this light is too bright Don't feel like shining Though this room is too small I'd rather stand against the wall And hope that no one sees me-e-e-e-e When everybody's dancing I don't want to When everybody's joking I don't want to When everybody's laughing I don't want to Everybody but me When everybody's drinking I don't want to When everybody's smoking I don't need more When everybody's ?? I don't want to Everybody but me, yeah I get the creeps from all the people I cannot breathe, it's too crowded in here Don't look at me I don't wanna be seen, touched, heard, bothered by the fellas who got a look in their eye They wanna take me home without knowing my name They wanna put me on But do they not know is that I'm not like the others 'Cause when everybody's dancing I don't want to When everybody's joking I don't want to When everybody's laughing I don't want to Everybody but me When everybody's drinking I don't want to When everybody's smoking I don't need more When everybody's ?? I don't want to Everybody but me Everybody, everybody but me, yeah...

-Lykke Li, "I´m holding with you" :)

"Jag blev bög, Enbart, för att jag hatar kvinnor"

Ja, det är rätt. Jag blev också bög, enbart, för att jag hatar män.. hmm? Hur blev det där? Ja det stämde väl inte riktigt, men jag har heller inte blivit lesbisk, men nunna för ett tag är planen för att slippa allt trassel. En annan sak som bör göras är attt säga upp bekantskapen med alla manliga bekanta, för de irriterar mig.

För att gå ifrån mina bitterkärringsfasoner kan jag meddela att jag nu läser Inger Frimanssons bok "Mörkerspår". Trivs väldigt bra på jobbet och har för första gången i mitt liv gjort schema, för hela 5 personer. Det gick "meget bra", hoppas att de som ska jobba också tycker det.

Undrar även var vår vän J tagit vägen, har försökt ringa henne i flera dar utan svar... ringer upp gör hon inte heller. Jag undrar om det är folket eller nätet som är emot mig, för nån av dem är det. Ska försöka lägga mig snart, då skulle man kunna sova som en normal vuxen, jag är ju mer för att sova som ett normalt barn men det hinns ju oftast inte under veckorna.

I hate guys with guns, so that´s all of you.

/C ;)

RSS 2.0