Usch

Försöker få kontakt med världen utanför min lägenhet, det går dåligt. Det verkar vara stora-ignorera-C-dagen, jag är rastlös som aldrig förr och är supersällskapssjuk men det är det ingen som bryr sig om. Ska det vara så mycket begärt att någon endaste en av dem som man känner kan ta en värktablett, dricka ett glas cocacola och få tummen ur röven och svara i telefonen och följa med ut och hitta på nåt?

Gahh! Jävla kukskallar. Brorsan ska till och med lämna mig och dra till sin bästis men jag får åtminstone två inneboenden ikväll, som de ska få umgås med mig. Jag ska tjata hål i huvudet på dem redan ikväll! Det blir roligt för mig det. Det var roligt för mig att jag fick skriva det här inlägget också, för jag ser positivt på tillvaron! Heeh :P

//C - som tycker att ni suger balle, precis som J tycker att Ritz gör och får pengarna tillbaka av ägaren. Nice.

Lördag morgon!

Tänk att det är lördag morgon och jag är redan påklädd,sminkad och kammad redo att gå till jobbet! Det var inte dåligt av mig måste jag säga, jag är i så god tid att jag t.o.m kan kosta på mig att göra ett litet blogginlägg, faaaantastiskt!

Jag har ju ett litet dilemma nu igen...Håret. Ska det få bli lite mörkare nu igen eller ska jag vara blond? That´s the question. Jag har ju redan köpt mig färg så det kommer säkert bli så att jag färgar det, men jag hade behövt den där personliga rådgivaren nu som bestämmer saker åt mig.

Jag lider av beslutsångest. Eller så är det närminnet som spökar? Jag kanske redan har bestämt mig men sen glömt bort det??

usch


Det var hårt förr i tiden!

Det var ta mig fan inte lätt förr i tiden, sitter och ser på nån tv-serie om nån Henrik-kung så satt det två lirare och drack (mjöd måntro?) på nåt litet mörkt hak och diskuterade lite kring avrättningar och dylikt, den ena börjar prata om en kvinna i deras närhet och säger: "Hon har en extra nagel på vänster lillfinger även om hon försöker dölja den, hon är full med födelsemärken, djävulens tecken, därför måste hon dö". Jobbigt, inte ens lite missbildad fick man va förr i tiden. "Nope, han skelar, släng honom ner för bron, nästa! Njae, har han inte lite korta öron? Utför branten bara!"

//C - hade antagligen inte överlevt med tanke på skeva fingrar

Instruktionsbrev för inneboenden:

Det är bara att lassa på med mat, fisk får ni inte ha med er och heller inte köpa här, om ni absolut vill ha fisk så får ni äta den ute.

Jag och A har diskuterat lite angående betalning, som ni ju känner till är det svindyrt att bo här och jag har ingen ekonomi så ett litet bidrag till hyran hade varit trevligt.

Vi har räknat ut att kallhyra, värme, ström, internet och hemtelefon (ni kan ringa gratis hur mycket ni vill till hemtelefoner i sverige med vår hemtelefon) kostar 781,25,-(NOK) per person och vecka om man skulle bo 4 personer här, det kommer vi inte räkna med att ni ska betala för det tycker vi är för sniket men nåra hundra per person, vi kan diskutera va ni tycker är rimligt och sen beror det ju kanske lite på hur länge ni faktiskt kommer vara här.

Självklart ska ni inte betala nåt om ni bara stannar typ tre dagar men jag antar att det blir längre än så.

Hur som helst så tänkte vi att första veckan önskar vi oss ett paket grönt bregott, en liter sojamjölk, en limpa blå camel och en stock göteborgsrapé portion, på godishuset är det billigast.

Om ni vill att jag ska laga maten kan ni köpa quornfärs istället för köttfärs, jag använder det i både, spaghetti och köttfärssås, pajer, lasagne och grytor så om det låter gott så kan ni ju slänga med det!

Tänk på att godis är gott i sverige, inte i norge så chips och choklad rekommenderas att ta med om ni inte går på diet annars kan jag tipsa om det bästa norska godiset när ni börjar bli skakiga på söndagskvällarna.

Av tidigare erfarenheter från tidigare inneboenden så vet vi följande:

  1.  A och C tycker att det är gött när det är kallt, andra gör det inte. Vi har inte elementen på, vrid inte upp dem, sätt på er en tröja. Ni har härmed elementförbud.
  2. C är noga med att skölja ur disktrasan, andra är det inte. Skölj ur disktrasan ordentligt, varmt först, sen kallt, sist vrid och häng upp.
  3. Sov tungt eller ta med öronproppar, A går upp tidigt och Cs loft är lyhört.
  4. Ha gärna era initialer över HELA handduken, Andreas vill gärna använda den.

Om ni klarar av detta ska vi kunna få det riktigt trevligt!

A vill även ge er dagens ord: Gaykille. Det är ett svinbra ord som T lärt honom, låter han hälsa. Morgondagens ord: Rasebevisst.

Hoppas att ni blivit lite klokare! Puss puss, det ska bli supertrevligt!

//C

Ny love at first sight

Jag, C, har en ny Love at first sight.. men han påminner om den från februari, så är ensidig så.. Jag följde med bigsis och hennes man in på tåget som skulle ta dem hem till Sthlm förut och där hittade jag en Kupé-tidning som jag nappade med mig och där har de, hör och häpna, listat europas blåblodiga singlar.. Jag tänder ju på tre saker (men man kommer långt med bara nr ett och två, nr tre är mer tanken på mig själv badandes i än att en blivande man behöver ha så mycket). Nr ett: skateboard, nr två: utseende, nr tre: pengar. (Fyra: att killen är bra med barn och djur). Den här killen åker förmodligen inte skateboard men han kan checka av nr två och han kan definitivt checka av nr tre... Jag har numera siktet inställt på semester i Monaco när än tillfälle bjuds.. Folkens, la meg presentere min fremtidige man: Andrea Casiraghi:



Match made in heaven

glömmer,glömmer,glömmer...

Jag glömmer saker väldigt fort, som en guldfisk typ. E har tröttnat på att jag glömmer saker hela tiden. Jag glömmer väldigt mycket. Som t.e.x vart jag lagt saker, glömmer viktiga datum, glömmer att jag frågat  saker, glömmer vart jag ställt bilen, glömmer matlådan, glömmer,glömmer,glömmer!

Därför köpte jag en kalender där jag skriver upp viktiga saker. Problemet är att jag glömmer att skriva upp saker i kalendern och om jag skulle råka komma ihåg att skriva upp nåt så glömmer jag att titta i den. Så när det viktiga datumet kommer så är det försent....

M fyllde år 23:e Juli. Häromdagen fick jag panik för jag kom på att jag hade glömt att säga grattis och köpa present.
Men, så kom jag på att jag hade ju faktiskt köpt en present och hade ordnat lite myskväll här för henne. Då hade jag alltså glömt att jag hade firat henne! Korttidsminnet är uselt......

// M   -Som ska på dop på söndag och är livrädd för att glömma det. På riktigt, livrädd!

PS: J fick ringa mig i måndags och fråga om jag kommer på dopet eftersom jag hade glömt att medd. om jag kommer eller inte. Man skulle ha svarat på det senast 13/8, hade jag skrivit upp i kalendern....


Sveriges närmsta stad.

Snart, nästa vecka drar jag och E iväg på en liten mini semester till Enköping och hälsar på E:s syrra och hennes familj. Ska bli skönt att vara lite ledig och bara slappa och förhoppningsvis komma igång och klättra lite. Om jag börjar lite smått där så kanske jag vågar mig tillbaks till väggen här hemma igen=)...kanske... Jag säger kanske!
Det är bara så pinsamt att gå dit ensam, så måste man störa nån som känner sig tvingad att säkra mig! Uhh vad pinsamt.

Ja, men iaf. Vi ska iväg till Estocholmo på vår lilla tur oxå och shoppa lite och bara mysa! ¨'

//M


Eg har vært i Bergen i helgen

Har Varit i Bergen i helgen, det var spännande, var på möhippa eller utdrikkningslag som det heter på norska. Det delades ut diverse uppgifter till the bride to be bland annat fick hon tvåhundra kronor att handla för, hon hade en lista på saker som skulle inhandlas men hon var tvungen att ta dem från andra kunders korgar, detta var mycket lustigt. Hon snodde en drickyoghurt vid namn Biola av en tjej, vi trodde att detta gick obemärkt förbi men icke, den bestulna dök nämligen upp med en sur min och frågan: "Har du tatt den biolan fra kurven min??". Blir man sur när man ser en vuxen tjej med paljetthårband, nätstrumpor och prinsesskjol ta nåt ur ens korg? Jag hade nog hämtat mig en ny yoghurt.

//C

Världen på sne

Var precis inne på aftonbladet.se för att uppdatera mig lite där ser jag en bild till en artikel, på Petter, han sa sig hålla med Magnus Uggla i Spotifybråket, blev lätt upprörd över detta, kanske Petter likt som sin Stockholmsvän M.Uggla håller på att utvecklas till en sur söderkis i ställe för kungen av Kocksgatan. Det var dock inte Spotifydelen jag blev mest upprörd över, han har ju hår ju! Va? Petter skka väl inte ha hår, han ska va rakad! RAKAD!


Filmdags.

Nu ska jag se en film som börjar på tv4+ -How to loose a guy in ten days- och jag tycker det känns väldigt tråkigt att vi har en megabaotastor tv som jag inte kan ta med och ställa i badrummet så jag kan se filmen samtidigt som jag tar ett bad!

Den förra tv:n kunde jag bara rulla iväg, vart jag än ville ha den. Ville jag se på tv på balkongen rullade jag dit den. Ville jag se i sovrummet - rullade dit den! Ja, ni förstår. Jag kunde alltså rulla den vart jag ville. Så flyttade E in och vi skaffade denna stora, oflyttbara sak. Han vill skaffa en till sovrummet oxå, det vill inte jag!
Jag kan tänka mig att ha en som är i samma stl som dataskärmen (som E oxå köpt) 23 tum tror jag det är! Men E vill absolut inte ha mindre än 32 tum. Alltså jag är väl tråkig men va fan, en tv! Köp lite konst för 6000 och sätt upp på väggen istället.


// M, the runner!


Premiär,

Jepp, då har man tagit premiärturen i löpspåret då! Det tog sin lilla tid att ta sig ut, men som nån klok person sa en gång -Det är bättre att ha sprungit en gång än att inte ha sprungit alls!

Sammanfattning: Efter de första springstegen känner jag frihet, jag flyger fram som en gasell genom skogen och ingenting kan stoppa mig. Jag springer, springer och springer.... Jag är som ett med skogen och varje steg känns fantastiskt lätt och smidigt.
I ungefär 5,47 min håller den känslan i sig, tills jag börjar känna mig torr i munnen, myggorna anfaller och jag snubblar på en gren för fötterna orkar jag inte lyfta nog högt från marken. Efter 15 min är gasellkänslan totalt raderad och jag känner mig mer som en svettig elefant och fötterna verkar väga flera ton!
Nu är det alltså bara att försöka glömma elefanten och fokusera på gasellen för att känna lust att åter igen sätta på sig löpskorna och ge sig ut...

//  M

Your result is - California

Gjorde ett litet test: What U.S state do you belong in?
Med resultatet California och den här lilla bilden till och med texten under bilden som jag tyckte va söt:



You live for sunshine and would ideally spend every waking hour outdoors, aside from when you are bar-hopping or clubbing throughout one of the beautiful cities of CA.
In your list of priorities, work takes a backseat, but you have your wealthy spouse or trust fund to maintain the lifestyle you enjoy leading: one of glamorous homes, A-list parties, and flashy limousines.
To put it simply, you enjoy "the finer things" in life.
You play it off like love isn't of immense importance to you, but deep down you are longing to find your soulmate.
And don't worry, you will. Once you can see past the material, you will find someone who appreciates and admires you for what is on the inside.

//C - 100% black enligt ett annat test..

Lurad - En ganska okänd

På facebook finns det en bild på mig med fransk bildtext.. min franske vän, vars bror lagt upp bilden, sa att texten betydde typ snygg tjej.. men idag upptäckte jag när jag använde googletranslater att det betyder ungefär "en ganska okänd". Borde ha misstänkt att det va nåt lurt eftersom han skrev hehe, men godtrogen och självupptagen som man är så går man ju på allt! April-april påmä!

På tal om Aaron i förra inlägget, läs och förundras över den fantastiska texten, kanske gråt en skvätt:
Cause when I think of you all I know Is that
there's nothing I won't do
to be with you
Ain't that cute - holding hands in the park
Ain't that cute - can't stay late after dark
Ain't that cute - was in love from the start
Ain't that cute - I could swear you stole my heart



Han har blivit vuxen och stencool han också, precis som brorsan, akkurat som broren sin!

//C - Har återfunnit gamla vänner idag

Stalker

Jag fann ett kvitto när jag rensade plånboken.. med vad som verkade kunna vara namnet på servitören, servitören med stort S.. jag fann en grupp med namnet på stället.. och där var el servitör, jag är ju en helt utmärkt stalker! Synd bara att jag inte är tillräckligt sjuk i huvudet för att göra nåt åt saken. Jag vet inte om detta är normalt men en kompis gjorde sådär för nån vecka sen så antingen är det fullt normalt eller så är alla jag känner sjuka i huvudet.
Jag tror att jag har feber, jag skyller på den.

Klockan är 22:22, nån tänker på mig, trevligt. Hoppas att det är nån av två, kanske för att öka mina chanser för att det ska va nån bra så utökar jag till hoppas att det är nån av fyra, okej då, fem, men där går fan gränsen. Så många idioter som jag har i bagaget, ingen av dem är ens värd att ägna en tanke.

Jag glömde min nya leffe(leif gw persson)bok hos pappa, surt, jag hade precis kommit in i den och va skitsugen på att läsa klart och istället var jag tvungen att läsa en jättekristen bok som alla säger att man blir skitledsen och gråter av, jag har inte grinat än så jag förväntar mig att jag snart kommer göra det och jag misstänker varför jag kommer att göra det.

Jag lyssnar på Aaron Carter också, på spotify, jag fann för övrigt hans skiva hemma hos pappa, jag har snott en och annan skiva av honom och kallar dem för mina men jag trodde inte att han även stal skivor av mig..

//C - feber och svininfluensa

Dött

Det har inte hänt ett piss i Cs liv senaste tiden därför jag inte skrivit nåt. Jag har inget att skriva om.
Jag har under helgen återvänt till min födelsestad, där har jag varit helt nykter, något som är ovanligt när jag spenderar hela fem dagar där, det har varit mycket barn, jag har umgåtts med hela 4 olika barn under helgen vilket nog är personligt rekord, eller ja, det är personligt rekord rent privat alltså.. Har ju vikarierat på dagis.

Jag vill se Gym Class Heroes live! De har en massa spelningar men bara i U.S.A och det är självklart på en skateturné, ahh jag dör! Jag måste tydligen flytta till amerikat hur mycket jag än är emot allt märkligt som sker i det landet!

//C

Jag har haft besök!

Finbesök fra Norwegia! Det var mycket trevligt, vi åt lite mat, lite godis, lite mera mat!

And that was that....

Just det vi kollade på bröst oxå. Slitzbröst!
Vi läste oxå!

OCH Kollade på youtube...

Inte lika sjuk längre...

Idag mår jag lite bättre, men inte på topp. Igår var jag så rastlös för att jag inte orkade annat än att ligga i soffan. Idag när jag faktiskt orkar gå upp så känner jag inte direkt för det. Är jättetrött ändå, hoppas jag blir lite piggare sen. Ska på stan sen en tur och köpa present till F som fyller år imorgon!

// M

RSS 2.0