Kommer inte på nåt att skriva om....

Jag har tappat inspirationen... Det krävs nog en C bredvid min sida för att jag ska hitta rätt och bli lite rolig! Ser på Finding Nemo och de pratar om sjögurkor och jag undrar hur en sån ser ut egentligen? Är den helt grön som en vanlig gurka?(troligtvis inte)  Har den samma form som en gurka (troligtvis)? Hmmm, får nog kolla upp det!....... Den var tyvärr inte grön, det hade varit trevligt. Men typ samma form som en gurka hade den! Såg inte så trevlig ut faktiskt, nej usch! Om jag fick välja skulle jag hellre adoptera en panda än en sjögurka! Fast allra helst vill jag ju såklart adoptera C♥
=)


Nu är det fan inte ryssen som kommer, det är russen!

Jag och J gick utanför 7eleven och så kom det en russbuss, jag säger: "Gud, jag blir livrädd, jag är livrädd för russar. Nuförtiden behöver man inte va rädd för att ryssen kommer, nu är det russen som kommer!" Båda vek sig av skratt, speciellt eftersom det tog mig en halvtimme att få ur mig det jag försökte säga eftersom jag tycker att jag själv är så jävla kul så jag började skratta åt mig själv INNAN jag hade sagt nåt alls.

//C

"Homodopa"

En väninna till mig misstänker sig ha blivit, som Andreas kallade det: "Homodopa"(norska), detta innebär helt enkelt att du blir drogad på krogen så att du för en stund blir homo, hon hade alltså varit ute i söndags och hånglat lite med en tjej som hon tyckte var jävligt fräsch, vanligtvis tycker inte hon att tjejer är jävligt fräscha, alls! Så.. jah! Homodopad var ordet! Denna tjej har vi även i efterhand fått reda på var en tjej som har gjort en låt som varenda fjortis någon gång har suttit och vrålat till, high five på den!

Man ska definitivt inte kasta sten i glashus..

..har under några dagar gnällt på brorsan för att han inte har ett pass som sitter ihop, vi ska till spanien för vår styvstorasysters bröllop den 21:a maj så det är ganska så viktigt att vi har pass, för vi får ju inte missa detta. Så kom jag att tänka på att jag hade för mig att mitt eget pass går ut i år, tänkte att det är bäst att kolla upp det.. jodå den 19:e maj går det ut, bra C, bra! Inte bara A som behöver gå till Svenska ambassaden alltså..

Hvordan.net - siden som forteller deg hvordan ting gjøres

Världens roligaste förklaring på en sida, jag fick dock inte reda på det jag skulle ha reda på MEN att det finns en sida som heter så, som dyker upp när jag sitter och letar försäkringar i norge är ju obetalbart!

Välkommen sommar - då har fotsprayssäsongen börjat!

När jag var liten bebis tvättade min mamma mina fötter två ggr per dag.. den här bebisen hade en del fotsvett. Nu börjar det bli sommar och då skulle jag vilja tipsa om en liten favorit jag har, nämligen fotsprayen, jag inhadlar mina på The Body Shop. Jag är för snål för att köpa alla produkterna men fotsrayen den tycker jag att det är värt att lägga några kronor på.




Så kan jag ta av mig pjucksen utan att nån avlider!

För att den är så fin och för att jag har fyllt 22!


Även om det är schysst att vara singel

Sitter i soffan i min ensamhet, den är både självvald och inte självvald, jag lyssnar hur som helst på Beyonces Ave Maria, den är så fin, så är det en textrad som går såhär: Sometimes love can come and pass you by, While your busy making plans. Så tänkte jag på mig själv, för jag är ju mig själv närmast och tänker ju utifrån mig själv. Tänk om det blir så, jag trivs med att vara singel nu och skulle förmodligen bli livrädd om det dök upp någon som tänkte uppehålla sig i mitt liv mer än nån gång ibland. Så tänker jag att det vore ju väldigt trist om det skulle bli så att jag blir ensam för att jag är upptagen med karriär/inte vågar. Det där med karriären skulle ju va ganska hemskt, jag vet ju att jag måste jobba hårt för den ekonomin som jag ska ha och mitt personliga horoskop påpekar också att det är mycket möjligt att jag inte har tid att orka bry mig..

Så till nåt helt annat som va lite skojigt tyckte jag: Jag uppdaterade status förut till ett utdrag ur Lily Allens låt 22, skrev: I've got a life ahead of me and I'm only 22, brorsan sa då: Men det är inte sant det, livet slutar vid 17. Haha!

//C

Framförhållning

Jag, C, har inte alltid så bra framförhållning men jag tycker att det är ett väldigt bra ord som borde användas oftare. Igår använde jag det en gång och idag har jag också använt det! Jupp! Idag ska jag försöka ha bra framförhållning och lägga mig tidigt!

Söndagsparty?

Idag är det söndag och vad händer på söndagar? Nej just det, ingenting! Jag och E har slappat hela dagen, skulle egentligen åkt till IKEA och shoppat lite men vi orkade inte idag. Kanske imorgon?

C har ju fyllt år i dagarna oxå, så i fredags var jag med på släktkalas och fick massa mat, tårta, paj och påskmust=) Det var trevligt. Sen fortsate kvällen med vindrickande med M och G.
C får ansvaret att lägga upp lite bilder från kalasandet!

Nu sitter jag och ser på Söndagsparty med Filip och Fredrik...

Imorgon är det dags att jobba igen, jag är inte så sugen på det faktiskt. Skulle hellre åka och shoppa och göra iordning här hemma!


Det var definitivt bättre förr, när inte fylle-sms fanns

Nu vill jag gärna inleda detta med att förtälja att jag INTE har fyllesmsat nåt nu, absolut inte, har varit nykter sen i söndags. Jag tänker mer på hela medieboomen, satt här nu och fick mer eller mindre panik för att mammas internet inte fungerade, stod i trappan och skrek och skrek "Mamma, internet fungerar inte. MAMMA INTERNET FUNGERAR INTE!!!! VAD ÄR DET FÖR FEEEEEEL??? Kom då!? Snälla, hjälp mig!" Är detta normalt!? Jag fick alltså panik för att jag inte skulle kunna kolla facebook, hur ofta händer det nåt spännande på facebook då, nej, aldrig.


//C - idag fet, imorgon fetare, på lördag fetast.

Har fått en panda i posten

Igår fick C en panda i posten, detta på grund av mitt stöd till, ja gissa, wwf! Det var en liten liten pandabebis som jag ska mata och byta blöjor på, imorgon ska han få ta sin första tur utomlands, ja utomlands för honom, hemlands för mig. Jag har döpt honom till Tjorven.



Om ni såg framför er en blandning av de här två i svartvitt så såg ni precis rätt.

yellow my friends!

Då var man hemma igen då=) Ska försöka skärpa mig med bloggningen, C har varit ganska duktig ser jag! Idag har jag jobbat, fast bara en kortdag, det var lagomt med en lite mjukstart. Sen efter jobbet åkte jag och mamma och hämtade morfar på sjukhuset. Sen hälsade jag på U och barnen. Sen åkte jag till ICA och handlade lite mat, helt tomt här nu efter dessa 2 veckor. Snart ska jag hämta syrran på jobbet och följa med henne hem lite och gosa lite med lilla J.
Shit vad roligt för er att veta=)


Jävla u-lands Norge

Nu har jag gjort det igen! Köpt saker på internet, dels så blir man ju alltid besviken över färgen, dels är det ju inte alls säkert att det passar, men det gjorde det faktiskt så det ska jag inte ta ifrån dem. Så kommer jag såklart heller aldrig ihåg att man ska betala den jävla tullen heller.
Så lyckades jävla u-lands-norges post att hålla på paketet i tre veckor så att jag trodde att det försvunnit på vägen, så dagen efter att jag skickat ett mail angående just detta så får jag en avi i posten, då har företaget jag beställt av bestämt att jag ska få pengarna tillbaka, fast att jag skrev att jag ville att de skulle skicka varorna igen istället.
Så nu säger de att de har skickat pengarna, dem har jag inte fått, men varorna har jag fått så då vill de ha betalt igen plus att de ju skickat varorna igen idag (Ska jag betala för det också?), trots att jag skrev att nu hade jag minsann fått dem, va är det för jävla fasoner, kommuniikation inom företaget, någon? Kanske nån på företaget har lust att åka på semester, ah va fan, jag kan betala! Arrrhhhgghhh!

det var bättre förr, när inte fyllesms fanns!

Det är dagens sanning från oss till er (ja det är ju bara C som säger det, M vet inte ens om att hon sagt det men är helt säker på att hon skulle ha hållit med om hon varit singel).

BTW så planerar C att gifta sig i sommar, med vem är fortfarande ganska oklart men trevligt ska det bli iallafall. Planerar även att ha ett så kallat "öppet förhållande", detta gäller selvfölgelig bara åt ena hållet, jag gör vad jag vill och den eventuella toffeln gör också som jag vill.

En sak som irriterar mig är hur människor rankar sig själva, jag skulle vilja skriva världens utläggning om det här men då kommer väl nån va på mig för att jag är ytlig (det ska jag lova er att jag är). Hur som haver så får ju folk fatta när de är about to make a tjän!

I spit on this // Hon utan lösöron

En tråkig bloggare

Just nu känner jag mig som en tråkig bloggare, har ju sagt att det här mestadels ska vara en kul blogg och det står jag fast vid så är djupt besviken på mig själv som inte presterar bättre än det här. Väntar ju på nya gästbloggare men det verkar gå segt, det gör det mesta nu.. Och M då, ställer hon upp och bloggar nåt? Näe då, helt ensam, tjock och gammal har jag blivit, lämnad som en brödsmula till ankorna att glufsa i sig.

Vill gärna passa på att dela ut en guldmedalj till mina kära anställda som hade en kund som handlade för 13000 i lördags, well done.


Dä ä lösöra som fattes! Här är beviset! :)

Som jag tidigare har konstaterat  så ärrä lösöra som fattes!


Skikkelig idiot!

Har varit ute idag, kom hem tidigt, var inte speciellt dragen alls men i tunndelbanerulltrappan tyckte jag att det var läge att dra fram kameran, det tycker jag ALLTID i rulltrappor, i samma veva som jag kommer på detta skriker jag till J att hon måste gå tillbaka upp i trappan så att jag ska hinna ta bilder, det gör hon och jag också, samtidigt går en man nerför trappan.

Mitt i ett av korten så känner jag något på mitt ass, då är det den fuckings jävla mannen, som jag inte tänker nämna nationalitet på på grund av risken att verka rasistisk, som pussar mig. Va i helvete tänker jag och puttar till honom, han går snabbt därifrån men vi ska ju åt samma håll och jag är skitförbannad, tar tag i hans axel och vänder på honom och ger honom en liten liten klapp på kinden och meddelar att så där gör man inte mot mig! Detta urartade ganska rejält då han slog tillbaka och brorsan dök upp, sen dök även vakterna upp.. jao.. va säger man..? Hej IGEN, sa jag.. pinsamt.

Viva españa!

yeahj! Idag har jag, C, och min bror, A, äntligen bokat resan till vår systers wedding party i Spanien! Hurray! Det ska bli kuuul! Misstänker att det blir den enda semester jag får så då fick det bli 9 nätter! Har inte skaffat nåt hotell för de nätter som vi inte ska tillbringa på hotellet för bröllopet än, hittade ett billigt hostel men de kan inte ta emot oss första natten så det blir väl att sova ute med "hundarna". Har hört en historia om en tant som hittade en stackars gathund och adopterade med sig hem.. det visade sig bara vara en kloakråtta, en stor en..

I´m alive!

Det är bara det att det har varit fullt upp här i BG med diverse aktiviteter... Jag och E har åkt på nån slags halsinfektion oxå, E började, sen fick jag ta över så att säga, så nu äter vi antibiotika! Snart är min lilla semestertripp slut, tar med mig E hem oxå så nu är det slut på särboendet. Jag skulle gärna stannat här ett litet tag till, men men!

See you later.....

Fyllefacebooka

Blev just utsatt för ett typiskt fyllefacebooksamtal. Normalt sett är det jag som utsätter folk för det men idag har jag bara fått i mig en öl så jag höll låg profil. Det så kallade samtalet var mellan mig och en person av norsk härkomst, jag förstod att det var fyllefacebookande på gång dels med tanke på vad klockan var och dels för att det började med ett försök till att skriva på svenska, detta följdes av annat som jag inte förstod vitsen med alls och avslutades med vad jag tror var att personen somnade, istället för grönt kom det en liten måne.

Detta var ju självfallet meget glädjande för mig eftersom jag då fick se att jag inte är den enda som fyllefacebookar, gött å se!

Lite mer ankor/änder?



Kan det vara så att skillnaden helt enkelt är att spritankan som fått smak för det lite glassigare livet i stan insåg att man måste vara vit och ha ett "fint" namn för att komma nånstans här i världen och helt sonica bytte namn till and?

And som våldtar en anka

Detta ska C få bevittna via en videofilm som J(göteborgaren) har filmat under påskhelgen, spännande tyckte jag tills jag kom att fundera på "är inte en and och en anka samma sak?". Försökte få lite klarhet i detta då J loggade ut nästan omedelbart efter att jag ifrågasatt detta faktum. besökte då wikipedia men blev dessvärre inte speciellt mkt klokare, kan detta bero på att jag är lite, som man säger på norska, tilbakestående?



Hur ska jag veta vem som är vem, jag gick handel!

Känns tryggt.

Känns tryggt att se att statistiken så sakterligen går uppåt igen efter påsknedgången!

Statustext är grejjen.

Statustexter är grejen det! Om folk inte hade blivit så störda för att man uppdaterar den hela tiden skulle jag.. uppdatera den HELA tiden, tidigare idag hade jag t.ex: "har förklädet på, har dammsugit, lagar mat och ska baka morotskaka, nån som är intresserad av morotskaka och filmkväll på "vestkanten"? :P" Sen så var det ju dåligt med napp på den så jag fick ändra till: "Eftersom det var så dålig respons på mitt kak-filmserbjudande undrar jag nu helt enkelt om nån vill sova i min säng? Ni kan se det här som en kontaktannons, heeeh". Men tydligen så är det bara jag som tycker att detta är roligt så jag får väl helt enkelt skjuta mig själv.. eller ringa M, hon känner igen en komiker när hon ser en hon!

Bye bye // C - the greatest comedian alive

Rättelse, sorry sorry..

..att jag fick bruden i förra inlägget att framstå som mer intellektuell än va hon nog egentligen är.
SJÄLVFALLET skrev hon inte "Du kontaktar inte honom en gång till." utan "Du kontaktar inte han en gång till", vad trodde jag egentligen, hallå ja?

//C

C får HOTmail, som i hot på ren svenska.

Det här inlägget borde jag egentligen inte blogga för det är bara onödigt slöseri med energi på människor som tydligen inte förstår bättre eller klarar att bete sig och det är ju dåligt att sjunka till deras nivå, speciellt som det här ska vara en kul blogg, men men, ibland surnar man till..

C noterade för några dagar sedan att ett gammalt "ex" hade skaffat facebook, denne person var jag "tillsammans" med när jag var 14-15, fyller ju år i april och detta utspelade sig i april så det handlar alltså inte om ett år, utan om en månad, max. Jag tyckte väl att han var cool när jag var, ja just det, 14!

Som man brukar göra när folk som man inte har något emot och som man inte sett på länge dyker upp på facebook så klickade jag helt enkelt på Friend request. När jag var inloggad några dagar senare så får jag plötsligt ett mail med texten "FITTA!!!!! Du tar bort ***** direkt ....". (Denna trevliga påskhälsning var då från hans tjej) Varpå jag svarar "Ursäkta?"

Skickade faktiskt det här vidare till honom, för seriöst, hans tjej är ca 10 år äldre än mig och jag har ju inte gjort nåt, ALLS. Så om han vet att hon beter sig sådär borde han inte ha tryckt ja och utsatt mig för psykbrytet. Jag har fan inget med deras relation att göra, usch.

Fick btw ett mail till från samma människa(?) en liten stund senare där det stod nåt i stil med "Du kontaktar inte honom igen!!! Inte ett mail till. Om du ska va rädd eller inte beror på hur du beter dig. fitta!!!"

Ja-a de verkar ju ha en sund relation! Jag är iallafall evigt tacksam att jag inte har/är en sådan pojkvän/flickvän, kommer med största sannolikhet heller aldrig bli eftersom jag nästan inte är svartsjuk alls av mig.

supernice...

Supernice väder
Supernice ställe
Supernice spritzer
Supernice att vara ledig
Supernice pojkvän

Supernice!

Ja just det...

Glad Påsk oxå till alla er som bryr er! Hoppas att ni har ätit riktigt mycket ägg, men framförallt mycket godis idag. Ni vet idag får man äta så mycket godis man vill. Ända tills man mår illa, eller kanske t.o.m kräks!



Vad blir det då?

Statistiken ser inte bra ut alltså, ojojoj! Men inte surar vi för det inte, nejdå! Jag sitter ju här och är lite bakis, så vad har jag att sura över? Ingenting... Imorse kl 11 var det ägg,bacon och spritzerfrukost här utanför, verrynajjs=) Sen var det fest i hotellreceptionen. Sen vid 16-tiden tröttnade vi och gick hem och sov, nu har jag vaknat och kände att det var dags för lite bloggande. Tanken var väl att gå ut igen lite senare, men jag vet inte... det verkar inte så just nu iaf! Lite mat skulle sitta fint!


Fylla har skylla!

C har varit på lite "parrty" å ställt till det, gjorde lite pinsamheter och missade båten från udden och fick åka dagen efter med några andra festdeltagare och ta skämsagången över halva nordstrand, svart under ögonen och med kläder som luktade gammal stuga/fylla, frähscht(som man uttrycker det i värmland)!

Skulle och mata M(släkting)s katter, somnade på soffan vaknade med tre sms, det sista säger "ignorerar du mig?". Blev för jävla varmt, la mig i sängen och sov ett tag till, tryckte i mig en pizza och drog sen hem och åkte på fyllan igen, men skam den som ger sig! Ny kväll, nya möjligheter! =))

Glad påsk!

Dag 10 -den långa dagen!

Idag har varit en dag i latmaskarnas tecken, sånt gillar vi=) Började lite lugnt med frukost i solen. Sen lite mer tid i solen, lite film, lite scrubs, lite sova! Nu är det film igen och väntan på att E ska ha mellantid på jobbet, då blir det till att äta lite igen! Sen ska jag nog spendera resten av kvällen på Silverbullet, eller kulan som den heter i folkmun. Sista kvällen idag så det blir nog ett kalas utan dess like... C du borde vara här med mig tycker jag!


Vinter? Sommar?

Nu har jag alltså anlänt till Österrike, här är det nästan sommar kan gå i bara mässingen om man vill. Fast det vill man inte! Vi har varit en sväng i skidbacken oxå, jag dödde nästan ihjal mig på väg till liften bara, av värmeslag! Men sen väl på toppen blev det mycket behaglig temperatur igen!
Men..... det finns många men....När jag började åka så märktes det att det var ett antal år sedan jag åkte sist=) Var typ helt slut efter 5 min, svettig och ont i benen -jotack! Så E fick ta mig till närmsta backutekrog och ge mig något att dricka=) Där satt vi i solen ett par timmar och sen åkte vi hem=) Det var en lagom åktur för min del!
Får se om det kanske t.o.m blir 2 åk nästa gång=)

Nu ska vi ut en sväng och förhoppningsvis bli lite fulla och odrägliga=)

Tack alla ni som på ett eller annat sätt värnar om ert yttre..

..eller helt enkelt är skitsnygga ändå! Är man på lite dåligt humör kan man bara sticka ut näsan genom dörren och vips så står det nån snygg framför dig, å där var din dag gjord, genast blir man pigg och kan följdaktligen ägna sin uppfräschade dag åt glada sex-tankar. Vet han va man har ett snyggt anlete till så flirtar han även lite. Har han verkligen koll på läget så dagraggar han lite också, inte helt vanligt men, do it for fucks sake!

Gissa vem som skrev det där, haha.

En glädjens dag för Annika Östberg, mig, och alla tjejer med dålig farsa!

Det är en glädjens dag för Annika Östberg som enligt uppgift idag fått komma hem till Sverige efter ca 100 år i amerikanskt fängelse. Kan aldrig tänka mig att Sverige kommer hålla henne fängslad speciellt länge för vi var väl en rättsstat va.. fast hur var det nu med U.S.A egentligen..? :O

Hur som helst så tycker jag att det är på tiden att hon får släppas hit om än inte längre än! Hon mördade inte någon polis, det där är sånt som kan hända vem som helst som har en dålig relation till sin kassa farsa och omedvetet är ute och söker en fadersfigur och hittar nåt skräp som ställer till det istället. Så till alla er som tycker att det är rätt åt henne. Läs lite psykologi och gå till en terapeut som kan hjälpa er med empatin och om det inte hjälper så hoppas jag att något liknande händer er eller någon i er familj eller att ni är en psykopat.



Over and out, thank you for listening, Annika has left the building

//C

Jä gillert inte!

Har idag fått telefonsamtal från jobbet angående en kund som varit inne på jobbet och gapat och skrikit om att få tillbaka pengar för en klänning som nån han känner köpt, det står klart och tydligt på både skylt vid kassan och på kvittot att du får inte pengarna tillbaka om du inte ber om det före köpet går igenom.
Du får det garanterat inte om hon som köpt klänning går med på att få en tillgodolapp, skriver på returen, går och kommer tillbaka med två babianer som börjar hota och härja!

Ahhhhhhh! Så behandlar man INTE min personal!

Frillan får helt klart godkänt!

Finns den i vitt..? eller möjligtvis grått?


statistiken skrämmer mig lite

Vill man hålla bloggen levande så får man ju försöka få till det ibland (nej det blir inge ligga har jag sagt).

Menar, man får ju försöka va lite kul va, men när man sitter här i sin ensamhet, utan nån att prata med, ingen som smsar, äter börek, blir fet och har utväxt till öronen och inga pengar att göra nåt åt saken, ja då känns det ganska hopplöst, jag tror t.o.m att jag ska sova med sminket inatt.. det är sunkigt och det kommer bli svart på kudden.

Hmm.. kanske jag ska låna en kudde av brorsan, han är ändå inte hemma så, han märker aldrig nåt, kan ju lika gärna va nån brud som varit på kudden, aight?

Imorgon stänger jag två och sen så kan det blir hur som helst med bloggandet.. ska kanske lägga på påskduken då, men det är möjligt att det blir påskuppehåll eftersom M kommer befinna sig i utlandet och jag inte vet var jag ska lägga ribban men jag vet iaf att Broker har öppet hela påsken, ska jag bara skaffa lite cash så.. yeah!

Påsk out!

Ny dag, ny frisyr!



Väntar.....och väntar....

På att tvätten ska bli klar, det är ju helt vansinnigt egentligen att gå upp 7 en tisdagmorgon och tvätta. Men men vill man vara ren så får man gå upp tidig, det är väl så dom säger? Ska snart göra min sista jobbdag oxå innan semestern, aaah vad gött för mig. Inte lika gött att jag måste gå upp kl. 5 imorgon, men vill man hinna med flyget så måste man gå upp tidigt!

Let Me Go!

Idag tog jag bilen till jobbet...Lyssnade på 3 Doors Down - Let Me Go på hög volym och försökte överrösta med min ljuva stämma =) haha. Det är en bra start på dagen det! Det stod lite folk utanför det coolaste cafeét och undrade nog vad jag höll på med. Ensam kl 9 på morgonen i en lortig bil och spelar och sjunger för full hals! Undrar egentligen hur väl det hörs ut när man sjunger med??? Nån som vet? Hörs det väl? Kan tilläggas att jag sjöng inte direkt, skrek mest=)

Hej, vi är med i bonde söker fru. Vi söker en fru. Nu även med bild av bönderna.



Vet inte om man får göra såhär men förlåt till era föräldrar om de skulle bli sura. Såhär ser charmörerna ut! För er som inte fattar, läs inlägget "Hej, vi är med i bonde söker fru. Vi söker en fru."

Apropå Ms astro

Jaså!? Vems intresse då undrar man ju då? Hoppas att det är spanets men vem fan skulle bli sur för det?

Stalker-night

Har siktet inställt så därför har jag ikväll använt mig av mina stalker-skills, det var riktigt lyckat eftersom objektet i fråga stannade i närheten för att säga ha det bra när vi gick. Brorsan menar att det egentligen är han som har halva inne och inte jag men vill ändå hjälpa mig på vägen så han hade vänligheten att meddela "Lillsyrran betalar" och fick svaret "jaså det är så? :)". -Jopp och snart är du hans svåger. Undrar bara hur jag ska gå tillväga framöver..? Fick ett finfint tips som säkert funkar (om jag kunde sluta bli så satans generad) att helt enkelt bara hänga där "eftersom folk man träffar varje dag börjar man till slut gilla". Hmm.. Men tills dess så ska jag nog hålla mig därifrån när jag är superfull och chilla och ragga på allt jag ser.

Peace out

//C - telefonist på heta linjen

Har blivit utbjuden..

..C har blivit lite halvt fylle-utbjuden, det är ju fint men, det är ett stort MEN, personen i fråga har allt de inte ska ha men som konstigt nog alltid dyker upp i mitt liv.
Barn?, check
Kriminellt namn?, check
Skumt förflutet?, check
För gammal?, ahh det vet jag faktiskt inte. (Har jag tur kanske han är 20? haha)

Sitter för övrigt och drömmer om öl i solskenet, skategrabbar och mitt nya jobb! Det kommer bli den bästa sommaren, EVER!

P.S Brorsan är bäst.. hmm? D.S

Så här ser Måndagen ut!

För Vågen (M)

Dagen erbjuder gynnsamma förutsättningar för förtroliga samtal, gå inte och bekymra dig för ett och annat som ännu ej inträffat!

För Oxen (C)

Det intresse någon visar för dig tycks kunna orsaka spänningar i en av dina andra relationer.


Jaså, där ser man!

Bra där!

Det är inte bara C som tänker på djuren, hon har ju som bekant gått och blivit pandafadder. Raggarna har oxå tagit ett bra initiativ för djurens skull. Var ute på promenad och kunde då se en dekal på en bil där det stod:
"Var snäll mot djuren -smek en mus" det var en fin tanke av raggarna! Mycket fint!

På bakrutan stod det: Dåliga flickor är inte det sämsta! Det var oxå bra sagt tycker jag. Mycket bra!


aaaawhhh...

Vem?.....VEM har spillt röd dricka över mina vita Nikeskor? VEM, är denne idiot? HUR kan man göra så mot en annan människa, jag är förstummad av hur folk beter sig nu för tiden! Har man helt förlorat respekten för vita Nikeskor? Har det blivit en allt för vanlig syn ute på krogen så ingen längre har respekt för dessa vita underverk?
Jag saknar ord!


Väldigt lustig kommentar

Har fått en väldigt lustig kommentar av vår kära väninna J så jag måste publicera den så att verkligen ALLA läser det! Haha, ha a hahaha!

 J om Jora...: Vet ni, förut, så var jag i min lugna ro på väg till OK för att fylla på luft i däcken på bilen, så kör jag förbi två människor som precis korsar varandra o med två hundar var, o den ena hade två identiska golden som gick så nära att de såg ut att sitta ihop, o detsamma gällde den andra fast med två schäfer.
O det såg så komisk ut så jag skratta lite o tänkte, ja, det är alltid två.(Då vi också har TVÅ likadana hundar) och sen tänkte jag efter, det är ju ALLTID 2!!
Ang. allt, två bröst, två pungkulor, två ögon, två fötter, min pojkvän som har två flickvänner, två armar, två knän, delad rumpa=2 skinkor, två högtalare, två näsborrar, två föräldrar,två bloggare. Fin observation va!=) Ha en riktigt SCHHÖÖN kväll mina hallonmuffins!

Hej, vi är med i bonde söker fru. Vi söker en fru.

Satt utanför G och chillade lite, över gatan går två små glin, de kommer märkligt nära för att slutligen stanna framför oss för att sedan få ur sig: "Hej, vi är med i Bonde söker fru. Vi söker en fru" Jag bröt ju ihop, de var ju så söta! Jag sa att: "ja, G kan ni få gifta er med", varpå ena ungen börjar putta lite på den andra mot hennes håll.

Inte nog med det, han som var mest talför säger såhär till G: "20 spänn, va säger du, kan vi gå och sexa lite i enrum". Klockrent! Det här förgyllde min dag, gissa om han kommer bli player! Jag tog ett kort på gossarna som jag ska blogga lite senare!

Jora...

Nu har C anlänt med sin kompis J och vår gemensamma kompis J är oxå med. Vi sitter här och findricker lite vin och småpratar, verry naaajs=) Det blir nog en ganska lugn kväll, eftersom jag M, värdinnan, ska jobba imorgon + att jag ska iväg på invigning av NOIZ imorgon. Då måste man ju vara fräsch och pigg!

Peace....

God morgon kära vänner!

Har precis gått upp och ska hoppa in i duschen, har egentligen absolut inte tid med det här men det är trevligt att slölyssna lite på rapport och kolla mailen och så. Ha en trevlig dag! =)) Puss å kram C

Ja man tar väl en tur ut då kanske..

Det är ju ändå torsdag, en av de bästa utedagarna på veckan, varför gå miste om den? Nej precis, så därför. Där tog det slut för jag upptäckte precis att jag fått en ny intervju med Marc O´Polo, woho! Som jag har väntat!! Fy fan va gött! G.Ö.T. Who´s the man? I am!

Gästbloggare T kommer med tips och ideér.


Truckchaufför

Dagens tips gör såhär, gå in på http://www.skatteverket.se/folkbokforing/ovrigt/namn.4.18e1b10334ebe8bc80004083.html och ladda hem blankett SKV 7630.
Välj ut en god vän eller ovän och låt fantasin flöda.... det hela är gratis och funkar alldeles utmärkt....det enda olagliga man gör sig skyldig till är urkundsförfalskning som i värsta fall ger fängelse i upp till 2 år (men det är det värt)...
Nåväl trixet med det hela är att inte flumma ut totalt och ta ett allt för trixigt namn , jag menar det hela måste ju ha lite trovärdighet..:)

Exempel
Jag (T) och en polare V har en vän, som så många andra i denna kommun HADE anställning på en fabrik där dom tillverkar lastmaskiner.
Denne vän, vi kallar honom G var en enligt sig själv en framstående truckchaufför och en av de hårdast arbetande människorna innanför stängslet. Vilket fall så hade G en dröm om att arbeta sig ut från golvet och upp till dom stora grabbarna som körde MAFI för er som inte vet vad MAFI är så är det en jättestor dragtruck. Detta kom ju aldrig att ske då halva styrkan blev varslade.....Som plåster på såren så lade jag och V till just MAFI som ett andra namn till han....Givetvis så blev han jätteglad och ännu gladare när han insåg att det skulle kosta 800kr att ändra tillbaka.....

Andra namn som gått igenom är bla

Regnbåge
Mowgli

Eder Guestbloggare

T

Spelkväll! (M)

J och M kom och hälsade på igår och vi spelade lite Monopol och hade trevligt=) Skönt att tjejerna kom och piggade upp lite i tillvaron.

Ni kan ju gissa vem det går bäst för! Men i slutet vann vi ju allihop så alla var glada och nöjda=)


En liten busringning

Vaknade 11:09 av att det vibrerade på golvet, ser på telefonen, Dolt Nummer, ofta det händer (hände 06:15 för några veckor sen, jag blev ledsen som inte hann svara, tänk om... :)), blir skitnervös för att det ska vara om jobb så jag harklar mig och kopplar på sekreterarrösten. Klick säger det när jag har svarat "Hej, det är C".

Har två misstänkta (hoppas på en tredje) 1. "Fuckingsjävla bartendern", som gör lite research. 2. En kille som smsar mig men förnekar att han raggar på mig och blev sur när jag nämnde det som jag tror misstänker att det inte är jag som skriver tillbaka till honom. Och så har vi ju såklart den jag ber till gud om att det ska vara.. Mr hothothot snowboardåkare. Ah! Mmmm :)) (Sean Patrick Flanery hade ju heller inte suttit fel, men man kanske ska va iaf lite realistisk) Haha, skriver jag dagbok här eller..? Nu vet ni ungefär hur det låter i min hjärna, har censurerat hela den delen av hjärnan som tänker snuskigt, ja, det blev inte så mkt kvar alltså.

Thank god för att vi har haft div. inneboenden här, de har nämligen lämnat chips! Uh va gött!

C har sjunkit så lågt, så lågt..

Idag har C sjunkit så lågt så att J fick gå fram till fuckings-jävla bartendern och lämna telefonnumret, det var inge pinsamt alls men seriöst, han va väl snygg men inte alls i Cs stil så va fan då för? Kanske iofs därför det inte blev skämmigt alls när han meddelade att han hade flickvän.. Men han hade den goda smaken att ta emot numret. Så då kan vi konstatera att alla killar är horor. Undrar om detta kan ha något med Oslo-syndromet "Ribb-sänkning" att göra?

J vill gärna meddela att även hon gjort en ribb-sänkning, han nämnde ordet snowboard två ggr, ordet chef i samma mening som rabatt och sen var det kört.

Såhär ser det ut hemma hos oss



A ska åka hem och såhär ser det ut när han tömt resväskan, wingspeed över hela golvet, tack så mycket!

Det duggar tätt...

(M) För nästan ett år sedan dog min farmor, sen i december dog min ena farbror, den andra dog för ca 2 veckor sen (hade även en farbror som dog för några år sedan) Idag var det begravning för min sista och även den bästa farbrorn♥  Nu ringer mamma och berättar att min faster fått en stroke efter begravningen, men hon lever iaf! Hur kan det bli så egentligen? Här fick ni lite allvar, i denna annars så glada blogg...

R.I.P


Känns sådär..

Sitter här i morgonrocken/kvällsrocken/rökrocken, bleker tänderna och bloggar, jag och M (speciellt jag) har blivit mer eller mindre besatt av besöksstatistiken på sidan och har nu alltså konstaterat och följdaktligen noterat i "Svarteboka" att vid tolvslaget drog blogg.se bort 40 läsare på statistiken från igår. Tack så mycket. Tror vi ska byta bloggsida (kan man eventuellt kalla det för bloggleverantör?) M, eller va tror du?

RSS 2.0