Gästbloggare T kommer med tips och ideér.


Truckchaufför

Dagens tips gör såhär, gå in på http://www.skatteverket.se/folkbokforing/ovrigt/namn.4.18e1b10334ebe8bc80004083.html och ladda hem blankett SKV 7630.
Välj ut en god vän eller ovän och låt fantasin flöda.... det hela är gratis och funkar alldeles utmärkt....det enda olagliga man gör sig skyldig till är urkundsförfalskning som i värsta fall ger fängelse i upp till 2 år (men det är det värt)...
Nåväl trixet med det hela är att inte flumma ut totalt och ta ett allt för trixigt namn , jag menar det hela måste ju ha lite trovärdighet..:)

Exempel
Jag (T) och en polare V har en vän, som så många andra i denna kommun HADE anställning på en fabrik där dom tillverkar lastmaskiner.
Denne vän, vi kallar honom G var en enligt sig själv en framstående truckchaufför och en av de hårdast arbetande människorna innanför stängslet. Vilket fall så hade G en dröm om att arbeta sig ut från golvet och upp till dom stora grabbarna som körde MAFI för er som inte vet vad MAFI är så är det en jättestor dragtruck. Detta kom ju aldrig att ske då halva styrkan blev varslade.....Som plåster på såren så lade jag och V till just MAFI som ett andra namn till han....Givetvis så blev han jätteglad och ännu gladare när han insåg att det skulle kosta 800kr att ändra tillbaka.....

Andra namn som gått igenom är bla

Regnbåge
Mowgli

Eder Guestbloggare

T

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0