Mitt i flytten!

Två dagar kvar och C har knappt plockat ihop någoot alls, ska upp vid halvåtta och iväg till skolan imorgon...ska ut på kvällen och pappa hämtar grejer på lördagförmiddag.. det är ganska lite tid att flyttstäda på.. om man säger så! Shit! Mamma är här och ligger i sängen och gnäller och undrar hur jag ska hinna, men vill man hinna så hinner man! Så är det faktiskt!

Have fun!

Utställning och jamen där ser man, va trevligt M!

Det va väldans trevligt att M hade bloggat och jag tycker att vi skiter i att det är två, tyckte det såg bra ut. Nu när du ändå inte bloggat på ett tag tycker jag minsann inte att det gör nåt!

Om vi skulle va kända kanske det skulle stå såhär på löpsedeln: M i kris, förstår inte, C: -Jag tycker inte att det gör något. Så kanske tidningen skulle publicera den här bilden och börja spekulera i om M är gravid eller ej, vem är fadern, är det M som måste va kopplad eller skulle hon koppla bebisen? Varför ser hon så besviken ut, har C lämnat henne?

image67

Samtidigt kanske de publicerar den här bilden på C när hon skiter i Ms graviditet och istället funderar på hur det går för Mister Räf, kan han simma?




Vill även passa på att göra lite reklam för vår utställning som är idag, imorn och på torsdag. Kungstensgatan 45, Stockholm (det visste ni kanske redan med tanke på var det mesta utspelat sig hittills) kl 17-21! Pleeease show up.

Glöm inte senapen, over and out.!

Detta ständiga nageltrång

C har medfött nageltrång, farfar, fadern och brodern lider alla av nageltrång och så även C, nedärvt i raktnedstigande led, eller lid kanske man ska kalla det. Pappa P har tipsat om att klippa som ett v rakt ner i nagel, det fungerar men allvarligt, hur snyggt är det med målade naglar, ett hack i nageln och öppna skor (gärna mycket fotsvett på det också) nej, det funkar fan inte.


ja det var väldigt...

...vad jag bloggar nu då!!! 2 likadana på en och samma gång, vill vara heeelt säker på att ingen missar att läsa!

Jajaja jag fattar ju inte hur man tar bort det heller så det får vara, C kanske kan ta bort det nån dag när hon känner för det!

Det var väldigt....

..vad C har kommit igång med bloggandet igen! Jag däremot är ju lite segare! Men det ska vi försöka ändra på, vi kommer ju befinna oss på samma ort snart igen så det kan ju bli en och annan gemensam historia snart igen!

Det ser ni fram emot, dä VET jag!

M ha ju fått lägenhet nu oxå, så nu blir det inge mer luffande i en IKEA kasse:-) Skönt.


Lite melodifestivalskriverier måste det ju bli oxå, jag och C följde ju stadigt delfinalerna här i Schweden och i helgen var det ju dags... Uhh va dåligt det gick för Challa, det hade gått mycke bättre om Christer hade gått vidare, det är jag övertygad om. Orkade inte se alla bidrag om jag ska va ärlig, men såg iallafall röstningen.

Love peace and understanding!

Det var väldigt....

..vad C har kommit igång med bloggandet igen! Jag däremot är ju lite segare! Men det ska vi försöka ändra på, vi kommer ju befinna oss på samma ort snart igen så det kan ju bli en och annan gemensam historia snart igen!

Det ser ni fram emot, dä VET jag!

M ha ju fått lägenhet nu oxå, så nu blir det inge mer luffande i en IKEA kasse:-) Skönt.


Lite melodifestivalskriverier måste det ju bli oxå, jag och C följde ju stadigt delfinalerna här i Schweden och i helgen var det ju dags... Uhh va dåligt det gick för Challa, det hade gått mycke bättre om Christer hade gått vidare, det är jag övertygad om. Orkade inte se alla bidrag om jag ska va ärlig, men såg iallafall röstningen.

Love peace and understanding!

...=)

Vill bara pigga upp tillvaron med en liten sång, ok, här kommer den: Jag är en vanlig kanin, vanlig men ovanligt fin. Örona mina är långa och fina och viftar som örona ska, vift vift! Jag är en vanlig kanin vanlig men ovanligt fin, tänderna mina är långa och fina och gnager som tänderna ska, gnag gnag, haha!

Här skulle det då ha varit en bild som matchar texten men min käre klasskamrat T har tagit bort den, hoppas på att den dyker upp igen!

Svårt att leta lägenhet 60 mil bort

Det är svårt att leta lägenhet när man inte kan gå på visningar och det verkar som att det ligger på mig att hitta lägenhet, vet inte hur engagerade de andra är i det, kankse är så att jag får skylla mig själv eftersom jag är så jävla kräsen. Men va fan, ska det va så ska det va, ingen vits med att bo i stan om man inte bor inne i stan! Why why why?

En kille som den här..

C har en tandfetish, fina leende med fina tänder, oh yes! Då  ser C nästan inte ögonen.. förrän personen börjar bli störande och man upptäcker att mjae... du va nog inte så perfekt. Det är tur att man är tjej och kan rätta till de ev. felen man har med smink och div. andra trix!

En sån här kille ska C gifta sig med..

image65

image66

Så om du ser ut som Sean (gärna med tillhörande charmig skumraskpersonlighet) eller kanske rentav om du ÄR Sean, ja då kan du ju höra av dig angående datum, skulle passa bra om jag kunde flytta in 3:e juni så kan vi ta giftandet lite senare runt midsommar kanske?

japp, det sket sig.

Eller, va kom vi egentligen va det 21 eller va det 25? Inte helt ok, stackars charlotte som inte ätit nån mat och så kommer det här, inte cool!

Cs nya idol, Uffie! http://www.youtube.com/watch?v=TDtFdwzyEbs
Tack för tipset S!!! Jag vill gifta mig med First Love och Pop the glock!

image64

Lurfilur spelar

Så det är ju fan att man inte ska ha nån att dra med dit nu när han är i Stockholm men men sånn är dä. Ska äta mycket chips och godis med A och en kompis till henne. Tror det blir trevligt och jag lär ju må rätt mycket bättre imorgon i så fall. Blir inte lika dyrt heller!




Inte lurfilur men hans käre vän O.E

Pepparkakor med vanlig ost, dååålig idé!

Fy faen! Igår va C riktigt godissugen. Aha! pepparkakor! tänkte hon då, men sen kom tanken på hur gott det är med peppparkakor och mögelost, så långt ok, men sen kom idén -ja, kan ju ta vanlig ost och smälta på dem i micron! USCH! FY! TVI! För helvete vad äckligt det blev vem fan gav mig den idén? luktade pepparkakor i hela lägenheten och jag blev riktigt illamående, fick ligga och andas genom täcket för att inte spy.

image62

"Varning!!! Prova inte det här hemma, personerna i bloggen är proffs."
och för säkerhets skull tar vi det på engelska också (mest för mer effekt kanske).
"Warning!!! Don´t try this at home, the persons in the blog are professionals."

Det man inte gjorde när man borde..

får tas igen senare. Jag lyssnade t.ex aldrig på Backstreet boys när jag var 10 (det va Spice girls som gällde), så jag har skaffat samlingsalbumet och sitter och torrgrinar i min ensamhet. Fan va det är känsla i BSBs låtar det kan man inte tro.

Har gjort klart hela mitt projekt, till slut blev det: Klänning=skitsnygg MVG. Tavla = halvsnygg, lätt godkänd. Väska = inge vidare, knappt godkänd (fast med tanke på min flicelinteknik som jag använde mig av för att "sy" fast kanter, hade ingen symaskin, så är jag fan jävligt impad). Pall = pallen ja.. jodå till slut blev den fan schysst! VG ;)

-Silvia känns ju ganska självklart -Men kungen då?

Det känns ju ganska självklart att Silvia kallas Silvia av kungen, men vår kung, "Kung Karl Gustav", vad säger Silvia till honom? Karl-Gustav? Karl? Gustav? Eller kanske rent av Kalle? Hmm..?

Rynka

Måste sluta rynka pannan, har fyra rynkor i pannan nu, har fan ska man då se ut när man är 45, nej, botox! Eller kanske inte, men nåt måste hända.

..fast en sak i taget, måla naglarna blir nog bra så länge.

Fan att det ska va så svårt!

Piss å dritt! Dagens i-landsproblem, (eller dagens u-landsproblem problem som en kär vän glatt kommenterade nåt i stil med, "det är fel färg på min foundation!") är min telefon, försöker få till en skön mix av musik till den men jag gjorde lite fel när jag la in musik första gången så nu har jag tagit bort allt för att få lite tydligare ordning i listan men allt tar ju så förbannat lång tid.. öööhhhhh!

Apropå A igår, det va svinbra! Ska ta och länka till youtube om jag lyckas få upp filmen från telefonen till datorn så att jag kan lägga upp den på youtube. Undrar om hon blir glad då? Bra vare iaf!

Satan, nu tog chokladen slut och jag som har tjejproblem :P

Stava rätt och behåll vänskapen med C (gud va pinsamt om något är fel nu)

C funderar lite.. Frisören sa: Eftersom det är sol ute så kommer det nog gulna fort nu, angående Cs vita slingor, men borde de inte blekas och inte bli gula då..? Doooont get it!

Ska förresten på konsert idag, As avslutningskonsert, hon slutar på ett musikgymnasium snart, tycker hon är duktig så det ska bli roligt, tror jag ska gå och köpa blommor till henne, tycker jag hon kan va värd! Haha, vet ni vad jag nästan gjorde nu... jag skrev "tycker jag hon kan va värLd" inte helt ok.

Ingen översvämmning

Lennart (som finns där för stöd och råd enligt hemsidan) vaktmästaren har varit och rensat avloppet! Så nu kan C duscha hur mkt som helst utan att det bli översvämmning! Gött! [G.Ö.T]!

Grattis till broder A som är så jävla säker och får arbetsintervju efter bara 45 minuter. Hoppas hoppas i får lägenheten nu! Allt styr sig fort bara man bestämmer sig ju!

Om C hade varit student i år

Om jag hade varit student i år så hade jag varit överlycklig om jag hittat min klänning i en butik. Har designat en klänning till mitt slutprojekt i skolan och den är ta mig fan bland det snyggaste jag sett!

 image61

Från mäg till däg..

Är det bara jag eller ser du också snyggare ut nr det är lite suddigt M?

Ja det har ju varit lite si och så

Med skrivandet här, kan man säga. Idag har det varit dubbelbankrån i "challa". Cs styvfar hamnde mitt i smeten. Spännande att det händer nåt, han blev inte rädd.

C är tillbaka i Stockholm efter en och en halv veckas helvete i A-a. Blev återträff igen, det var trevligt, på fredagen låg vi i soffan och tyckte synd om oss själva. Lördag satt vi i soffan och drack cava! Yeees!

image60

Söndagen spenderades i ångestens tecken. M skulle agera Cs alkolås på telefonen men följde inte ens med till krogen, kan ju tänka er hur det gick.. inge vidare. Fick skämmas hela dan. Men idag har allt löst sig. Är förmodligen varken arbetslös eller bostadslös första juni som det tidigare var befarat.

Batteritorsk...

M i´s back!!! Dock inte i Stockholm, men på bloggen iallafall:-)

Har ju haft batteritorsk på mobilen i över ett dygn! Hallå eller, va fan gör jag nu?? Glömt laddaren i Enköping efter helgens bröllopsstohej! Det känns som en liten bit av mig fattas... Jag vet det låter ju helt sjukt, men när det är ofrivillig mobilavstängning så är det faktiskt lite jobbigt!
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, kan ju inte ringa nån heller och prata om hur jobbigt det är! Ni vet att man brukar säga, -det är alltid nån som har det värre.... MEN, denna gången är det nog faktiskt jag som har det värst. Uhh va synd ni tycker om mig nu.. jag vet jag vet, men lugn! I morgon så kan jag antagligen ringa och kanske teåmä bli uppringd! Vem vet....

Får ta och lägga in ett par bilder som livar upp tillvaron lite grann!
Over and out....

image58
image59


Reunion :P

Förra helgen var det Cs födelsedag så då bar det av hemåt skogarna, då blev det en liten reunion =)

image57

Sen har ju livet fått fortgå lite som tidigare, åtskilda. Har varit Arvika besök i grannstöga, skulle man kunna uttrycka det. M och C har pratat i telefon lite grann senaste dagarna men vet ej riktigt vad man kan skriva här eller ej.. hmm.

C luktar fotsvett, har jobbat i för täta skor, it´s a fact.

Peace out.

RSS 2.0