Slitz & Blondinbettan...

Måste ju såklart göra lite reklam för min vän Elisabeth som äntligen blivit omslagstjej i Slitz! Rekommenderar alla att gå till närmsta butik och köpa ett ex.

Se bara vad snygg hon är, många fler bilder inuti tidningen!

// M


Sjukling!

I onsdags var jag och M...alltså ännu en M, U får jag kalla henne då! Det börjar bli lite jobbigt detta med att bara skriva första bokstaven i namnet. Ni förstår hur jobbigt det kommer bli den dagen jag-M och M,M,M och M umgås och det ska bli nån form av inlägg av det. En enda röra av M kommer det bli!

Ok, nu till mig. Jag är sjuk=( Det började alltså när jag och U var i Karlstad... Kände mig konstig i kroppen och när jag kom hem däckade jag med feber och ont i nacken? helt stel var den, kunde knappt vrida huvudet! Somnade iaf vid åtta och vaknade nån timmen när E kom hem.

Dumt nog så gick jag till jobbet ändå på torsdag, tänkte att jag skulle ringt in nån annan om det blev för illa. Men det kändes helt ok tills kl blev typ 16. Då bara sänktes jag till botten och gjorde allt i slowslowmotion...

Kom hem och somnade i soffan, vaknade, tog en alvedon, svettades floder och somnade igen! Vaknade och var helt genomblöt, tog av mig kläderna, somnade om! Vaknade, ringde jobbet och sa att jag inte kommer, somnade igen.
Legat i soffan hela dagen... Har världens bästa syster som kom hit med mat och godis åt mig=)

Fick bli färdig fiskgratäng idag... Ser det inte delikat ut??

Ibland kan en fylleblogg vara trevligt

Jag har precis kommit hem, är ganska nöjd med mig själv, jag är hyfsat nykter men det blev en dyr kväll ändå, det blev drinkar (bloody mary, dont drink nåt annat) och taxi hem. Gick förbi vår gamla lägenhet förut, gud vad jag saknar den, det var en jävla crap-lägenhet men det var iaf nära, till ALLT! Nu måste man ju åka taxi överallt för att man bor så ocentralt, bor fortfarande i innerstan men det är inte nådigt hur långt det verkligen är till allt.

Hittade brorsan i soffan med både ben och armar i kors när jag kom hem, han sover fortfarande gott i soffan och lyssnar, tydligen på Run DMC, schysst avslut på kvällen! Nu ska jag fylleläsa lite i en av de fyra böckerna jag läser och se fram emot när mina två barndomsvänner kommer för att bo lite hos mig i slutet av augusti! Fun!

Natta

//C - You know, the girl, who eats crisps and likes it!

Känner mig riktigt desperat idag

Idag känner jag mig riktigt jävla desperat, jag vill åka på semester, jag vill ha ett skitkul jobb, jag vill studera, jag vill jag vill jag vill. För en halvtimme sen så satt jag i soffan med superångest för att jag visste att jag skulle ringa en kille som jag känner att jag inte borde ringa men så gick jag och duschade och såg att jag fått ett bett på röven, då kändes det inte lika aktuellt längre. Gött. Huh, det är jobbigt att vara singel, efter två år borde man ju ha vant sig men det går tydligen dåligt.

Det är ab fab på tv, det är kul.

//C - blivande lyckad journalist med mer på meritlistan än dig, men du bryr dig inte, för du är nöjd med att jobba på coop.

Vi fitta inte dit

Jag och en väninna skulle igår till Helse station for ungdom för att göra en liten rutinkontroll, på ringknappen för att komma in står det "Tryck hardt og længe". Det visade sig, efter att jag gjort just detta, att de hade sommarstängt så vi blev hänvisade till en annan helsestation, som vi inte fann vägen till. Senare på kvällen så frågade M mig hur det hade gått varpå jag svarar: -Vi fitta inte dit. Haha schysst felsägning med tanke på vad vi skulle göra, antar att jag inte kunde bestämma mig för om jag skulle säga fann eller hittade.

//C

Mysiga drömmar!

Inatt drömde jag att jag kramades med nån... En lång, varm, mysig kram. Då kan man vakna och må bra! //M

                                                        


E har tatuerat sönder benet=/

E har börjat på en tatuering på låret, alltså verkligen hela låret! Och nu när han var iväg 2:a gången för att fylla i den så sa benet och resten av kroppen ifrån. Kroppen tycker tydligen inte om att bli misshandlad på detta viset. Så nu ligger han här i soffan, kan knappt gå och har ont hela tiden=/ Det är lite synd om honom faktiskt, fast kanske ännu mer synd om mig som får passa upp på honom med mat, saft mm.

Han ligger här och bossar över mig....
-Öhh 2 jordnötssmörmackor tack
-Kan jag få mer saft
-Åk och handla korv och pasta
-Åk till J och låna en film
-Öppna fönstret
Och så vidare och så vidare och så vidare....

Jag är flickvänsmaterial delux, funderar på att kanske auktionera ut mig sjäv. Ska nog ringa Salomon och Falk och höra om de tar emot sånna uppdrag. Så håll utkik inför nästa auktion, jag kanske är med!
Ska fundera ut ett bra utgångspris.... 2 miljoner?? Eller det kanske är lite för lite det? 3,7 känns nog som en rimlig start...
Ironin flödar ;-)

// M

.?#5372)¤/)#02?)/¤)=#?¤

Herreminjesus, vad är det med folk egentligen? Pratade med min vän J förut, efetrsom vi var ute en liten sväng igår så ville jag höra hur hon hade det under kvällen. Jag gick ju då hem kl. tolv och tofflade (som vanlig) =)
Ja men iaf,,, jag ringer J för lite update! Då är det, hör och häpna! Nån dåre som har brutit av hennes vindrutetorkare, kletat pizza över hela bilen OCH ja det är inte slut där,,, kastat pizzan på hennes balkong.

Det är ju ganska tydligt att det är nån som vill jävlas med henne, eftersom bilen och balkongen är på 2 olika ställen så är det ju nån som vet vart hon bor och vilken bil som är hennes! Hon vet väl till 99% vem det är, sååå stört beteende.
+ att det inte är första gången hon får bilen vandaliserad. Hon har precis fått den reparerad efter att "nån" hade hoppat in motorhuven på bilen!

Men J sa att hon ska, med ett stort leende på läpparna betala skadorna  =)
Det tycker jag att hon gör rätt i, att inte låta nån dåre få henne på dåligt humör!

Meningslösa söndag!

Fredagen var oxå en riktigt slapp dag, tvättade bilen, gick på "skrot´"museum med mamma, pappa min kusin och hennes familj. Det var väl sådär=/ eller ja, tråkigt helt enkelt. Det var kul de första 2 min, pappa och kusinens man var där i 2.5 tim!!!! Helt otroligt!

Jag avvek och åkte istället med S  till skogen och hälsade på J,T,A och D som skule spendera natten i en sommarstuga!
Mysigt, mysigt....

Nej nu orkar jag inte skriva mer.... Återkommer!

// M


Lider fortfarande av den så kallade leamusen

C lider fortfarande av den så kallade leamusen, obehagligt, nu har den bytt ögonlock, hörde på jobbet att det kunde bli så om man sovit för lite men det har jag ju definitivt inte gjort nu, uhh där ryckte det till igen, blir tårögd till och med.

Trodde aldrig att det skulle hända - Jag vill läsa Matte B(igen)

Äen om det kan verka som att jag varit pensionär hela livet så har även jag, C, gått på gymnasiet en gång i tiden och då la jag till en hel del extra kurser däribland Matematik B som jag snart insåg att jag inte alls hade någon lust med och tog följdaktligen bort den ganska så fort. Men nu har jag hittat en utbildning i New York som jag kanske vill gå och då måste jag alltså ha Matematik B, va heter det på norska och var läser jag den?

Var en liten tur hos mamma igår, kom på fredag kväll fick mat och blev kliad på ryggen, somnade vid 00, vaknade vid 12, var vaken två timmar och somnade igen och sov två timmar och åt sen middag, jag undrar om jag går bakåt i utvecklingen, trodde jag skulle bli vuxen men håller tydligen på att bli en bebis.

//C - Snart inte ens född än

Dagens musiktips:

The Mitchell Brothers - Michael Jackson

Snygga killar är bra för humöret

Jag, C, och J på jobbet körde en liten lek förut när vi var ute och åt efter jobbet, vi måste välja en av förstkommande tio killar som går förbi att ligga med, det gick sådär för mig, det kom inga 10poängare och om man garderar sig med t.ex nr 3 för att han va ganska ok så blire ju skit om nr 7 är supersnygg.

Vi gick ut och tog en (kors-i-taket) varm choklad för en halvtimme sen, efter att ha konstaterat att det inte var nåt liggmaterial på stället satte vi oss utanför och tog ett bloss och på andra sidan dök dagens snyggaste upp, som efter att ha stått och glott på oss i cirkus 2 min kom över gatan och gick in, dessvärre kom de ut lika fort som de gick in för ölserveringen var stängd och de såg ut att behöva minst två till för att våga dra av sig byxorna. Vilken otur, men det höjde det redan maxade humöret ytterligare och sedan kom det en bil förbi med en hottie i baksätet som jag (o)diskret pekade på och sedan kom de förbi igen (man tar tydligen raggarvarv även i oslo) så det var kul så då fick jag peka en gång till och nu kan jag lägga mig nykter och sova som ett litet lamm.



//C - Hett och oemotståndligt villebråd som gärna lyssnar på "The way I are"

Paahrtäjj, Ibiza och ryckning i ögonlocket

Har en massa trevliga vänner på besök i staden så igår var vi ute och det samma ska ske ikväll, good shit!
Funderar på att dra till Ibiza i augusti, Fann biljetter för 399:- Uhhbilligt! Men haken är, det finns alltid en hake, att det finns inga biljetter tillbaka förrän typ tre veckor senare.. Jaja, jag är ju arbetslös så va fan!

Har sedan igår en liten härlig ryckning i ögonlocket, som L sa, en leamus(??). Detta kan tydligen vara ett resultat av för lite sömn.. hmm..

Träffade häromdagen en riktigt supersnygg kille som jag så att säga "varit borta i" tidigare, han var dock vid en första anblick skrämmande lik "mitt livs kärlek"(det värsta som hänt mig). Satte tungan i halsen, men först va jag inne hos grannen, fan folk får väl lära sig att stänga dörren så man slipper tro att det är där man ska gå in. Nojjigt, jag tänkte bara, det här, det bådar fan inte bra!

//C

FiskeTUR!

Blev "bjuden" på en liten fiske/umgås tur av J.... M och M var oxå med. Eftersom det blir många M här nu så väljer jag att döpa om TjejM till S och KillM till T. Jag däremot är fortfarande kvar som M! Ok då var det helt klart för alla....

J fiskade och vi andra tittade på och åt lite av betet (bullar). Det verkade lite dött där i början, men vi slängde i lite bullbitar för att locka dit dom. Såååå tillslut efter lång väntan får hon väl napp och drar upp den stackars fisken som sprattlar för sitt liv. Det var bara det att ingen vågade bryta nacken av den lille stackarn, så han låg där på bryggan och sprattlade. S var den som var coolast och vågade ta i den ( med bullpåsen på handen såklart) =)
Jag hade ju trott att det bara var att håva in fiskar så skulle T (killen) vara man nog och döda dom, men icke! Eller jo, han hjälpte oxå till  att slå ihjäl den förste med ett turistguideshäfte.

Det var 2 japaner som tyckte vi var duktiga iaf, klappade ihänderna och gjorde tummen upp=)

Sen när den förste hade bragts om livet så var hon ju tvungen att testa om det gick att få fler, eller om det bara var tur! Hon hann nog inte mer än slänga i bullbiten så nappade det IGEN! Denna gången hade vi en mer planerad strategi, att döda den med en nagelfil. Det gick faktiskt bättre än första gången, men fick ändå ta lite hjälp av turistguideshäftet.

Ja. Så efter 2 döda fiskar en nerblodad brygga och trasig fiskelina så var den kvällen till ända.

Ev. kommer det läggas upp en film på hela förloppet för den som är intresserad!

// You know it´s not C

Manodepressiviteten

Är manodepressiv med väldigt korta intervaller. Minsta lilla fel och jag skulle kunna hoppa ut genom fönstret, bra grej och jag kan inte sluta flina. Vad är felet? Det är ju iaf seriöst störande att ha det såhär, men musik är ju som bekant både en bra humörsänkare och humörhöjare så nu lyssnar jag på When you wasn´t famous - The Streets och funderar på att lyssna på lite Led Zeppelin.

Tack Gud för att du är så omtänksam och tack mig själv för att jag inte har något som helst styr över mig själv. Tack å tack!

Well, som Kenta sa: -Utan att fråga finns ingen chans att få ett svar, där fick jag visserligen ett svar, Progg it is! Course! För är det någon som vet hur det är så är det Kenta (som för övrigt förekommer i både en och tre frågor i Stockholmsspelet).

//C - Learn it, live it, love it (Jawbreaker). Låter som att nån kofotar upp porten, stor idé när porten alltid är olåst!

Dagens musiktips:

Swollen Members - Deep End, kom att tänka på den nu, har nog inte lyssnat på den på kanske ett år men den är fan lika bra varenda gång, sådär så att man vill gå ut och bögrånmörda folk, då fattar ni hur fet den är. Japp, ska dricka ett extra glas vatten (eftersom jag behöver va fit as fuck, går visserligen sådär men man kan ju iaf börja med att utesluta morotskakan ur dagsdieten och dricka mer vatten) och, hrm, röka en cigg, luta mig tillbaka och tänka på hur bra allt är!

//You know its not M

Tetris!

Hej!

Jag satt precis och spelade Tetris i väntan på att en tvätt ska bli klar. Känner mig väldigt bekväm, nersjunken i stolen och känner hur jag blir långsammare och långsammare med att flytta dessa små bitar för att de ska passa ihop.

Och tillslut så blir jag så avslappnad att jag lixom "tappar huvudet" lite grann,men fortsätter spela lite mer. Tills jag faktiskt somnar till och hela spelomgången gick åt skogen!

Är det möjligt? Ja, det är det tydligen, jag måste vara väldigt trött.

Ska försöka komma iväg till J sen och hälsa på lite!


Refererar till Ms inlägg; Maaaat...

Vill uppmärksamma Ms inlägg med namnet Maaat... Mycket bra! Får nästan lite dåligt samvete att jag publicerat så jävla mycket crap efter det så att det kommer längre ner i listan. Det är bra M, vadå HAN?

Nu ärrä natta!

Troll åker tunnelbana - part two


Troll åker tunnelbana



oj la jag upp fel troll nu?

M speaking to osterrich



..dumpa greken och så flyttar vi tillbaka (nästa gång kanske jag köper en egen säng till dig)

ahh..

Har idag köpt ett nytt läppstift, eller läffsstift som låter så mkt trevligare, ser på plus som handlar om semester, mönsterdjup och gps, drömmer om pension och dricker te. Arvika-te ett av dem bästa. Mitt knä och min fot har styrt upp sig så idag har jag och brorsan varit ute och joggat i regnet, började bra med håll men till slut så kom jag in i den så kallade andra andningen så det var schysst!

Har fått ett tråkigt mail och ett roligt telefonsamtal så jag får söka fler jobb och ser fram emot mitt perfekta liv! Firar detta med att publicera en tidigare opublicerad bild på min fläskläpp som jag fick på krogen förra året!



//C - the one and only, waiting for M to get here and to publish something new!


Maaaaat....

Har jobbat hela dagen och är superdupertrött, det har varit som en storm hela dagen med grejer och människor överallt!
Det bästa var ändå när en gubbe var inne och skulle ha sina glajjor lagade.
Jo.....
Han kommer in med ett par trasiga glasögon. Gnäller lite på att det är dålig kvalité, men som man brukar säga -man får vad man betalar för.
I allafall... Jag går in på verkstan och grejar och fixar lite och kommer ut med ett par hela rena fina glasögon.
Kunden säger med förtjusning -oooohhh fick jag helt nya bågar?
Jag: Nej, det gick att laga!

Kund: Jaså HAN kunde laga den!

Jag: Va?

Kund: Ja HAN hade grejer där bakom så han kunde laga den.

Jag: VA??

Kund: Ja, vad bra att HAN hade grejer så de gick att laga!

Jag: HAN??? Vilken HAN? Det är väl jag som har lagat dom!

Kunden förvandlas till ett levande frågetecken och säger -jaha, du kan sånt du med!

Vad är det med folk egentligen? För det första så jobbar det ingen man där överhuvudtaget. Och tror dom att jag står där bakom disken som nån liten springflicka med jobb fram och tillbaks för att HAN på verkstan är för viktig för att ha tid att gå ut själv??  Herregud, jag blir chockad!

En äcklig hög på "fel" sida Ramblas

Helt blöt var den, mitt på gatan, blä:


En annan lustig toalettgrej!



Jah!

Dinosaurier, kvarterskrogen och skeive dager

Just för tillfället ser jag på King Kong, där är det en massa dinosaurer, eller heter det dinosaurier..? (tappat språket totalt sista året, va skjer a?). Var precis på kvarterskrogen för att fixa käk åt brorsan och fick veta att de stängt köket tidigare för att de ska renovera, HELA nästa vecka, uhh va trist, jag som vill hänga där och spana! Uhhdåligt!

Var på en bajamaja förra veckan, på insidan av dörren i höjd med ens huvud när man sitter på toaletten sitter det en spegel med texten "Omtrent slik ser en HIV-positiv ut", haha!


Har haft två hårda veckor..

Och självklart i dubbel bemärkelse, har jobbat 6 dar i veckan och för att orka det måste man ju även socialisera lite så har varit på diverse tillställningar, it´s been nice! Massa öl och chill ute på byn, me like, Aight!



Tycker att det är riktigt fin färgmatching jag och A fått på här!

//C

Tur att det finns sommarsaker att gøra æven i Norge!

Har under en lite längre tidsperiod längtat och längtat efter sommaren -07, bada, spela kubb, spela basket och dricka lite öl med en massa kompisar, det blir aldrig detsamma, många omständigheter gör ju att det är omöjligt att få en likadan sommar som den. Jag har iaf i år fått åka båt, det tror jag inte att jag gjorde den sommaren..

Riktigt trevligt var det och såhär såg det ut:


Kärlek i skogen♥

Dåä var festivalen slut för den här gången, en snabb sammanfattning över hur helgen har sett ut:

Sol                 
      
Glada människor
Fina vänner
                  
Balkonghäng'
Musikmusik musik
            Poliser överallt
Viptält, Öltält, Sovtält, Partytält, tält, tält, tält.... Överallt massa tält.
Bajamajjor, dock inte nog många tydligen!
Dans
        Lite åska och regn på det
Detta var en riktigt trevlig helg, tack vare underbara vänner!

Nu däremot är jag riktigt trött och skulle behöva ett par dagar ledigt och bara slappa=)

RSS 2.0