Här kommer lappen från indiern..



Kan ju tillägga att från telefonen som ligger brevid kommer det iaf inte skickas några sms till honom.



Ja, vad gör man? ...eller ja, det är ju inte så svårt att svara på, man skrattar åt det och skriver inget, även om jag är så naiv så att jag för 10 sekunder trodde att lappen handlade om att han var synsk och skulle berätta nåt kul för mig.! Man får ju anpassa sinnesstämningen till stadsdelen man befinner sig i.

När jag va på väg hem från Grönland sprang jag på den här, då blir man glad!


Grönland, som S sa: stället för dig som håller hårt i väskan.

Idag har jag, C, och S varit på Grönland för att äta middag på en billig indier. Till saken hör att S är livrädd för både Grönland och Grünerlökka.

Maten var god men stämning och våra diskussioner stördes av en hårig indier i 50-60årsåldern som satt några bord längre bort, han glodde så jag glodde tillbaka några ggr för att se om han fortfarande glodde, det gjorde han. Noterade att han satt och skrev nåt. Till slut så var han på väg att gå, då kommer han fram och ger mig en lapp där det står typ: Hei pretty, Litet för dig, stort för mig, ett sms. Så stod det ett telefonnr och en smilegubbe. Jah! Erhm.. skulle inte tro det, jag va tvungen att gömma mig i händerna och S kunde knappt hålla skrattet tillbaka.

För att toppa den här "utlandsvistelsen" ytterligare
hör vi när vi är på väg ner i tunnelbanan att det står ett gäng somalier och skriker. Kommer lite längre ner och ser en kärring stå halvt i dörren på nån liten tygaffär och på andra sidan gången står en annan kärring, båda dessa hålls i utav diverse män.. eftersom de försöker slå ihjäl varandra och skriker. S blir rädd och jag börjar skratta, så jävla klockrent. Det blir kanske ingen mer billig indier med S...


M har dansat sig igenom en dag på jobbet!

Och varför har jag gjort det då undrar ni säkert. -Jo för att dagen blir lite roligare och lite lättare=) Ska berätta en liten rolig grej som jag gjorde idag! Å hade tagit emot en trasig båge av en kund som jag skulle löda ihop....
Jag gör iordning och sätter fast den i rätt position för en lyckad reparation. Jag är ensam ute i butiken så jag går lite fram och tillbaka innan jag får tid för själva lödningen. Men, tillslut får jag tid och bränner på "brottet" och lägger på lite lod.

Ska kontrollera så att det verkligen fick fäste och vickar lite på bågen. Vad har jag gjort då??? Jo "lagat" den sidan som inte var trasig, hahahaha! Så nu är färgen bortbränd på båda sidor + att det inte gick att laga den alls hos oss,  för det var till på köpet en titanbåge som vi inte kan laga utan fick skicka den till Hjo istället!

Typiskt en virrpanna!


Nya planer!

Hej C, jag har lite nya affärsideér som bör diskuteras! Ska vi säga FB 22.15? Mvh your dearest businesspartner♥


We can work i`t out I want i´t too....

Vad var det för idiot som uppfann morgontrötthet egentligen? Den dåren borde skjutas! Vem uppfann täcket, men framförallt vem kom på at det ska vara så kallt utaför täcket? Det är helt vansinnigt alltihop! Ska man behöva sova med pyjamas för att klara av att gå upp i kylan? Mormor har rätt, man ska ha en matta bredvid sängen så blir det inte lika kallt om fötterna när man ska upp på morgonen. Men vad vet hon om det egentligen, hon sover ju med raggsockor på!

Ok nu är det jobbdags// M


Blommor och Bananer

Nu vet jag verkligen inte riktigt vad jag ska skriva men jag sitter här och har väldigt ont iaf, det kan ni säkert vara lite intresserade av att höra=) Eller jag har inte så ont, det är inte värre än att jag klarar av det! Men det vore nice med lite massage. Det kanske ev. finns nån frivillig där ute som kan tänka sig att ställa upp? Eller så får jag helt enkelt ta och beställa en tid hos nån. Men det är så jobbigt att få tid när man jobbar hela dagarna! Försöker få folk på jobbet att massera lite men det går sådär, de har tydligen bättre saker för sig! Har även lagt ett förslag om att anställa nån på halvtid som kan massera oss lite under dagen men det förslaget togs inte på allvar!?!

Jaja jag överlever// M


Gästbloggsinlägg:

Här kommer den efterlängtade gästbloggningen av L, som vi redan nämnt vid fullt namn, men nu är han delaktig så nu är det slut med det!

hejsan allihopa!

Jag är bedd att blogga men jag har ingen aning om hur det fungerar i realiteten så jag försöker ändå, om detta publiceras så kanske jag inte var så helt fel ute ändå.

Folk säger att man ska skriva om nånting som berör, nånting som irriterar eller bara skriva vad som helst, så jag tar det senaste alternativet och skriver massa skit om ingenting.
Vi kan börja med mina myror som jag har i köket, dom är av modellen svartmyra, irriterande tingest som mest är, myror är nog det jobbigaste man kan ha i ett kök förutom kvinnor men dom har sin rätta plats där iaf så jag ska inte klaga.

Jag tror inte det har hänt nåt roligt eller annorlunda att skriva om det är det som är så tragiskt, men livet är inte om man citerar min farfar; en dans på trosor.

Jag har sett att dom avslutar med olika former av massmedia i en blogg; aka dagens "bild, ljud film osv", men alla har olika smak så det skiter jag i att göra.

Eftersom C lagt upp det här åt L, och är av typen som gärna visar bilder när tillfälle bjuds, så tjuvlägger hon in en bild av en typisk myra i Ls inlägg.



Skikkelig grei dag!

Idag vaknade jag bakfull som ett ägg med solen i ögonen eftersom jag fortfarande inte har fått upp nån rullgardin och inte har några planer på att skaffa gardiner. Mamma ringde och meddelade att hon, morfar och mammas sambo snart skulle anlända, som tur var var de sena så jag hann ta en dusch och göra mig hyffsat anständig. Vi drog ut för att äta, schysst mat och skitsnygg servitör. Så då äre bara att börja hänga där tänkte jag..

Sen följde jag med M (släkting) till Aker brygge, det var tjän ska jag säga er, hur mycket snyggt som helst överallt, detta toppades med att jag, när vi var på väg till bilen, såg en snygg skatare (jag är ju rätt så svag för skatare om nån skulle ha missat det). Tre sekunder senare meddelar H (Ms väninna) mig att jag visar asset för hela Aker brygge eftersom jag hade klänning och det blåste. Det var sådär kul men va fan, man får väl va glad för att man får visa nåt för nån nångång.

Ungefär såhär såg det ut vid rådhuset, fast mindre "naket" och ingen ramp, men det är samma ställe iaf:


Jaha, örjörjörj

Jaha, trodde på en trevlig lördagkväll, som det definitivt blev, men det var mycket örj. Örj med vänners partners, örj med vänner, örj med var vi skulle och örj med allt, till slut så kom vi iaf hem me and big bro och jag med sämre samvete än vad jag redan hade. Det borde jag inte ha för jag har inte gjort nåt mer än va jag redan hade gjort förra helgen. Vilken dret. Jag är skitless på att aldrig saker kan bara få va som man vill, lugnt och skönt, alla är vänner. Jag vill att allt ska va som i min värld. Där klockan är samma året om och allt blir som jag önskar. Jag vill att Sickan ska va här, de, alltså pappas familj, skulle ha kommit idag men pappas fru blev magsjuk, hoppas att Sickan ligger vid mina fötter när jag vaknar!

//Drunk and out C

whyyyyy?

Var på 40-års kalas hos chefen igår och skulle bara dricka lite eftersom det var cykling på g imorse kl 8,00. Men....som vanligt då när man sitter och pratar och det är nån snäll själ som går och fyller på när det börjar bli tomt i glaset så tappar man lätt bort sig och har ingen större koll på hur mycket man häller i sig! Och just då kändes det ju hur lugnt som helst. Men imorse kl 06.24 ringer U och väcker mig , hon var oxå med på festen och skulle cykla innan mig 7-8. Så då var det bara att kliva upp ur sängen, hälla i sig vatten och ta en dusch!

Sen när jag kommer ner dit så säger jag högt Faaan jag har inga skor med mig, men då är det helt otippat en snäll kvinna som tydligen har 2 par skor med sig. Hur ofta händer det?! Och med samma stl som jag dessutom. Så jag fick låna dom av henne! Det var snällt, sånna tycker vi om!

Sen var det bara att byta av U som hade kört sitt pass och sätta sig där på cykeln, med rödsprängda ögon och bakis som få. kl 8 började vi.... 5 min över 8 tittar jag på kl. första gången och tänker att min sista stund är kommen. Det är såhär jag kommer at dö. På en träningscykel, bakfull, tidigt en lördag morgon!

Men som ni märker så klarade jag mig! Nu har jag duschat igen och ska ut och återställa fyllan så att säga!
Hoppas på en trevlig kväll i goda vänners lag!


My dear Lily and earth hour.

http://www.youtube.com/watch?v=0WxDrVUrSvI

Jag har ju tyvärr ingen aning om hur man gör för att lägga upp en video här så en liten länk får ni istället! Synd bara att det ju inte ens går att klicka på länken, vilken dret!

För övrigt så är det Earth Hour idag, så turn you lights down low (off!). Mellan klockan 20:30-21:30 så ska det vara av!

Denna rosa figur har nu gjort min dag igen!

Har inte blivit så glad på länge som jag blev idag när jag spanade runt lite för att titta vilka artister som ska var i sommar. Jag har inte blivit så glad på flera år, kanske inte sen jag hörde "Smile" första gången. LILY ALLEN KOMMER TILL ØYAFESTIVALEN!!!  Jag har verkligen varit inne på hennes hemsida säkert 20 ggr och hoppats på att hon ska ha uppdaterat sina turnédtaum med ett litet oslobesök och nu har hon gjort det!!! Uhh va gött! Dyrt blir det också! Men det är det verkligen värt!


Så ensamt så att vi kan välja servis tillsammans.

Det suger att sitta ensam och glo in i väggen en fredag-kväll, jag skulle kunna tänka mig romantisk middag, någon? Bio, någon? Ligga, någon? Nästan så att jag känner mig så ensam så att jag skulle kunna tänka mig att välja servis tillsammans med någon (då har det gått långt för om jag ska ha servis tillsammans med någon så är det självklart jag som ska bestämma).

Jag känner för en gångs skulle inte för att supa skallen av mig så vad gör man då en fredagkväll som singel utan vänner (hmm, jag trodde ju att jag hade kompisar? :/ ?)

//Over and very out C

VM i konståkning, det är grejen det!

Nu är det VM i konståkning och jag skulle kunna sitta uppe nästan lika länge som jag gjorde när jag råkade finna en inlines-tävling på tv när jag var 14. Helvete va het jag tyckte Dustin Latimer var. Har jag alltid varit svag för den här typen av idrottsutövare? Svar: ja.

Apropå VM i konståkning (all respekt till dem, tänk om jag hade varit bra på nåt annat än att stå i butik, komma för sent till skolan, åka taxi, handla på rea ch dricka bloody marys!) Här ska ni få en trevlig liten "intervju" med en liten mini-konståkerska som jag snott från nånstans:

Namn: Ofelia Hallqvist
Födelseår: 94
Tävlar i klass: Ungdom B
Tester: 2/2
Åkt konståkning sedan: 1998
Favoritkonståkare: Elena Sokolova, Sasha Cohen, Stephan Lambiel
Ser gärna på TV: IDOL !, konståkning
Bra bok jag läst: lassemajas detektivbyrå
Lyssnar helst på: musik
Samlar på: priser
Andra intressen: sjunga, dansa, polers.



Notera ordet "polers", är det så ungdomarna benämner sina vänner nuförtiden? Ja, varje dag lär man sig nåt nytt!

Ah! Bruce Willies tänker jag bakom min ansiktsmask

C sitter i soffan och äter pizza, pratar i mobiltelfon, bloggar och ser på tv, jag multimediar mig kan man säga.  Jag noterar att på tv visas kulturnyheterna, det brukar jag gilla så jag kastar ett öga till på tvn, ah Bruce Willies tänker jag, Ulf Lundell säger kulturtanten på tv.. jaha. Borde jag se på "KulturNytt" oftare eller borde jag helt enkelt se mer på tv eller ska jag bara vara glad för att jag tydligen inte har en aning om hur varken Bruce eller Ulf ser ut trots att jag sett Die hard?

Ja gud va skönt det ska bli, jag är ambitiös men fan så lat.

Jag tycker att det ska bli väldigt schysst att kunna ligga hemma på sofflocket hela dagarna, visst är jag ambitiös, men det är fan så sällan.

Idag har jag varit på jobbet efter att jag i tre dagar varit hemma och "tatt det litt med ro" som det stod i journalen. Det va iaf veckans berra eftersom jag efter detta tilltag har fått svårare att andas. Vet inte om det berodde på de fysiska ansträngningarna eller på de efterblivna kunderna

Idag kom det in en kund som hade köpt ett armband förra veckan. Hon hade för det första fått 99 kr rabatt för att en grej var lös, som hon som jobbade t.o.m hade lyckats laga innan hon gick därifrån, alltså skulle hon ju såklart inte fått nån rabatt alls. Så kom hon tillbaka på lördagen för att gnälla på nån 1x1mm stor strassten som ramlat av, hon ville alltså ha MER rabatt.
Hon som jobbade då hade sagt att det beslutet kan inte jag ta men jag kan nästan lova att butikschefen (alltså jag) kommer säga nej. Så kom hon tillbaka på måndagen och va sur för att jag inte va där som hon enligt egen utsago hade blivit lovad.
Det bästa med besöket på måndagen är att hon som jobbade då har varit butikschef tidigare och sa precis va jag skulle ha sagt. Men det svaret dög tydligen inte, hon ville höra det från nuvarande butikschef.
Då sa hon som jobbade då att jamen hon är ju sjuk, du får komma tillbaka på torsdag då är hon här, det var jag ju också och så försökte hon igen.
Tänk att orka hålla på, så gnällde hon på att det kostade henne pengar att ta sig till butiken också.. testa att ringa och fråga om butikschefen är där då..? Såhär brukar kunderna se ut när jag har nekat dem rabatt, men ni skulle se mitt varma leendes förändring när de gått ut genom dörren.



Jag har idag fått min "Selvangivelse", fattar ingenting så det ska bli spännande att se hur mkt man kan lyckas få tillbaka på skatten till slut.. är osäker på om det utan ändringar är 2000 eller 12000 jag ska få tillbaka... Är det jag eller norge som är efterblivet, det är frågan?

Haha, förresten så kan jag ligga hemma på sofflocket redan nästa vecka, för då har ju jag inget jobb längre, gött för mig!

//C

Snart pensionsdags...

Snart kan jag och C slå oss till ro och ägna oss helt åt bloggandet! Men 40!!!!! läsare på en dag så är det nog bara att luta sig tillbaks och vänta på folk som slåss om att få anonsera på vår sida! det ska bli väldigt skönt att kunna leva dagen lite som man vill, med datorn närs till hands då såklart. Fika lite.....shoppa......spela bowling! You name it.

Bloggskadad!

Idag slutade jag jobbet lite tidigare och tog mig en liten tur till den stora staden för att strosa omkring lite på stan och ev. köpa nåt man springer på!

På vägen dit ser jag en skylt där det står OLYCKA och trafiken dirigeras av en brandman, 2 brandbilar och en bärgningsbil ser jag! Men nu till det värsta.... När jag ser detta på håll så tänker jag inte på att nån kan vara allvarligt skadad eller nåt sånt. Nej jag tänker, YES detta ska jag blogga om....dålig medmänniska!

Men som tur var så var det ju ingen som var skadad, förutom bilen då som var halvt uppbrunnen! Det var BA:s bil tror jag, han och ND stod iaf intill vägkanten och såg på den stackars bilen som numera är obrukbar!

Det blev lite shopping oxå tyvärr, borde spara alla slantar till min kommande Österrikeresa!


Sickan - Sickan

I mitt liv, Cs, finns det två Sickan, jag saknar båda två, det är Hund-Sickan och det är Katt-Sickan.

Katt-Sickan har dessvärre gått ur tiden, det påminner mig lite om att jag borde spendera mer tid med Hund-Sickan när jag är hemma.



Puss på er Sickorna!

uhhmånga!

GRATTIS M, FÖRRA INLÄGGET VAR VÅRT 200:ade! Yeah!


En helt vanlig konversation mellan M och C #2

jag måste sluta ligga med folk som inte kan 11:33pm

Ja du det är nog bäst det, eller så blir ditt uppdrag att lära folk som inte kan=)
ditt uppdrag i livet!
Ligga 11:34pm


haha, jaaa! det är det såklart! hippie-******s knullkurser, ungefär som yngves danskurser fast jag har tagit det ett steg längre 11:34pm

Där har vi det! =)=)
Nu ska jag sova lite! Men vi hörs säkert imorgon, Puss puss 11:35pm


ok, det är bra att du tänker på sömnen
det lär vi göra tat lugnt med webcamen nu, läste om en tjej vars kille skickat runt knullfilmer och mms med henne, hon tog livet av sig 11:36pm


Jag tänker inte ta livet av mig jag tänker ta betalt=)
För filmerna alltså=) 11:36pm

jag med, för kurserna! 11:36pm

bra! 11:36pm

får jag blogga det här? 11:37pm

Ja gör det du! Vi kan gott dela med oss av våra affärsideér! 11:38pm

Revbenet är bara bullshit

Japp, då var det konstaterat, efter femtontusen telefonsamtal till mig idag, som är hemma från jobbet, att mitt revbensbrott är bara bullshit, tack för den! Den som skulle jobba lyssnar inte på vad jag säger.. och mig veterligen är jag fortfarande chef, den hade "Inte fått reda på att den skulle jobba". Eller? Jo, självklart, jag skriver väl för fan inte upp nån på schemat utan att berätta för dem/fråga dem om de kan, jag är väl för fan inte helt jävla dum i huvudet! Så problematiken idag bestod alltså i att personen i fråga hade sagt ja till att jobba på ett annat ställe.. ja men va bra!

Men sorry, skittrist att jobba dubbla pass utan lunch och toabesök när det inte är ens eget fel, men när man inte kan hålla reda på va man säger ja till så får man faktiskt skylla sig själv och när man dessutom har turen att lyckas få både lunch, rökpauser och gå på toaletten, ja då kan man gott ha det! Och när man inte har koll på nånting så kom inte och säg att jag ljuger.

För att låta lite mer positiv.. Jag är så glad, för jag har sagt upp mig! =)

Detta ska M ägna sig åt på lördag!

Idag ringde min kusin och frågade om jag hade lust att cykla i 1 timme på lörd. spinning 1 timme alltså, vi är 12 pers i ett lag som ska hålla en cykel igång i 12 timmar till förmån för barncancerfonden! Jag svarar att det kan jag väl ,kl 8-9 blir bra, så hinner jag innan jobbet! Men va fan tänker jag nu, jag kan inte vara riktigt frisk allså. Cykla!!!!! Kl 8!!!!!! EN LÖRDAG!!!!!! 1 timme!!!! Önska mig lycka till säger jag bara! Jag känner ju lite press för cancerbarnens skull oxå, tänk om jag bara orkar i typ 10 min vad händer då?


Tisdagen fortsatte...

Med en promenad hem, kunde lätt konstatera att: Det som gömms i snö, kommer fram i tö! Det vore så gött att samla ihop all hundskit och kleta in i ansiktet på alla äckliga ägare som lämnar stora högar med bajs mitt på gatan! Uhhäckligt!


Det var den tisdan det....

Det har varit en av dom bättre tisdagarna på länge! A på mitt jobb fyller år idag så det blev ju tårta 2 ggr idag=) uhhgött för magen det.

Solen har varit framme idag och det betyder även att alla 740raggare vaknar till liv. De hade tydligen ordnat en liten bilparad i vårens tecken! Med nervevade rutor och dunkande musik kom de genom vår lilla stad, bil efter bil efter bil som för att välkomna våren och sommaren! De såg ut som att de hade det trevligt i sina bilar, själv så fick man stå innanför "murarna" på jobbet och drömma om att kanske nån gång få sitta i en 740...med nervevade rutor och hög musik!


Livsfarlig Groda!

(M) Sitter här i soffan och ser på TV och suger på en hård Godisgroda! Vad händer då? Jo grodfan tar ett  varv ner i halsen, jag hostar till och pang! Rakt in i skärmen flyger den i raketfart, kladdigt blev det! Men som tur är blev varken jag eller datorn allvarligt skadade. Shit alltså akta er för grodorna, de är oberäkneliga!


Våldtäkter och brutna revben.

Det är Cs melodi och det är vad hon ägnat helgen åt.

Trevligt att M har bloggat så mkt, är lite besviken på mig själv att jag inte sov hos henne, men jag LOVAR att jag ska göra det i påsk, nej!!!! Då är ju inte M hemma, hur gör vi nu??

Luggen och C myser i soffan!

Såhär mysigt kanske vi har när vi ses tihi.... Pratade lite med C på lunchen förut och resan hem hade gått bra, uhh vad bra! Min promenad till jobbet imorse gick däremot inte lika bra. Sneakers i snöblask är = livsfara.... Höll på att ramla och slåihjäl mig flera gånger, men det gick som tur var bra=) Jag kom lite sent bara.


Dagens outfit....


Örhängen, Glitter 89,50
Tröja, HM 149:-
Byxor Gina, 499:-
Vingar, lånade av Gud!                         Casual Sunday, tema: ängel....
                                                                 


C har återvänt.

C har nu återvänt till Oslo igen, så nu kanske man äntligen kan få lite lugn och ro här hemma=) Det blev ju efterfest för J och C igår, men jag tror inte att det var så värst mycket drag där så jag tror jag gjorde rätt i att åka hem!

=)

04,28 C vart är duuuu?

Jaha här ligger man alldeles ensam i världen och väntar på sin älskade lilla bloggdelägare! C drog iväg med J efter krogen de skulle styra upp efterfest, eftersom jag är lite förståndig av mig så åkte jag hem. Fick skjuts av min grannes kompis, grannen var oxå med i bilen! Nu har jag ägnat ett par timmar åt att webtoffla lite med E! Det var mysigt att prata lite. I morgon får vi den spännande uppföljningen på J och C:s efterfestande!

Hångelbild som profilbild, nej tack!

Med risk för att verka bitter skriver jag nu detta hatinlägg till alla äckliga därute:

Hoppas aldrig någonsin att jag blir så töntig så att jag skaffar mig en hångelbild som profilbild, på facebook eller på något annat forum. Vad är det för fel på folk..? Det är väl MIG det handlar om och inte OSS? Eller har jag missuppfattat, blir man rånad på sin identitet i samma stund som man säger, ja vi är tillsammans?

Eller handlar det helt enkelt om att folk är så jävla osäkra så att de måste visa upp för hela världen hur jävla bra de har det, eller att de är mycket kärare än alla andra, vilket de antagligen inte är för då skulle de nog inte behöva va sådär äckliga, för fan, get a room. Jag vill inte se andra stoppa ner tungan i halsen på varandra, inte i skolan, inte på jobbet, inte på stan, inte på festen inte på krogen och inte på facebook. Vill heller inte umgås med par som sitter och tar på varandra, sära på er och bete er så att man kan/vill prata med er eller gå hem. Sluta äckla er, jag spyr.


Då var vi samlade....

C har äntligen kommit till stan och vi ska ut på lite uppdrag så att säga! Sen blir det antagligen lite hemmaalkoholism med vin och öl (fulsprit i värsta fall) Och ev. utgång på krogen! (Fullast kör) =)

Uppdatering kommer....

Dom våldtog oss....

Idag har det varit värsta jobbdagen på länge, kunderna våldtog oss från 9,30 till 17,30 nonstop, inte en chans till lugn och ro... Så nu sitter jag i soffan, förstörd i huvet och är slut som artist!
Imorgon blir det en kortdag på jobbet sen kommer C till stan och kanske ev. spenderar natten hos mig=) Så då blir det nog lite gemensam bloggning imorgon då!

För att skoja till dagen lite körde jag casual friday med 80-tals tema på jobbet... Till denna sköna färgcombo hade jag lila eyeliner och lila ögonskugga! Kände mig jävligt säker hela dagen faktisk=) 

// over and out, M.....



Men åhhh vad roligt!

Men du vad trevligt! Då kanske jag får en nattgäst då? Eller? Då kankske det blir nån form av alkoholintag imorgon då, kankske skulle åka iväg till Systemet och bunkra upp lite ifallatt.....

M, jag har en överraskning till dig!

Jag kommer hem på lördag :)

Fint initiativ C!

Det var ett fint initiativ av C att skänka pengar till pandorna, så vuxen har inte jag blivit än trots att jag är nåt år äldre än C typ 1 år äldre tror jag det är eller 1 och ett halvt om man ska vara exakt=)
Jag prenumererar ju på parkeringsböter istället, där jag bor kan man knappt köra in på gården innan det är nån jävel där och lappar. Råkar man stå med ett däck i skogen, POFF 300 spänn på rutan.

C har äntligen ansökt om att bli Pandafadder!

För vem vill inte att det ska finnas djur som rör sig såhär smidigt ute i världen?



Det vill jag! Så därför ska skänker jag 100 kr i månaden till WWF, 50 kr till WSPA och 40 kr (jaja, jag va student när jag gick med, så gillar jag ju djur mer än människor) till Amnesty. Jag tycker att du också kan skippa en fyllepizza, som du ändå spyr upp före du lyckats kravla dig hem, i månaden och göra det!

Ny tröja och ny bettskena

Har gjort om bettskenan lite idag, skulle gärna ha fler bettskenor att göra om, en ny varje dag, vilken glädje, få koka upp vattnet, känna spänning när man kanske råkat lägga en tändare på plattan och den exploderar, poff! hör man och så flyger det en tändare en och en och en halv meter upp i luften. Sen få trycka in bettskenan och forma den mot tänderna! Vilken glädje! Har köpt en ny tröja också, en chilltröja, den ska här åkas skateboard i i sommar! Gött! G.Ö.T! :))



Den ansträngda minen kommer självfallet från.. Ja du gissade rätt! Bettskenorna!

C är också på väg in i lingonland men är fortfarande positiv..

..och längtar efter sommaren, detta firas med en stadig lapin 5,2 i glasflaska och lite Ronny och Ragge.

"Står här på muggen, o fixar till luggen. Spegeln e vår enda vän. I kväll ska vi fira, ut o trixa o lira I kväll ere kväll nr1!"


Gräva ner sig? Ja tack!

Laga mat? Nej!
Städa? Nej!
Handla? Nej!
Tvätta? Nej!
Ringa en vän? Nej!
Hälsa på en vän? Nej!

Gå och gräva ner sig? Ja!

Djävulens vecka spökar och jag är inte nöjd alls!


Vi väntar med spänning!

Ja som M bloggade lite tidigare så väntar vi såklart med spänning på den årliga nedsläckningen, det där med mjölken hade jag inte hört.. eftersom jag bor i norge.. det där med lamporna hade jag iofs heller inte hört.. det beror nog också på att jag bor i norge.. men jag minns det tydligt från förra året, spännande!

..det vi egentligen väntar med spänning på är iofs Lars Modhs gästblogg, ska va på honom lite till så får vi se.

Alla dagar är som alla-hjärtansdag för C!

Alla dagar är som alla-hjärtansdag för C, som vanligt ingen annan som köper nåt åt en så: "Från C, Till C" som jag sa i mataffären när jag köpte de här!


Svart mellanmjölk!

I morgon kommer mellanmjölkens förlovade land att drabbas av en chock.

För första gången på tjugo år kommer inte den trygga grön- och vitrandiga förpackningen se ut som den ska.

- Vi gör den svart för att visa vårt stöd för WWF:S Earth Hour då en miljard människor över hela världen släcker lamporna för miljön, säger Inger Söderlund, PR-chef för Arla i Sverige.


Ni trogna läsare kanske kommer ihåg förra årets skräll när M och C bodde i Sthlm och skulle ut och spana i mörkret eftersom ALLA lampor i hela Stockholm skulle släckas ner! Men vilken besvikelse när vi kom ut och det ar lika upplyst som vanligt.


Housewives....

Jag tror att jag ska skaffa mig ett par husfruar som fixar och grejar lite här på dagarna när jag är på jobbet! Tänk vad skönt att komma hem och nån har plockat upp och tvättat kläderna man lagt på golvet! Diskat, kanske putsat lite fönster, skurat lite, bäddat rent i sängen! Fan det vore ju riktigt najs alltså.... Tror att jag tar och importerar ett par st. från Polen eller nåt. Dom kan få bo i förrådet.....


Nu vet jag varför jag stör mig på dig..

Du har ingen midja.. och det har inte jag heller. Psykologin äro outgrundlig, när du pekar på någon pekar tre fingrar på dig själv, jopp.

Det känns som att någon har blandat något konstigt i tandkrämen

Idag har jag, C, varit ute en liten sväng, på Grünerlö(ska va norskt ö)kka, med J och C, detta var meget trivelig. En lyckad kväll kan man säga, J fick hur mkt tisdags-ragg som helst, verkar som att lugg va en lyckad investering för henne. Nu har vi precis kommit hem och borstat tänderna och det känns som att någon gjort nåt konstigt med tandkrämen. Eventuellt kan det vara kombinationen av öl, cigg, spotlight-lampsbyte (rasade ner massa konstigt från taket, men jag gjordet sjaaal) och tandkräm.. men jag ställer mig undrande till detta.. VEM HAR FIFFLAT MED TANDKRÄMEN?

80-talsinflyttningsfest!

Får man se ut såhär? Och varför??


Om bilar...

Hur ser man på en bil att den kommer från Turkiet?
- Det ser man på vindruteturkarna.


Hur ser man att en bil kommer från Kina?
- Det ser man på att den är risig.

Hur ser man att en bil kommer ifrån Polen?
-På lacken.


Roligt roligt....

Linda kom in på sin vanliga lunchrestaurang och fann att hennes stambord var upptaget. Hon slog sig därför ner vid ett bord där det satt en äldre förnäm dam. Ingen sade något förrän Linda tände en cigarett efter maten. Då utbrast den äldre damen:
- Jag skulle hellre begå äktenskapsbrott än att någon skulle få se mig röka så här offentligt!
- Jag också, men jag har bara en halvtimmes lunch!


Läsning för små pojkar och riktiga män!

Brand och räddningsfordon hos de kommunala räddningstjänsterna!
  Så här såg Sveriges första brandbil ut!

Släckbilen är ryggraden i svensk räddningstjänst. Den är normalt förstafordon på alla typer av utryckningar och finns på i princip alla brandstationer.

Stegbilen är avsedd för livräddning och släckning på hög höjd. Dessutom används bilarna för olika arbeten på hög höjd när andra resurser inte räcker till.

Hävare är avsedd för arbete och släckning på hög höjd. Dessutom kan den användas för livräddning och evakuering, om tillräckligt utrymme för stödbenens bredd medges vid uppställning. Vissa kårer har med sig hävaren som barriär-/säkerhetsbil på trafikolyckor.

Tankbilen är framförallt avsedd för att förstärka släckbilarna när det behövs stora mängder släckmedel (vatten och skumvätska). Normalt varierar tankvolymerna mellan 5.000-12.000 liter vatten och 0-1.000 liter skumvätska. Det finns dock enstaka fordon med större tankvolymer. Tankbilen är ofta försedd med en kraftig vatten-/skumkanon för att kunna göra ett kraftfullt släckangrepp.

Containerbilar i räddningstjänsten finns av två typer, lastväxlare och liftdumper. Lastväxlare är numera klart vanligast och den består av en kraftig lyftarm med en krok som kopplas mitt fram på containern och drar upp den på bilen. Containern kan även tippas som ett vanligt flak. Lastväxlare finns på både lätta och tunga lastbilschassi men även på bandvagnar. Liftdumpern består av två lyftarmar, en på varje sida om containern. Lyftarmarna kopplas via kedjor i fästen på containerns sidor. Containern lyfts i helt horisontellt läge upp på bilen. Liftdumper finns enbart på tunga lastbilschassi.

Terrängbilar används vid släckning av gräs- och skogsbränder men också väldigt ofta som transportfordon och dragbilar för båttrailers, motorsprutor och andra släpvagnar. Utrustningen kan bestå av mindre vattentank, stora mängder slang, vinsch, bärbar motorspruta och sjukvårdsutrustning. Tidigare valde man "riktiga" terrängbilar med särskild brandbilskaross men numera är det vanligare med fyrhjulsdrivna standard pick-uper med dubbelhytt, flak och kåpa.

Befäls- och ledningsbilar finns i tre huvudtyper. Klart vanligast är en vanlig personbil som används av befäl i beredskapstjänst. I bagageutrymmet förvaras larmkläder, handbrandsläckare, kartor, pärmar med t ex resursförteckningar och information om olika slags farligt gods samt annan lättare materiel. Själva kupén är oförändrad förutom installation av kommunikationsutrustning. Bilen används dagtid för alla slags tjänsteärenden och nattetid har befälet med sig bilen till bostaden. Volvos olika kombimodeller med 245 och V70 i spetsen har sedan länge varit den vanligaste befälsbilen i landet.

 Släckbilen!

 Stegbilen....

Informationen hämtad från Wikpedia....


Det blir inge ligga!

Får konstatera efter att ha tittat på ca 1000 bilder på folk i en grupp som heter söndagskjärste.no, en grupp på facebook för folk som inte diggar att vara singel på söndagar, att: DET BLIR INGE LIGGA!

//C

Kommande: Gästblogg av standup-komikern Lars Modh!

Vi ska inom den närmsta veckan beäras med ett litet gästbloggsinlägg direkt från A-a av allas vår komiker Lars Modh. Detta ser vi fram emot och tycker att det ska bli väldigt spännande!

Tjock danska med matlagningsprogram på svenska i norge.

Måste men va tjock för att ha ett matlagningsprogram?

Dä ä lösöra som fattes!

Ja!

Hostans tid med en mongolid.

C bor ju, som bekant, med A, A är ju inte helt hundra alltid, som bekant. C sitter som vanligt och hostar och hostar ganska högljutt, C sitter i soffan precis bakom fåtöljen som A sitter i. C får till en jävla hostning och A får ur sig kommentaren "Skrik mig inte i örat!"

Å cypriotiska grisfester!



I vanliga fall brukar det heta: "Personerna i bilden har inget samband med texten", i detta fall skulle jag dock vilja be er att observera: -Personerna i bloggen har inget samband med personerna i bilden!

Skulle även vilja meddela hur fruktansvärt generös jag, i mitt ynkliga sjukdomstillstånd, är, så pass generös att jag erbjöd R att få spotta ut snusen i min slem och snorpapperspåse, det ni!

C är ganska söt även när hon är sjuk.. självgod? Va? Nej, det är ju M som bloggat det här.


H - Elektrikern som på 5 minuter förstörde all elektronik J någonsin ägt

Idag fick vi besök av en gammal vän till A, av en eller annan anledning så frågade vännen, H, J om hon hade renoverat sin lägenhet för nåt år sen, ja svarar hon och han säger att det va han som drog elen... JAHA, se där, vet du vad, allt i min lägenhet sket sig efter det, micron, lamporna, datorn, dammsugaren, den började till och med brinna säger hon.

Så.. såhär ser H ut när han faktiskt tagit på sig att det är han som sabbat Js grejer, något hans arbetsgivare vägrade göra genom att vägra vara anträffbar:


En helt vanlig konversation mellan M och C

M Hej Rolf... hur är det? jag är ju i österreich och E jobbar! 7:28pm
C ahh, hej du! jodå jag börjar bli piggare, hur gåre med dig? 7:28pm
M jo då det går bra, det ver lite tråkigt att vara ensam nu bara! 7:29pm
C ja det förstår jag, gå in på bloggen och läs våra läsarkommentarer så blir du kanske gladare 7:29pm
M Blev överraskad igår med hotellövernattning i Salzburg! B och R var oxå med! Mysigt 7:29pm
C 16 läsare! 7:29pm
M Ohhh jävlar! 7:29pm
C va kul! =)=) 7:30pm
M yes! 7:30pm
C R är det mannen eller sonen? 7:30pm
M mannen alltså B osm jobba rhär 7:30pm
C ..jaha 7:30pm M oj då många fel där=) 7:30pm
C eller va heter Es syrra=? 7:30pm
M B=) 7:31pm C ok, bra =)=) det börjar ta sig, E börjar bli riktigt romantisk ju :):) 7:31pm
M Du A din brorsa var väldigt likt PJ på ett kort som du lalgt upp när han sitter med en kniv i handen... Frillan är precis exakt som PJ:s! 7:31pm
C va tycker du om min nya profilepicture då? 7:32pm
M ska kolla det! 7:32pm
C oj, har jag inte tänkt på, kankse är därför jag gillar/gillat (har ju lagt av med dumheterna nu) honom, skrämmande 7:33pm
M Jo det var romantiskt var på spa oxh oxh badade, bastade och chillade=) Sen gick ut och åt! Han köpte tom en tröja åt mig och bjöd på allt! Fast han fick lite pengar förut dör jag kände mig så sniken=) 7:34pm
C hehe, ok, schysst! 7:34pm
M annars då händer det nåt kul i oslo? 7:36pm
C nej, ligger i soffan,, ser på friday i min nya björkvin-tröja 7:36pm
M vad är det för tröja? 7:37pm
C ett danskt märke som de har på carlings, kostar fan 800 helt otroligt för ett så okänt märke 7:37pm
M Här fanns det mycket schyssta butiker men eftersom jag är lite fattig så kunde jag inte köpa nåt! 7:38pm
C nä-e! surt ska jag föra över pengar till dig imorgon? neej! du har inte swedbank 7:39pm
M ja fy fan! Nej nu är jag ju Bad Gastein, det var i Salzburg vi var igår och tidigare idag! Men tack ändå! 7:40pm
C ok, too bad sailor, too bad! 7:40pm
M yes! Men tröjan E köpte åt mig var lite speciell. grön och rödrandig på armar och rygg och vit på framsidan och ett får med lite mönter typ! udda men cool =)=) 7:42pm
C mönter? 7:42pm
M ja nåt skumt bakom fåret... 7:43pm
C men va fan är mönter? 7:43pm
M tänk dog en gammal spegel...med massa krimskrams på och lite blommor mönster =)=) 7:43pm
C ahhh! ok, fy fan nej haha fy fan skulle jag säga till jennie ok, schysst skulle jag säga till dig 7:44pm
M haha aha 7:46pm
C det va så komiskt, jennie hade läst en våldtäkts-artikel precis 7:46pm
M jaha! 7:49pm
C va ska ni göra imorgon då? 7:50pm
M vi ska åka skidor och festa=) 7:50pm
C gött för dig då! 7:50pm
M E fick ledigt det var tur det, tråkigt att vara sjäälv! 7:50pm
C har du läst bloggen än*? 7:51pm
M nu kom rasmus han ska gå och köpa chinafood=) Nej jag ska nu! 7:51pm
C ja eller hur, jag vet PRECIS hur det är att va ensam på en skidort utan den va är kär i, haha va ska du? jaha, läsa bloggen 7:51pm
M haha ja just det jag pratar med ett proffs! 7:52pm
C ja, jag är ju ganska mkt proffs på de flesta områden 7:52pm
M läsa bloggen ja! 7:52pm
C been there done that du vet 7:52pm
M det är därför jag är din vän såklart 7:53pm
C ja precis, och jag är din för att du är min, smartaste, roligaste och smalaste kompis 7:54pm
M hah just det, nu ska jag läsa bloggen! 7:54pm
C gört!

Är det det här som kallas Varan-TV?


Hej Anonym!

Hej kära anonym, blir ju väldigt nyfiken på vem du kan vara.. inte visste jag att vi hade läsare som faktiskt hängt med så pass länge så att de tror att bloggen är död.. iaf så blir man nyfiken när det står anonym eftersom man då kan anta att du inte ingår i varken kategorin "vänner" eller "familj". Så förtälj oss vem du är! Kanske vi kan lägga upp en bild på dig, vill du så kan vi även sända dig ett signerat idolfoto.

MVH C

C är dödssjuk och M är i ohsterrajjsj!

Jag, C, ligger troligen inför döden, har 79graders feber och huvudvärk, har även smittat vår ena inneboende med förkylningen, gött förna det! Såhär ser det ut här:



 M har styrt kosan till Österrike och tycker att det är bra grejer så hon har även bokat in en resa till, i april. Där kanske det ser ut såhär:



Vem vet? Inte jag, har aldrig varit där, hänger ju mest i Schweiz.. hehe.

Nu drar vi....

Nu har vi visst blivit bortbjudna på kalas=)
OCH Caroline Af Ugglas gick vidare JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA=)

Vi älskera!

Starpilots= jävla härmapor

Lyssna på detta http://www.youtube.com/watch?v=FY2WxSNuU_8 är det inte misstänkt likt Starpilots bidrag i Melodifestivalen? http://www.youtube.com/watch?v=hZV7efwbRTY  Starpilots är tjuvar! Uhhdåligt.se =)

 Af Ugglas rockar fett =)

Ok då! Vi ser på melodifestivalen ;P

Haha! Lili och Sussie vann över BWO, det borde va olagligt att se ut sådär, men det gick ju tydligen hem.. börjar tidigt nittiotal bli inne igen, nu ska vi se på Amy! ...hon lär ju va oskuld. /C

Reunion!

Då var det som förr då, M och C i en soffa drickandes alkohol och ätandes morotskaka i för små kläder! Och ut ska vi och snyggast är vi som vanligt=) Och vi ska på Maggio, vår kompis! Hon ä döktig hon!

Ska vi se på melodifestival då?...Antagligen inte, men man vet aldrig! Om vi gör det så rapporterar vi!

Vi bloggar nog lite senare oxå, kanske teåmä lägger upp en bild!
...inatt!

C starring in break-up week

C har på blivit inkallad till möten med vänninor som har det ganska dåligt i sina förhållanden två ggr på tre dagar.. Ja de har helt enkelt velat diskutera och reflektera över sina förhållanden, det är kanske ett ganska fint vänskapsbevis att man blir inbjuden till sådana trista saker, för det betyder ju att man är bra på att prata om sånt med. Vet inte om nån av dem blev klokare men va ska man säga, sanningen såklart och det har jag gjort så jag hoppas bara att det går bra för dem.

Men till inflyttingsfesten då, en bild får ni, får ni kanske fler senare...


Trött! (M)

Idag har jag jobbat hela dagen, blev bjuden på lunch hos svärmor. Fick potatisgratäng, sojakorv, sallad och juice=)
M, J och svärfar var oxå där på lite lunch.
Sen kom kusinen och syrran och hämtade mig på jobbet så åkte vi på "klädparty" köpte ingenting, inte riktigt min stil på kläder´, men det var gott med lite fika iaf!

Så nu är jag hemma och är helt slut!

Så nu blir det sängen! God Natt....

Detta är en klänning från Capri Collection som visades idag!

tunikor


Torsdag, en stor dag för många! (M)

M, M:s kompis alltså.... Hon åker till det stora landet USA, ska vara borta i 10 dagar och vi kommer såklart sakna henne jättemycket!
Men....C kommer ju "hem" på besök, det ska bli så roligt att träffa henne för det var så längesen nu!

Om en vecka åker jag till Österrike och hälsar på min älskling! Längtar!




paus (M)

Nu är det paus i programmet och det är såklart lika bra som alltid!

Vuxenpoäng! (M)

Nu har jag samlat ihop lite vuxenpoäng på senaste tiden, känns bra! Häromdagen tex sorterade jag i garderoben och slängde lite gamla kläder! Har börjat diska innan diskhon är helt proppfull, har haft med matlåda till jobbet ofta, går till jobbet istället för att ta bil och läser faktiskt breven jag får från handels... Jag har ju massa bra försäkringar därigenom har jag upptäckt nu=) Seriös va!

Nu ska jag försöka komma på nånting smarrigt att bjuda M på när hon kommer hit sen för Desperatekväll. Nåt med köttfärs blir det iaf för det har jag tagit upp från frysen. Ni ser, ännu ett vuxenpoäng! Storhandlat på ICA och fryst ner, det är vuxet det.

Nån annan som har fått ihop några vuxenpoäng under veckan kanske?

Desperate! (M)

Idag börjar Desperate Housewives igen så jag och min kompis M Ska titta på det och äta lite mat och så, ska bli mysigt det! Det kanske är lite förvirrande det där med att jag som skriver heter M och kompisen oxå M... Vi kanske borde börja med att skriva ut hela namnen nu när umgängeskretsen har ökat och det inte bara är jag och C som umgås=) Det var så lätt i början lixom så man slapp skriva hela namnet men nu börjar det bli en aning rörigt med alla M C A Å K osv....

Ja vi får se hur det blir, jag och C ska ju ha vårt årliga bloggmöte snart så vi får väl diskutera det då=)

O and O


Uhh trött (M)

Nu är det tisdag och kl är tidigt, ska ta en dusch nu så kanske jag vaknar till liv igen! Nu när jag tittade ut så ser det faktiskt ut som att det regnar en aning, det skulle ju regna när jag åker till Österrike hade jag bestämt!
Men men det blir ju nästan aldrig som man tänkt så det var ju inge ovanligt.

Ok nu blir det dusch!

Ligga med den rätte för Rosing

Måndag 2 Mars 2009

Jag, C, sitter upp i sängen men borde verkligen ligga ner istället, skulle vilja ligga ner också.. fast med nån mer än mig själv gärna. Ser på "Den rätte för Rosing" på webb-tv och tyckte nån såg lite halvsnygg ut.. så tänkte jag, men fan, tänk å ligga med nån som sökt till det, det skulle ju va ungefär som att ligga med nån i norska "Paradise Hotel", haha!



Har varit ute och druckit fyra öl med V och M (en manlig M, inte vår vanliga M) det var trevligt! Schysst att ta ett avbrott i veckan så det inte blir så långt mellan helgerna!

M har bloggat en del ser jag, bra jobbat M! Hela 11 läsare du, inte fy skam ;) Du har ju även utlovat bilder från inflyttningsfesten, det kommer dock inte idag, inte imorgon helle men mycket möjligt att det blir på torsdag, fast när jag tänker efter så ska jag åka hem då plus att idag är det måndag, alltså tisdag imorgon, alltså kommer jag lägga upp bilder på onsdag, för då är jag hemma.. så boka in måndag (nejmen fan va jag pratar i nattmössan, onsdag!!) så ska här visas bilder från Reptilfyllan! (Nytt uttryck från A, det nya svarta!)

Orm and natta! /C

Relationshipstatus....(M)

För er som har Facebook så vet ni att man ju ändra sin relationsstatus och många har på skoj listat sig som
Married to....... Igår ändrade min kompis M och hennes pojkvän J sin status till Married, lite på skoj sådär.
Men idag när jag var inne runt lunchtid så såg jag att de hade inte fått 1, utan typ 20 Grattis, Lycka till, Like medd på J:s sida=) Så jag berättade det för M efter bion att de hade fått lyckönskningar från alla håll.
MEN nu kommer vi till det bästa....
Vi möter upp J efter bion och M säger till honom: Du M säger att folk tror att vi verkligen har gift oss! Han säger då:  DU, folk har ringt till mig idag! Syrran ringde och var förbannad att vi inte hade sagt nåt och typ 2 till hade ringt och gratulerat!

Hahhahahhahah, jag skrattar verkligen på mig! Detta är så roligt att folk tror att dom gift sig på riktigt och inte sagt det till nån. Kan dagen bli bättre? Bio och ett sånt practical joke=)


Män som hatar kvinnor (M)

Då var man hemma igen efter bion... Den var bra och jag somnade inte fast den var 2 tim och 30 min lång, helt fantastiskt=) Den handlade alltså om män som hatar kvinnor och snälla män och kvinnor som vill få tag på dessa män som hatar kvinnor. Dessa män som hatar kvinnor, våldtar, stryper och torterar kvinnorna! Usch och fy för det!

Ja där fick ni en liten rörig resumé som inte avslöjar allt för mycket! Eller kanske avslöjade lite mycket....
Här är en bild på några av skådespelarna! Men jag avslöjar icke vem, eller vilka av dessa män det är som hatar kvinnor!



Noodles for lunch!

Om ni undrar varför jag skrev på engelska så är det för att våra läsare från andra länder oxå ska förstå vad som händer i våra liv, eller rättare sagt M:s liv, eller ja, på M:s lunch!  Engelska är ju ett sånt språk de flesta förstår, därför valde jag det!

Well.... Nu har jag haft lunch då, åt nudlar. (för er svennebananer som inte förstår engelska)

Ok, see you later!
(Ok, vi ses senare)

Morgon.... (M)

Då var det måndag morgon, känner redan nu att veckan kommer att bli enormt lång! Ikväll ska jag på bio med M vi ska se Män som hatar kvinnor uppdatering senare om vad jag tyckte om den!
Det snöar oxå, funderar på om jag ska åka bil eller gå till jobbet, eftersom jag ska hämta M sen innan bion så vore det kanske smart att ta den men jag hinner iofs gå hem och hämtad den efter jobbet oxå!?!

Jag börjar bli trött på snö nu, vill ha vår!


(M) Dags för sängen kanske!

Ja det är väl dags att gå och lägga sig, imorgon är det måndag och en ny arbetsvecka börjar! Snart åker jag till Österrike på en liten minisemester -ska bli skönt. Jobbigt med själva resan bara, först bil sen flyg sen buss sen tåg! Uhh vad jobbigt, hoppas att E och R kan låna en bil och hämta mig vid flyget istället, det hade varit helt perfekt det!

På torsdag kommer C hit till stan och ska ut på galej! Jag kanske tom följer med ut, vem vet!?

None
Ett gammalt kort som är taget hos J ser det ut som, det var nog när vi hade smygfest då jag bodde där lite halvt...

Det blev...

...en tur till IKEA, där köpte jag lite ljus och en väggdekoration (ett japanskt träd ska det föreställa). Köpte även ett sånt skydd man har över tallriken i micron och servetter! Det blev billigt för en gångs skull, annars brukar man lätt kunna samla på sig grejer för minst 1000:- mitt resesällskap däremot lyckades lite bättre och handlade för dryga 2000:- =) Duktig hon är va!
Vi köpte även en varsin påse med Rollo som färdkost=) De hade värsta erbjudandet, 2 för 30:- har ingen aning om vad de kostar vanligtvis men men det lät som ett kap iaf.

Såhär blev väggen.....

Det dåliga är att de verkar inte sitta så bra, så imorgon har väl hälften åkt ner kan jag tänka mig! Men men så kan det vara ibland!

Idag är det söndag!

(M) Och vad hittar man på då egentligen? Skulle kunna åka till nån närliggande grannkommun, men då gör man väl bara av med massa pengar som bör sparas till kommande Österrikeresa. Så det får nog bli ett bad här hemma först så få man se vad som händer sen!

Är ju väldigt nyfiken på hur festen igår var oxå, men det kommer nog lite senare under dagen! Eller kanske tillochmed imorgon!

Kram


Vasaloppet....

(M) Sitter och zappar lite och fick se att ´Vasaloppet är i full gång, 90 km ska de åka! Det är ju väldigt långt faktiskt, är det verkligen så kul att åka skidor? De intervjuade iaf en man från Glava skidklubb, han vesste inte varför han va mä! Men han töcker att dä ä rolit iaf,  en fölkfest om en säjjer!


http://www.nordicways.com/english/index.php/viewnews-482.html


RSS 2.0