Nice!

Idag har jag och C solat och badat, ätit thaimat och varit på kalas. Det blev en snabbvisit på kalaset, C var det som var bjuden, jag var bara med=) Så hon gav dom presenter och var social en timme, sen drog vi därifrån! Nu sitter jag hemma ensam och funderar på vad jag ska göra, egentligen är jag trött. Men ändå så vill jag hitta på nåt, typ cykla eller göra nåt!

Jag borde egentligen städa lite, men hur kul är egentligen det kl 21,30 en lördag? Nej det får nog vänta tills imorgon eller ev. måndag! Jag kanske ska sova lite nu så jag är pigg sen när E slutar jobba? Ja vi får se vad det blir....

Nästa helg är det festival... det ser jag fram emot.


Underbara lilla du....

Nu har den efterlängtade lilla bebisen kommit... Jag fick rycka ut som barnvakt till 2-åringen kl 16,45 i onsdags. F hade 5 min mellan värkarna så det var bara att hoppa på cykeln och trampa så fort jag kunde! De kom fram till K-stad 17.45 och 18.08 var han ute=) F är riktigt cool tycker jag!

Nu har jag varit där och hälsat på och han var så liten och söt. Har suttit och myst i soffan med honom på magen typ hela kvällen. Fast jag lät F och E låna honom ibland, när  han ville ha mat eller byta blöja=)

Nu väntar jag på att min E ska sluta jobba och sen vill jag sova =)

Trevliga dagar numero doce, because I´m drunk and (like it) forgot it

Glömde nämna att självaste titeln hade med superväder öl och trevliga vänner att göra! Har haft två superbra dagar med J, J, G, A och V! Thank you boys and girls!

//Självaste C

Trevliga dagar

"Åkte på" fyllan igår, var inte meningen, va ju chillväder och skulle bara ta två öl men det blev taxi hem 02:30, vaknade 8 och mådde bra, vaknade igen 10:30 och mådde inte lika bra. Gick och jobbade, fick utskällning per telefon från kontoret, lika trevligt varje gång, härligt! Fick en fläkt från kontoret också, det var schysst nu kan man torka ryggen när man står i kassan!

//C - lyssnar på jazz och drömmer om sig själv i michaela bubble dress i grått (den som jag har i blått och måste hämta från kemtvätten imorgon)

C anländer...

C kommer på besök....igen. Vi gillert!

Funderar på att bjuda på färskpotatis och rabarberpaj när hon kommer hit.... kanske, om hon är snäll och inte tvingar med mig ner i fördärvet (vindrickande)

Men vem kan tacka nej till en sån finmiddag för 2 på ballen?


Väder, detta väder!!!

Vad är det med folk och prata om vädret hela tiden? När man som jag jobbar i butik så får man höra kommentarer om vädret precis heela tiden. Förra veckan när det var kallt regnigt och allmänt jävligt så kom folk in och sa uhhh denna regninga, att det aldrig kan ge sig...
Nu har man fått höra uhhh vad varmt det är -MEN man ska ju inte klaga nu när man gått och väntat på värmen.

Och där får man stå och ta emot alla dessa kommentarer och låtsas som att man inte hört det förut...

JAAAAAA jag VET att det är soligt och varmt! Därför ska jag ta och gå ut i det fiiiina vädret en sväng!


Vuxenpoäng -delux...

Idag har jag kopierat ett recept ur en tidning. GÅTT till Ica och handlat ingredienserna, lagat pajen i långpanna för att kunna ha i matlåda till jobbet och även frysa in till senare tillfällen. Det är vuxet det!

Har även sorterat linnen t-shirts och långärmade tunna tröjor i olika högar. Som jag lagt prydligt i min nya byrå från IKEA, som jag (vi) skruvat ihop idag!

// M....

Samlar vuxenpoäng - vill inte ligga

Har efter ganska onoga övervägande bestämt mig för att jag inte längre vill ta oskulden på "Oskulds18åringen" (som för övrigt förmodligen är 19 nu) detta har jag kommit fram till när jag suttit och samlat vuxenpoäng, vem vill egentligen ligga med en oskuld, finns ju ingen vits, övning ger färdighet and that´s a fact, sen finns det ju såklart även rötägg som legat en massa och fortfarande inte fattar.

//C - Ska söka jobb som Moores sexexpert

Brorsans mail

Min bror har idag fått ett riktigt lustigt mail från en polsk tjej som ställde frågan vad han gör på dagarna och kom med tre olika förslag på vad han eventuellt kunde tänkas fylla sina dagar med:

  1. Studera
  2. Jobba
  3. Sitta hemma och äta choklad hela dagarna, vilket hon för övrigt tyckte var det bästa utav de tre alternativen.
Jodå!

//C

Schapelle Corby

Har precis sett en fruktansvärd dokumentär om Schapelle Corby som skulle på semester på Bali från Australien och åkte dit för att ha langat 4,5 kilo marijuana. Oskyldigt dömd.

http://www.usp.com.au/fpss/schapelle_corby/news.html

Det där kan hända vem som helst, jag låser väskan nästa gång jag ska ut och flyga!

Jag ska tänka att det är ok men det är det fan inte!

Jag har precis läst ett mail som meddelade mig att jag inte fick intervju på Diesel, VA? Excuse me? Que Pasa? Va sa? Jag är SÅ kvalificerad till ett jobb som jeansansvarig, förra året var jag på en intervju för ett merchandiser-jobb där, som jag va SÅ inte kvalificerad för så jag är så förbannad så att jag inte vet var jag ska ta vägen! Jag vet att det enda rätta är att tänka att det är ok och att jag kommer få något bättre men det börjar bli tunt med butiiker som jag inte testat eller som jag kan tänka mig.. What to do?

//C - pisstant, sån som klämmer på frukten

krabbfiske!

Jag, C, är ju som bekant vegetarian sedan 13 år tillbaka men har ikväll blivit medbjuden på krabbfiske och detta är spännande tycker jag så det ska bli gøy! Undrar om GØY kommer från engelskans GAY?


Topp 5 (mer eller mindre) viktiga egenskaper på killar

Här ska listas, eftersom det alltid är kul att göra listor på vad som är bra med killar, här följer alltså fem egenskaper som gör C glad när hon träffar en kille:

  1. Han är generellt snygg, det ligger både i hans faktiska utseende och delvis i personligheten
  2. Han har en snygg tandrad, detta är nästan det viktigaste, han ska ha ett "knulla-mig-leende"
  3. Han har bra humor (alltså samma som mig)
  4. Han klär sig på ett sätt som inte är stötande för mig, han klär bra i keps och köper inte sina kläder på Leather Man. Han är en av de få som är snygg i vita byxor
  5. Han är lite halvdryg  ibland (så att man känner av jakten) men han hör av sig som han ska och man vet egentligen vad han vill



Såhär glad blir jag om jag kan bocka av detta på checklistan!




spinnvill

Jag, C, har haft en väldigt trevlig liten middag hemma idag, det var mening att både L och V skulle komma men L drog sig ur 10 min efter att hon skulle varit här.. hrm! Men det var väldigt trevligt ändå. Jag hade lagat mat och  bakat brownies och dukat bordet och sedan det faller sig naturligt för mig att vara chef så jag hade delegerat ut uppgiften att städa badrummet till A.

V bidrog med dagens musiktips, så nu har jag lyssnat på Admiral P - Spinnvill på repeat i ungefär 2 timmar och drömt om en riktig bonnsommar med öl på Palles, bad på Ingestrand och pommes frites på Timmy´s, i sällskap med nån som du egentligen inte känner men som du ändå tycker att det är kul att prata med tills fiskmåsarna har tagit över och skriker för full hals och du inser att det nog är dags att gå hem.



Hun får meg spinnvill ja hun vet hva jeg vill!

//C - spinnvill og skal ta attituden med seg til Arvika til helgen!

Lördagsmorgnar(egentligen förmiddag)

Lördagsmorgnar är så trevligt, man sover länge, man går upp, kanske man har godis på bordet som man äter lite på, sen gör man iordning frukost och tittar på nån dålig repris eller "Nyhetsmorgon" på tv och sitter i morgonrock i soffan!
/C

My Mr Big

Alla har vi nog en "Mr Big" som Carrie i Sex and the City, jag har en, som jag inte funderat speciellt mycket på de senaste månaderna, men så drömde jag om honom häromnatten, helt otippat, kvällen efter så satt jag och slökollade på TV och vips så dyker Sex and the City upp med tre avsnitt i rad, säsongsavslutning med avsnittet där Mr Big flyger från New York till Paris för att hämta Carrie, jag grät.



Gött att han ser göbbfet ut.

//C

Ingen jordgubbstårta

Är besviken, fick ingen jordgubbstårta, åt tre jordgubbar til frukost och det var det, inte ens någon färskpotatis, va!?
Facebook upptar ju dessvärre en stor del av mitt liv, mot min vilja, jag har ju en beroendepersonlighet och då kan det lätt bli så.. jag har fått en friend request från en skitsnygg kille, som jag aldrig sett som har fem gemensamma vänner med mig, tjejvänner... hmm, njae jag tror det blir nej på den, dels för att jag aldrig hört namnet dels för att jag aldrig sett personen men framför allt för att jag inte känner några skitsnygga killar! Då skulle jag vä redan varit vän med dem? Jopp.

Good night!

/C

Jaha då är det midsommar igen då..

Jag sitter nu, dagen före midsommar, på exakt samma ställe som jag satt dagen före midsommar och midsommarafton förra året, i år med skillnaden att jag inte bor här längre. Jag jobbade förra året och jag jobbar i år. Jag skulle vilja ha en riktigt svensk midsommar egentligen, med mina bästa vänner, färskpotatis, krans, jordgubbstårta och sprit!




Det blir inte mycket mer svenskt än såhär!

Tyckte att bilderna gjorde sig bättre med en centrering så jag tog mig friheten att ändra på strukturen, hoppas inte M misstycker! Nu ska jag se på ett tv-program där folks hjärnor exploderar ut genom näsan och munnen efter att de laddat hem nåt och drömma om jordgubbstårta, färskpotatis (med mycket bregott) och hinkvis med sprit och om det skulle va så att jag ska göra något denna midsommarafton så tänker jag inte prata om det, I don't wanna jinx it.

//C

Panflöjt..?

Det är helt seriöst någon som spelar flöjt utanför.. nu klockan 00:40, tattarna - de ger sig fan inte! Cred! Ehm... Nej!


NAV - NORGES mest AVANCERTE VELFERDS tjeneste

Dit ska jag imorgon, klockan 9, sharp, så det är nog tid att lägga sig!
Spännande ska det bli att se om jag får några cash!

Körkort!

Idag har jag varit med E på handledarkurs inför att börja övningsköra. Jag ska alltså bli hans handledare och lära honom allt jag kan om bilkörning. Jag fick en stor bok (120 sidor) som vi ska gå igenom tillsammans och göra olika uppgifter, som tex backning, körfältsbyte, mörkerkörning mm!  3 timmar satt vi där och lyssnade på 2 st som pratade!

tandkött

vet inte om jag bloggat om det här förut, kanske, kanske inte, hur som helst så tänker jag göra det nu:

Jag, C, var hos tandläkaren förra veckan, som vanligt trodde (nejmen fy fan nu är det någon som spyr ute på gatan, jag hör klart och tydligt någon som hulkar) jag att jag skulle få dra ut en tand, nope inte den här gången heller..
Jag hade en bit tandkött som liksom hängde över en visdomstand så jag frågade om det fanns någon möjlighet att "operera" bort den, jodå, sa tandläkaren, så fick jag bedövning och så skar/klippte (ovisst) han bort det, det har fortfarande inte läkt och jag misstänker att jag kommer att dö i rabies.



//C - but I still just clap my hands saying yeah!

Dåligt, när ska vi bli kändisar?

Tycker att statistiken idag är ganska kass, va fan är det här? Vi ska ju bli kändisar, ska duscha och sen gå en promenad, antagligen så kommer någon då inse mina stjärnkvaliteter och vips, så tjänar jag och M miljarder på bloggen! Yay!

Häpårrä!

/C

Midsommar.. jag lär ju inte sova med sju sorters blommor under kudden

Man blir bara förbannad på midsommarnattsdrömmarna så det lär inte bli några blommor under min kudde, var skulle jag få dem från förresten? Hoppa upp på nåns balkong och sno blomlådorna kanske?

Jag ska jobba fredag och lördag och har alltså varken möjlighet att åka till Arvika eller för den delen Strömstad för att fira.. Förväntar mig jordgubbstårta på fredag (helst med en kille i, ungefär som ett kinderägg), kan inte jag komma till midsommar får midsommar komma till mig!

Trevlig midsommar!

//C - Det var roligt för mig att jag fick skriva det här inlägget!

Trött på att göra allt själv

Jag är trött på att behöva göra allt själv, allt från att tvätta, duscha, gå till att flytta och skaffa barn, ja allt!
Ska jag tvätta, inte fan hjälper nån mig, nej! Skulle jag få för mig att skaffa barn så skulle jag förmodligen få göra det själv.
När jag skulle flytta till stockholm, visst fan fick jag göra det själv, två kompisar skulle flytta med, gjorde de det då? Nej. När jag skulle flytta hit skulle två kompisar flytta med, gjorde de det då? Nej. (Brorsan kom efter ett tag så det är en liten liten parentes i självandet.).

Nu funderar jag på att söka skolor i U.S.A, England och Spanien, kommer någon följa med mig? Nej.

/C - "jä gärt sjaal"

Vad ska man göra?

Ja så var det söndag igen då.... Och vad ska man hitta på? Det är fint väder men jag känner verkligen inte för att göra nånting. Borde städa, men hur kul är det då? Nej inte alls kul!! Kanske skulle ta och äta nåt oxå, gott & blandat utör väl inte en bra frukost kanske. Men det var gott=)

C på besök.

Nu under helgen har C gästspelat här i Arvika, mycket trevligt tycker jag! I torsdags var vi på bryggan en sväng, jag hade bil dit så det fick bli ett glas vatten för min del. Sen på fredag så var vi hemma hos mig jag F och C. Jag skulle hämta E på bryggan och blev kvar där 1 tim....

MEN igår blev det några öl och en bryggantur. J och M hade finbesök från Gbg så vi gick dit på fest först, det var väldigt trevligt faktiskt. E kom oxå dit efter han hade slutat jobba och följde med ut en sväng.

usch nu orkar jag inte skriva mer, måst verkligen dricka vatten!

Livrädd för bukspeck på killar

Egentligen så är jag ju livrädd för det på mig själv också.. men det är ju meningen att jag ska ha lite speck ifall jag skulle vilja bli gravid och trycka ut ett kid nån gång. Killar har ju mycket lättare för att hålla formen än vad tjejer har, så hur lat är man om (såklart om man inte har nån typ av sjukdom eller förbränningsfel) man som kille går runt med en bilring? Killar behöver ju inte ens träna för att se hyfsade ut, de kan bara göra roliga saker som att spela kubb och åka och bada.

Så skäms, skäms! Not gonna get into my bed!

//C

..tennis var det ja..

jag har i flera år försökt få med nån på att spela tennis, utan resultat, så ja-a va säger man. FY FAN va orättvist!

/C

honestly

så satsar C på en karriär som sportfantast just nu, ska precis byta om och ge mig ut i joggingspåret, finns dock dessvärre inget här så det får bli en trottoartur men det gör inget, det finns inget dåligt underlag, bara dåliga skor, mina skor har jag, om jag ska vara helt ärlig, haft sen sexan eller eventuellt sjuan, det borde alltså bli 9 eller tio år men jag tycker att de funkar ändå, skulle ju ljuga om jag sa att de var utslitna, verkligen ljuga. Så de ska jag snöra på mig nu och kasta mig nerför trappan och över bogstadveien med riktning frognerparken. Yeah.

18 år!

Idag fyller min lillebrorsa 18 år, det känns ganska konstigt. Men tanke på att han är 8 år yngre än mig och jag är ju 22? Det stämmer inte lixom, jag fattar ingenting 18-22 det är ju bara 4 år? Vad har hänt kan man undra, ja det får bli ett olöst mysterium.

Nu när han är 18 får han komma in på krogen, betyder det då att jag borde sluta gå dit? Är det hans tur att vara där nu?
Nej....vem försöker jag lura? Klart att jag kommer fortsätta att gå dit.

Och spana....



Tisdag...

Ursäkta, jag vet att jag varit dålig på att skriva, men C verkar ha skött sig bra=) Jag har varit ganska upptagen med jobb, samboliv och tennis. Och inte minst med att försöka jobba upp oss lite inom blogglivet, jag hoppas på resultat.

Tennis alltså, vilken sport! Jag och J har spelat ett par matcher och vi älskar det, verkligen. Man får bra kondition, eftersom ingen av oss har nån värre koll på vart vi slår bollen så får vi springa väldigt mycket fram och tillbaks över hela planen. Så får vi frisk luft, skratta mycket och känna oss duktiga. Roligt har vi!

Nu ska jag snart cykla iväg till M och äta lite mat och se på Desperate housewives.

// Peace



,.:~*L*~:.,

Jag hade totalt glömt vad det var för datum men så blev jag påmind..
Det känns sjukt att jag har fyllt år två ggr och att du inte har varit där när din födelsedag kommit strax efter.
Tiden går så fort, jag tänker på dig nästan varje dag, jag gråter inte alltid men jag kan knappt prata om dig utan att det tjocknar i halsen. Även om vi inte umgicks som förr många år innan så var det alltid nåt speciellt och jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag hatar att du inte kan va här. Du skulle resa, jobba med barn, du skulle bli bäst, på allt! När jag är på väg att ge upp tänker jag ofta på dig, du skulle inte ha gett upp, du skulle ha fått ett utbrott och sen skulle du ha rest dig. Jag tänker ofta att nu ska jag göra det här för både dig och mig! Vi har varit sura, arga, trötta och förbannade på varandra men vi har skrattat, gråtit, tävlat och vunnit tillsammans och du är för mig en stor påminnelse om vad som är viktigt!

Jag saknar dig, jag saknar dig!

/C

Skola kanske?

Funderar på om jag ska försöka söka Saint Martins igen kanske, för att få en väg ut, vet inte om det är det jag vill men om jag skulle komma in så är ju det sjukt bra! Jag behöver nåt som är sjukt bra nu!

/C

Ett jävla liv, som vanligt, utanför vinduet

Bonne som jag är tittar jag ut och va ser jag? Jodå, tre långhåriga brats, neeej! Jag vill inte se det när jag tittar ut! Why man why!? Kan ha att göra med att jag bor där jag bor. Tacka vet jag söders höjder (och mindre högt belägna platser.. så som Råggatan, där vare aldrig nån som skrek)!

C i joggingspåret!

idag IGEN ska jag säga er!
Om någon mot förmodan skulle vilja beskåda detta, om inte för att ni inte tror mig så bara för att skratta så kommer detta att upprepas imorgon cirkus klockan tio (på kvällen) runt majorstuen och frogner. Om någon vill ha vattenkontroll så varsågod, vid tennisbanorna i frognerparken och utanför min dörr skulle passa fint! Thanks!

/C - men det va väl ganska tydligt på rubriken..?

Ett avslöjande:

En gång i tiden så sa jag följande till min mamma:
-Mamma, jag vill bli strippa.
Mamma svarade lugnt och sansat.
-Jaha, har du tränat då?



Det hade jag inte direkt gjort, men med tanke på att jag gillar att shaka ass och med tanke på hur mycket fula strippor det finns (believe me, been there done that, så jag har sett dem) så borde det inte vara något problem, får väl gå nån kurs eventuellt. Har vetat i åtminstone 4 år nu att när jag väl har blivit det, i Las Vegas, så ska jag ha Max Graham - Owner of a lonely heart som min stripplåt. Nu ska jag kolla om det finns några strippjobb i Las Vegas, go natt!

/C

Tycker:

att M är lite kääääss på att blogga nu, ey M where are ya?

Känner mig misslyckad

Känner mig misslyckad som sitter här, i fucking jävla Oslo, inget annat har jag på gång heller, blir rastlös! Jag vill väl inte jobba i nån butik, iaf inte som inte är min egen, jag ska ju ha ett stort eget företag eller jobba på ett stort företag och tjäna multum! Det finns ju inga karriärmöjligheter i det här lilleputtlandet! Varför sitter jag här och kastar bort min ungdom, jag känner mig som världens idiot! Inga ideér om va jag ska göra har jag heller! (Eller jo, jag har tusen men inget som jag Verkligen vill) Va fan är det här!? När gick det så fel!? Jag har ju alltid vetat vad jag ska!

Nu sitter jag här, 22 år, ingt jobb har jag, ingen bil har jag, inga pengar har jag och det enda jag lyckats åstadkomma efter gymnasiet är att ha gått ett år på en sketen konstskola, gått en minimakeupkurs, läst nybörjarryska och lyckats hamna i världens minsta sketnaste storstad, va är det för jävla liv? Till på köpet så bor jag med min brorsa, inget ont om honom, gillar honom, men för fan, vem bor med sin brorsa liksom?

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH!

Ge mig en syokonsulent för fan!

/C

Generellt sett

Så är jag på ganska sunkigt humör nowadays, sista tiden så har inte mycket blivit som jag vill och börjar deppa ihop lite. Alla längtar alltid efter sommaren, mig inräknad, men när den väl kommer så ser jag inte längre något nöje i den, det är för ljust för att sova, folk väsnas för mycket utanför mitt fönster och man ser par överallt! Jag trodde att det här skulle bli den bästa sommaren ever, till och med bättre än kubb-bada-basket-palladium-sommaren -07 (behöver förresten nya killkompisar, normala som inte är helt väck hela tiden och som vill hitta på saker, varje dag! Ska det vara så mycket begärt, ska jag behöva flytta hem!? Nej, aldrig i livet!), men den har inte börjat som väntat. Nu tar jag en vit månad och dessutom en killfri månad, inga fylleringningar i min kalender, inga raggningar och definitivt inget sex! Nok er nok!

//C - bitter som aldrig förr, men har joggat idag och ska fortsätta med det och bli en ny, eller mitt gamla kanske, glad/a jag/C

Don´t fuck with me bartender!

Igår bestämde jag mig för att gå ut nykter, drack en öl hemma och ett halvt vinglas ute. Hade tidigare under dagen känt att stubinen inte var särskilt lång men var ändå på hyfsat humör.
När jag fått min "dagens" så betalade jag med en femhundring, tillbaka fick jag 220 kr. Dyrt tyckte jag, sa till bartendern: "-Ursäkta, jag fick bara en 200lapp.." varpå jag får ett snäsigt "-NEJ! Du fick två!" jag blev så jävla sne så jag (skäms lite såhär i efterhand men va fan) skrek: "-Du lurar fan inte mig, jag är nykter, jag fick EN 200lapp!", tönten till bartender var svensk och fick ur sig "-Sakta i backarna! Jag försöker inte lura dig."
Hade han varit le så hade han ju såklart kastat ut mig men antar att han inte ville göra det eftersom det ju var han som försökte sno mina pengar, hade jag varit full hade jag ju inte märkt det såklart, det är nog lönsamt att göra så.
Hade en kund sagt till mig att jag gett dem för lite växel hade jag ju sagt nåt i stil med "-OJ! Är du säker, förlåt, jag är lite trött idag." Skitbartender!

//Sur-C

Jaha, jag har inget liv..?

Gick och la mig klockan 23 igår men har varit vaken ungefär halva tiden fram till nu ändå p.g.a oväsen utifrån och internet.. det spelar heller ingen roll, jag ska ju inte göra nåt så jag kan ligga här och dö i min egen svett.

Jag måste skaffa nytt jobb, jag har en lägenhet som ser ut som fan eftersom jag inte varit hemma sen jag kom hem och bara har kastat saker runt mig överallt. Orkar inte städa eftersom det är så mkt som ska göras, har ingen lust att gå ut och söka jobb så jag sover lite till och drömmer om tiden när det fanns snygga killar till mig!

Ribbsänkningar

Har även gjort en ny ribbsänkning för att bättra på mina chanser.

//C

Spanien

Träffade många roliga folk, hängde en del med några australiensare som va kul, de hade inget med varandra att göra men vi tog med båda. Träffade ett gäng finnar också varav en bodde i Barcelona och var superklapp, hon var rolig och var en bra guide förbi hororna till de bästa uteställena! Såg en svinsnygg spanjor som jag egentligen ville kidnappa men han hade så skumma kompisar så jag misstänkte att jag skulle bli bögrånmördad (det värsta sättet du kan dö på) om jag försökte!

skit händer..

..och nu har det hänt mig igen, har fått psykos på en kille och det är i vanlig ordning skit. Varför är allt alltid skit för mig? Så har jag inget jobb heller, smart av mig att gå å bli arbetslös sådär, men fan, det får väl lösa sig, i värsta fall finns det ju alltid gathörn!

Stor frånvaro..

Jag beklagar den stora frånvaron jag haft i bloggen.. detta kommer sig av att jag har haft fullt upp med att vara full i Spanien och sen jag kom hem även i Oslo.

//C

RSS 2.0