FiskeTUR!

Blev "bjuden" på en liten fiske/umgås tur av J.... M och M var oxå med. Eftersom det blir många M här nu så väljer jag att döpa om TjejM till S och KillM till T. Jag däremot är fortfarande kvar som M! Ok då var det helt klart för alla....

J fiskade och vi andra tittade på och åt lite av betet (bullar). Det verkade lite dött där i början, men vi slängde i lite bullbitar för att locka dit dom. Såååå tillslut efter lång väntan får hon väl napp och drar upp den stackars fisken som sprattlar för sitt liv. Det var bara det att ingen vågade bryta nacken av den lille stackarn, så han låg där på bryggan och sprattlade. S var den som var coolast och vågade ta i den ( med bullpåsen på handen såklart) =)
Jag hade ju trott att det bara var att håva in fiskar så skulle T (killen) vara man nog och döda dom, men icke! Eller jo, han hjälpte oxå till  att slå ihjäl den förste med ett turistguideshäfte.

Det var 2 japaner som tyckte vi var duktiga iaf, klappade ihänderna och gjorde tummen upp=)

Sen när den förste hade bragts om livet så var hon ju tvungen att testa om det gick att få fler, eller om det bara var tur! Hon hann nog inte mer än slänga i bullbiten så nappade det IGEN! Denna gången hade vi en mer planerad strategi, att döda den med en nagelfil. Det gick faktiskt bättre än första gången, men fick ändå ta lite hjälp av turistguideshäftet.

Ja. Så efter 2 döda fiskar en nerblodad brygga och trasig fiskelina så var den kvällen till ända.

Ev. kommer det läggas upp en film på hela förloppet för den som är intresserad!

// You know it´s not C

Kommentarer
Postat av: S

Anmäler mig som intresserad nu då! :)

2009-07-19 @ 02:31:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0