Instruktionsbrev för inneboenden:

Det är bara att lassa på med mat, fisk får ni inte ha med er och heller inte köpa här, om ni absolut vill ha fisk så får ni äta den ute.

Jag och A har diskuterat lite angående betalning, som ni ju känner till är det svindyrt att bo här och jag har ingen ekonomi så ett litet bidrag till hyran hade varit trevligt.

Vi har räknat ut att kallhyra, värme, ström, internet och hemtelefon (ni kan ringa gratis hur mycket ni vill till hemtelefoner i sverige med vår hemtelefon) kostar 781,25,-(NOK) per person och vecka om man skulle bo 4 personer här, det kommer vi inte räkna med att ni ska betala för det tycker vi är för sniket men nåra hundra per person, vi kan diskutera va ni tycker är rimligt och sen beror det ju kanske lite på hur länge ni faktiskt kommer vara här.

Självklart ska ni inte betala nåt om ni bara stannar typ tre dagar men jag antar att det blir längre än så.

Hur som helst så tänkte vi att första veckan önskar vi oss ett paket grönt bregott, en liter sojamjölk, en limpa blå camel och en stock göteborgsrapé portion, på godishuset är det billigast.

Om ni vill att jag ska laga maten kan ni köpa quornfärs istället för köttfärs, jag använder det i både, spaghetti och köttfärssås, pajer, lasagne och grytor så om det låter gott så kan ni ju slänga med det!

Tänk på att godis är gott i sverige, inte i norge så chips och choklad rekommenderas att ta med om ni inte går på diet annars kan jag tipsa om det bästa norska godiset när ni börjar bli skakiga på söndagskvällarna.

Av tidigare erfarenheter från tidigare inneboenden så vet vi följande:

  1.  A och C tycker att det är gött när det är kallt, andra gör det inte. Vi har inte elementen på, vrid inte upp dem, sätt på er en tröja. Ni har härmed elementförbud.
  2. C är noga med att skölja ur disktrasan, andra är det inte. Skölj ur disktrasan ordentligt, varmt först, sen kallt, sist vrid och häng upp.
  3. Sov tungt eller ta med öronproppar, A går upp tidigt och Cs loft är lyhört.
  4. Ha gärna era initialer över HELA handduken, Andreas vill gärna använda den.

Om ni klarar av detta ska vi kunna få det riktigt trevligt!

A vill även ge er dagens ord: Gaykille. Det är ett svinbra ord som T lärt honom, låter han hälsa. Morgondagens ord: Rasebevisst.

Hoppas att ni blivit lite klokare! Puss puss, det ska bli supertrevligt!

//C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0