"Snöstormen" och M är romantisk

Torsdag 14 februari
Idag har C fått blommor (troligen från "Vi" i Hornstull),
tror att M tycker lite synd om C, fick blommor och mat. Undrar om alla par trodde att vi var ett par, hehe? Det var kul i vilket fall som helst fick en massa skrattattacker som kanske inte skulle ha dykt upp om man varit på ett "kärleksmöte"!
Exempel: M: -Tycker du att det är Kul när mandarinerna ramlar ut!?! C: -Näe? M: -Nä, just det, knyt påsen nästa gång då! C: -Maaaaahhhahaha (ligger i stort sett på ringengolvet).



Det var snöstorm när vi skulle ut på denna väldiga möddan, C gick baklänges för att överhuvudtaget kunna se så att vi skulle komma rätt. Och som vanligt så ligger det mkt mer snö på vår gata än de andra runt omkring.
(Schysst liten flinga i ögat där också)


Borde kanske ge Harriet (om det nu är en tjejkanin som bor här) en alla hjärtansdag-morot? Kanske får en i efterskott. Blir väl livrädd om vi slänger ut en nu när det är mörkt.

Tidigare idag blev vi lurade att Stureplan var synonymt med Östermalmstorg, det var den begåvade personalen på Urban Outfitters som gav oss denna information. Vi fattade misstankar och fick ringa till informationscentralen Dehlivillan hemma i Värmland, då löste det sig såklart och vi hittade rätt. Så M kom rätt och behövde inte skämmas inför sina klasskompisar. Och det va ju tur, vill ju inte erkänna att man är bonnläpp va! =)

Igår var vi ute på en promenad, skulle till Djurgården men pallade inte och hamnade istället i Tessinparken, det var trevligt, många hundar varav en blev rädd för C. Han kanske kände på sig att kidnapppningsrisken var rätt så stor, vilket ju var helt rätt av honom. Bokade även frisörtid på nån skola (pray it´ll be good). Sedan gick vi till Frihamnen och upptäckte att vi blivit förda bakom ljuset, bananer kommer ju inte alls från varmare breddgrader, det kommer ju från frihamnen. Tog bussen mot Stora Essingen och örjade runt och fick gå rätt långt och hamnade vid Fridhemsplan. Det var spexigt.

Kom hem lagade mat:

Indiskt!

P.S Det är nog en ganska bra dag med tanke på hur många gratissaker C fått idag: Geléhjärtan från Samsung, mat från M, blommor från M och sockervadd från Souk! Ja, ni ser ju själva hur positivt socker kan påverka en människa. D.S
image7

Kommentarer
Postat av: konsek

Hoppas du har haft en alldeles underbar alla hjärtans dag :) Hände något extra mysigt?

kärlek på dig!

2008-02-14 @ 22:24:28
URL: http://konsek.blogg.se
Postat av: Alexandra

Va söt du e Cillerill.

2008-02-15 @ 10:42:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0